- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Jelentem az imént élesztettem sikeresen újra egy Sapphire 2600XT-t a sütőben. Zöld csíkozott és ki is kapcsolt. Most tökéletes. 6 perc 200C-on alsó felső sütéssel
-
Tomate
veterán
válasz
Mc Röff cpt #11838 üzenetére
Valami húzva van a gépeden? AGP hotfix vagy ilyesmi van fent?
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
válasz
AMD Power #7194 üzenetére
Jelen! Használom, és az Xp-hez képest a játékokban produkált fps minimálisan kevesebb (talán) De szerintem játékfüggő. 3DMark 05 félezer pontal többet dobott. (1100) 8.1-es Catalysttal. Ja és nyugodtan rakd fel az sp1-et ez már a végleges, semmi gixer, gyorsabb és jobb lesz a rendszer.
-
Tomate
veterán
válasz
Flatron710 #6901 üzenetére
Nemlehet, hogy mikor nincs egér, akkor úgy van beállítva, hogy a másik képernyőn legyen a lényeg? (amire S videóval viszed a képet)
-
Tomate
veterán
Mekkora teljesíménynövekedés lenne ha a gddr-3as 256-os 2600XT-met lecserélném egy uganyilyen felállású 2900GT-re? Megér kb + 10kilót?
-
Tomate
veterán
Everest Ultimate Editionba való belépéskor ezt írja ki:
Mit jelent? Help pls -
Tomate
veterán
Ha win reinstall után sem ok akkor gebasz van
De sztem jónak kell lennie.
-
Tomate
veterán
X2??
Kiváncsi lennék mit bír. Amúgy most olvastam prohardver tesztet szegény 2600XT-ről és jól leoltják
Azért tulságosan földbetiporták, mert szerintem nagyon jó kis kártya (ha a szűröket nem eröltetjük) Főleg ha az ár/érték arányt nézzük.
-
Tomate
veterán
Már csak 19.900 A Sapphire DDR3 256Mb? Öcsém. Mondjuk ez a 3850- és a 3870 miatt van nem? Meddig csökkenhet még az ára?
-
Tomate
veterán
válasz
subaruwrc #4185 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám. Catalystban ha fent van kapcsoldki a VPU recoveryt. Sima 3800+volt a gépemben fagyott, vettem egy 4200+t fagyot (7.11-es catalyst) majd felraktam ami a cd-n volt, azzal úgyvettemészre, hogy nem fagy. Vettem bele még 1 giga ramot, vissza a 7.11 és eddig úgynézki bírja a strapát. Kopp-Kopp.
-
Tomate
veterán
És ezelőtt pedig ezt.
A végén az egy nevetős szmájli, hogy megint rábasztam?? -
Tomate
veterán
Látott már valaki ilyet?
Változatosság kedvéért a Pro Street műve
7.11-es catalyst van fent. Mitcsináljak? Rakjam újra? Most raktam fel 15 perce
-
Tomate
veterán
Boccs az offért, de mint kidrült az Pro Streetes kifagyásom, nem csak resettel orvosolható! Várok egy kicsit és visszalép a windowsba, hogy a Pro Street hibát észlelt ezért leáll. Driveres gubancra gyanakodok. 7.10-es omega van fönt. 7.11-el se volt jó. Valaki tudja milehet a gubanc? Ha tudja valaki és nemnagy fáradtság kérem küldjön PÜ-t. Nem akarom eltéríteni a topicot a [Sírásó]mmal
-
Tomate
veterán
válasz
VaniliásRönk #3753 üzenetére
Nem úgy van hogy felrakom a 7.10-et majd az omegát ami arra épül? Mert ha nemkell a 2 egymásnak akkor most csak felrakom az omegát. Sorry, de ezen e drivertéren mi, hogy mindig lamer voltm
-
Tomate
veterán
Felraktam a 7.10-es Catalystot, mellé a 7.10hez való Omegát, majd mikor indítani akartam az ATT-t EZ a hibaüzenet fogadott. Mi a p*csa van már?
Ezek így nemkomálják egymást vagy mi? (ha ezt már 100x leírtátok és nemtudtam leszűrni BOCS)
-
Tomate
veterán
Lecseréltem sima Athlon 64 3800+ as procimat Ezzel 7.11es Catalysttal 3DMark05 ben 9854pont.
Az újjal ami egy X2 4200+ 7.11 el 10158 pontot dobott. Eddig ez a legtöbb amit elértem a kártyával.
-
Tomate
veterán
Ez mi a f*szom már
Ez már kész raktárbázis
-
Tomate
veterán
A végleges 7.11 mivel tud többet mint a 7.11 béta (vagy hótfix vagy micsoda)??
-
Tomate
veterán
válasz
barnam_ #3216 üzenetére
Hát talán valamicske gyorsulás van de 70 % tuti nincs . Az az én helyzetem, hogy van egy 5.1es integrált hangom, és van hozzá 5.1 hangszórom is
Csakha felrakom a driverét és 5.1 ben használom játékok alatt 50%-os sebességcsökkenés következik be
Ennyire megeszi a processzort?? Úgyhogy most 5.1 helyett csak 2 hangszórom megy a dupla fps érdekében
Valamit - valamiért
-
Tomate
veterán
válasz
VaniliásRönk #3052 üzenetére
Okés lehet veszek egy újat, de nemhinném, hogy ez a baj..
-
Tomate
veterán
válasz
VaniliásRönk #3050 üzenetére
Proci volt, de aztis visszavettem alapra. A proci 400w-os Codegány
Meglehet kövezni
Tudom ,hogy ratyi dehát annakidején ilyenre futotta.
-
Tomate
veterán
válasz
VaniliásRönk #3041 üzenetére
Visszavettem alapra, úgy is ugyanaz. Nemhinném, hogy túlmelegszik.Jól szellőzik. 15 perc nem tehet neki keresztbe, ráadásul mindig töltésnél csinálja, más gamemel tökéletes. Gőzöm sincs mit baszakszik
-
Tomate
veterán
NFS Pro Street-tel játszok és és 1 óra játék után némely futam betöltésénél, elmegy a kép, és nem válaszol a gép. A monitor pedig keresi az Analog vagy Digitális jelet, de semmi. Ezt már eljátszotta vagy 3x nem ugyan ott. Csak a reset segít. Más játéknál nincs ilyen problémám. Mi lehet a gond?
Mosmár 1 óra se kell neki
2 futam és összeesik az egész. Visszavettem a processzort és a vga-t is alapra de semmi változás
-
Tomate
veterán
NFS Pro Street-tel játszok és és 1 óra játék után némely futam betöltésénél, elmegy a kép, és nem válaszol a gép. A monitor pedig keresi az Analog vagy Digitális jelet, de semmi. Ezt már eljátszotta vagy 3x nem ugyan ott. Csak a reset segít. Más játéknál nincs ilyen problémám. Mi lehet a gond?
Mosmár 1 óra se kell neki
2 futam és összeesik az egész. Visszavettem a processzort és a vga-t is alapra de semmi változás
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
Talán ezen azért eldöcög majd maxon a Crysis
-
Tomate
veterán
Nekem az Everest Alig ad valami adatot a kártyámról.(Ultimate verzió) Mért szűkölködik?
-
Tomate
veterán
Cod4-ben Erős Medium beállítással kültéren 30-40 FPS-t Beltéren 60-70 Fps-t kapok. Havernak ugyanaz a gépe mint nekem, csak neki 8600GT-je van. Ő simán kap 100-at szabadban, Beltéren 130-at is. Gyengus a processzorom??
-
Tomate
veterán
Tolom az NFS: PS-et 30-40 Fps-em lazán van, de néha a játékban egy kicsit van ahol akad
Nagyon kicsiket, és nem szalad simán a kocsi. A garikát lejjebbvettem jócskán Fps ugyanannyi (viszonylag stabil) de így is van ahol enyhén beszaggat. Kicsit idegesítő. Mi lehet a gáz?
-
Tomate
veterán
Marci 8600Gt-je 170fps-t kapott Mi meg csak 60-70eket?? Miért?
Nekem 850/850 1280x1024 60,1 Fps
Az nvidia jobb OpenGL-ben azért, nem?? -
Tomate
veterán
Rivatunerrel húztam rajta egy kicsit!
Sapphire HD 2600XT 800/700 3D Mark 05 8800pötty
850/850 3D Mark 05 10010 pöttyHa tartósan az alap órajelnél magasabbal használom (mint pl 850/850) lehet bajom?
-
Tomate
veterán
Miért van az, hogy felrakom a catalyst 7.10-et és nemtudok vele semmit kezdeni?
Hiába kattintiok az ikonjára vagy bármi semmit sem reagál, tálcán sincs kint de ugyakkor fut a háttérben aktívan(feladatkezelő mutatja) Mi a gebasz?? -
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
Felraktam az Ati Tray Tools-t. Megakartam nyitni és fagyott kékhalálozozz, újraindult meg minden. Ahányszor újraindult a gép beakarta tölteni és újraindította magát, csökkentett módban kellett uninstallálnom. Mi a sz*r baja van? Amúgy mióta ez a kártya van a gépben a 3DMark 05 Nem nyílik meg, hanem lefagy. (újratelepítés is volt már!)
-
Tomate
veterán
Ugyan olyan karim van mint neked, de nem ilyen szép és 30 FPS sincs meg legalább mindig. Vagy ez a demo hibája? Miket toljak fullra és mit ne eröltessek a grafikai beállításoknál??
-
Tomate
veterán
Hello!
Sapphire HD 2600XT hűtését megér i lecserélni erre: Zalmann
Zalmann VF 700AlCu A gyári nekem kicsit hangos főleg mikor belendül. Mint egy hajszárító -
Tomate
veterán
válasz
VaniliásRönk #2176 üzenetére
Nah, ökörséget vagy nem ökörséget félretéve, aki valmennyire ért is hozzá kérem indokolja is meg melyiket miért és melyik a jobb. Előre is kösz!
-
Tomate
veterán
Még egy kérdés.
Igazából játszani szeretnék.Sapphire X1950GT-t VAGY
Sapphire HD 2600XT-t vegyek? PLS Help! -
Tomate
veterán
Hello!
Érdekelne egy ilyen kari 20-25ezer között melyiket ajánljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest