Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola #8137 üzenetére
El vagyok halva... a régi 9600-am és a 7600 se kúszott ennyire az egekbe. Az ATI referencia pedig 70 fok köré teszi a tetejét, bár a Sapphire-ról nem láttam ilyen referenciákat, főleg a GDDR4-esről.
A képen is látszik, egyedül a videokártya az, ami kilóg (CPU nem értékelhető, Brisbane...
, de C'n'Q megy, látszik a ventin is). Ház rendben, vinyók is pont jók. Ház oldala szellőzős éa betettem plusz egy ventit, ami csak a vdeokártyáról húzza ki a levegőt.
Fagyni nem fagyott le még sose, csak idegesítő.
NEISSE
Na ilyet szeretnék én is látni -
lambda5
tag
válasz
rumkola #7216 üzenetére
Hasonló problémával találkoztam. Sapphire HD 2600XT 256MB GDDR3 AGP -vel + Celeron 2.8@3500Mhz + MSI i848 chipset + 512 DDR -> Cod2Mp alatt 91-100 FPS...
Elötte ASUS 9550QE/TD 256MB -> Cod2Mp alatt 130-140 FPS...
A kérdés, hogy miért, illetve: - Mit lehet ellene tenni?
(Tudom, hogy a Cerka egy f**, de a tulaj ragaszkodott a konfighoz, viszont a teljesítmény csökkenés érthetetlen)
Ötlet?
-
norbi0401
tag
válasz
rumkola #7209 üzenetére
Köszi a választ, de viszzaolvastam még tovább is előbb egy omega driverrel próbálkoztam de az nem müködött de ezzel igen.
Crysis-ban néha az írás elmosódik, mitől lehet ez feljebb olvastam, hogy a táp lehet a baja kevés lenne neki, pénteken vettem.
Mégegyszer köszi a választ. -
GRaul
őstag
válasz
rumkola #6162 üzenetére
okés.Azt tudom h mi kell Nekem
Sőt van is egy.De állitólag ami Nekem van az NVidiához való.Mert az s-video végén csak 4 darab lábacska található.Bele is megy a kártyába, a tvbe is.A tv-t észre is veszi, de sajna a TV-n ugráló kép van.És azt mondták Nekem h az Atihoz "több soros S-video kábel kell".
-
vizipok8
csendes tag
-
valentinho
senior tag
Nem értem, miért kell vitáznod velük.Mindig mindenkinek a saját karija a jobb!
Én megvagyok elégedve a 8600 teljesítményével is egy darabig.Óriási különbség meg úgysincs a két kari között.
olasza:Sztem inkább előbb tájékozódj az árakkal.A 2600pro 20k körül van, a legolcsóbb, 8600GT pedig 23k a legolcsóbb, új ára.Egy és ugyanaz cégnél, sztem nem kell bemutatni, hogy hol.AZ neked 40-50%-os árkülönbség
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még mindig nem válaszoltál.
A 2600pro-t gyakorta szerelik GDDR2-es rammal, mitől lenne ez ellenfele a 8600GT-nek?
Egyébként az ár/teljesítmény melett nekem baromira fontos az értékállóság, ebben jobb a HD széria.
Mindemelett meglehet keresni a hozzászólásaimat a 8600GT topicban, ameddig nem jött ki, addig biztos voltam benne, hogy azt veszek, de aztán magas ára (40k körül volt), és alacsony teljesítménye (főleg amit CoD2-ben produkált) meggyőzött, hogy temetőbe való... Most úgy vagyok karivásárlással, hogy hamarossan összejön a lóvé, és 25k körül kapok egy jó kis karit (2600XT), ami megéri a pénzét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest