Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Felraktam a hotfixet:
Elb@ssza a színeket a weboldalakon (bekarikáztam mire gondolok: az ott kéknek kéne , hogy legyen. ).De legalább a játékok futnak vele.
-
tildy
nagyúr
Teljesen szűz winre végre felmászott a sapphire legújabb drivere a 12-es, azt hittem öröm és bódottá , de:
A játékok nem indultak el vele, directx miatt rinyáltak, pedig vna fnen directx. Így felkerült a telepítőcdről a 7.8as driver.
Ati bekaphassa.
(januári dátumú volt a driver. ati oldalán nincs 2600 pro agpshez driver. ) -
tildy
nagyúr
No 7.12es talán felment inf file buherával, nem tudom ebből mi látszik most:
Driver Packaging Version 8.401-070725a-050962E-ATI
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 6.14.10.6715
2D Driver File Path System/CurrentControlSet/Control/Video/{06CF9859-3942-470E-9EAD-962FDAAF2AF0}/0000
Direct3D Version 6.14.10.0517
OpenGL Version 6.14.10.6747
Catalyst® Control Center Version 2007.0725.2231.38391
AIW/VIVO WDM Driver Version 6.14.10.6238
AIW/VIVO WDM SP Driver Version 6.14.10.6238
Hm ez még a régi. -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
MMSZoli #5832 üzenetére
agp 8x-ra/512MB-val van állítva.
Eddig ezt találtam:
Error Message: STOP 0x000000EA THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER (Q293078)Follow these steps to solve the problem with a video device driver
You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.
Solution
There are two options you can use to try to fix the problem. If the first option doesn't work, then try the second.
Option 1: Install the most current device driver for your video card
Option 2: Manually decrease Hardware Acceleration for your video adapter -
tildy
nagyúr
Inkább tragikus.
Gondolj bele helyzetembe
-van a kartyahoz adott driver ami latszolag jo, de jatek kozben fagy tole a windows. (olyan hibat ad, mintha nem lenne vgacsatolo)Probalkozol azzal, amit az ati support ajanl:
-uninstallalod a drivert es minden ati cuccot
-program filesbol torolsz minden atis dolgot
-ati -cleanert is hasznalodMajd nekiallsz telepiteni 7.11es drivert.
Gondolod hu de jo lesz.
Majd a telepito kidobja, hogy nyista nincs megfelelo oprendszered vagy deviceod, igy nem telepul.Gondolkodsz, es a drivert megprobalod manualisan feltolni.
Ugy felmegy, de nem indulnak a jatekok. -
tildy
nagyúr
válasz
MMSZoli #5804 üzenetére
Amit leirsz azon mar reg tul vagyok.
"Szerintem szedd le a teljes mostani driver cuccot, amit felraktál, tégy egy próbát a GYÁRI driverrel, automatikus módan.
Azzal mennie kell, nekem is megy, atomstabil"Leszedtem. Teljesen.
MEg ati clenert is hasznaltam.
Feltettem az ujat,amit az ati oldalarol szedtem le, vagyis csak tettem volna, de a telepites kozben azt irta, hogy nincs supported hardver. Nos???De ha gondolod idemasolom az ati supporttal folytatott teljes levelezesem.
Az uj driver nekem megy sehogy, mivel fel se telepul!!! -
tildy
nagyúr
válasz
barnam_ #5786 üzenetére
Hopsz de, azt mégis találtam.Tavaly márciusit.
-
tildy
nagyúr
válasz
Create. #5763 üzenetére
Nem néztem utána, hogy mit veszek???
Nem reklámozta sem az ati, sem más, hogy ennyire gázak a driverek a kártyához.
Arról nem is beszélve, hogy mikro vettem, utána jöttek ki azoka driverek, amikkel gáz van. Mint írtam a 7.7essel nincs gond, a 7.8al se túl sokAggregátor:
Több problémám van vele.
7.8_felmegy pöpecül, de néha megfagy tőle a gép. Tuti videkártyadriver gond, ms is arról hablattyol.7.11 letöltve nem települ(Setup is didn't find a driver compatible with your current hardware or operating system.
Setup will now exit.
), ha control panel add new hardware, driver kiválasztással telepítem, akkor települ, de mindegyik játék exceptiont dob induláskor.
7.12 szintén.Találtam sapphire oldalán egy drivert ott notify: data_size()!=3-at dob.
7.7t még nem próbáltam, mert nem volt rá időm még....
-
tildy
nagyúr
válasz
Create. #5754 üzenetére
Spórolni, diákmunkabérből? Ugye anyuci lakásában élsz?
create: de gondolom mellette nem fizetsz főiskolát, nem albérletben élsz, és nem okoz gondot a napi megélhetés....Bocs, ha ezzel megsértettelek, d emint írtam:
-nincs szükségem erősebb gépre, ez is megteszi
-de ha valamiért pénzt adok, és az garis , akkor joggal várom el, hogy MŰKÖDJÖN és ne fagyjon.Aggregátor: tehát tartunk kb 40 ezernél.... Ennyit egy nyamvadt videókártya sem ér meg. Főleg, hogy minden más normális sebességgel fut, a gép jól működik. Pénzkidobás.
Semennyit sem szánok gépfejlesztésre. Felesleges pénzkidobásnak tartom addig, míg a jeléenlegi konfig megfelelően működik. Vagyis működne, de úgy látom, van akik direkte kényszerítenének vásárlásra (ATI).... -
tildy
nagyúr
válasz
barnam_ #5751 üzenetére
plusz videokartya(minimum 20E ft ), plusz memoria(10-15E).
Nem keves osszeg?
A gepemet meg mennyiert tudnam eladni? Prociert ha adnak 5-t, alaplapert is, memoria elmegy 14ben , talan.
Van 20 ezer forintom.Ebbol hogy veszek alaplapot, procit , ramot? LEginkabb sehogy.Mint irtam vasalokent engem nem erdekel, mire hogy lett tervezve.
Az erdekel, hogy a kiadott penzemert (20E ft) jol mukodjon. Ha probléma van vele, oldják meg ők. Én nem azért fizettem kia pénzem, hogy rosszul működő eszközt kapjak. A programozóik meg azért kapnak fizetést, hogy dolgozzanak, és jól működő drivereket írjanak. Ha nem tudnak, akkor ne adják el a hardvert sem.
Vevők becsapása az egész. -
tildy
nagyúr
Én úgy vagyok vele, ha van egy megvásárolt hardverem, ami garanciális, akkor joggal várom el, hogy ahhoz a hardverhez megfelelő támogatás legyen, illetve ne fagyjon meg, satöbbi.
Nem érdekel a programozók nyígása, én is programozok, de ha feladat és hiba van, akkor azt meg kell csinálni!! LEhetőleg minnél hamarabb. Ha meg nem képesek rá, akkor ne adják ki a hardvert...Ennyi...Egz programozónak meg nem illik sz.rt kiadnia kezéből.
Ati oldalán sheol nicns figyelmeztetés, hogz te hülye user, ha agpt használsz, mert ekkora lúzer vagy, akkor le se töltsd az új drivereket, hanem csak a 7.7t használd.
Sehol semmi, csak akkor tudod meg mifene van, ha már 3napot ellevelezgettéla supporttal.Create: nem, nem vállaltam.
Mond neked valamit az, hogy jóhiszeműen vásároltam? Eddig nem voltak gondjaim ati cuccokkal., évekig mentek ati kártyáim, driver hiba sem volt velük. -
tildy
nagyúr
válasz
barnam_ #5742 üzenetére
És a pci-e-t hogy a picsába rakod bele egy agps lapba?
Elkéne felejteni, ja.
Csak nem mindenki tud, illetve nem midneki akar atterni ujabb gepre, lapra.Egy pci-e: valo atteres nekem pl. min 50-60 ezer forintomba fajna, mert lapcsere, cpu csere, memoria csere, netalan tapcsere, blabla. Mindez a hulye videokartyagyartok miatt.... Ha ez neked potom penz, akkor adjá mán légszi ilyen potomt pénzt, hadd fejlesszünk belőle...
Egyreszt a jelenlegi gepem meg tokeletesen kiszolgal, masreszt kidobando penzem sincs.
Akkor mi a francnak vegyek egy nyamvadt videokartya miatt teljesen uj gepet????Volt kb egy eve egy index cikk agp kontra pci-e. Hat nem volt meggyozo pci-e re valo valtasban.
Syerintem sok ember hajt meg barton magos gépet, elegedetten, es eszuk agaban sincs uj gepre valtani.
-
tildy
nagyúr
agp-s karikhoz az ati a 7.7es drivert ajanlja. Hogy enne meg oket a fene.
Soha tobbe nem lesz ati kartyam.... Soha egyszeruen f@sz a support, a tamogatas.
7.8as driverrel jatek kozben lefagy, 7.11es driver meg azt irja amit neked is...Arrol nem is beszelve, hogy normalisan telepiteni sem lehet, csak ilyen winndowsos kurkaszassal.... -
tildy
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2851 üzenetére
Készítettem képeket, sajna kicsit sötétebb , mint amilyen a valóságban volt.
Egyébként egész szépen fut rajta.
-
tildy
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2849 üzenetére
Majdnem mondtam valami cifrat.
De inkább azt mondom, csináljanak normális programokat a programozók. Kicsit el vannak szállva... Crysis még a mai csúcshardvereken sem fut highon úgy, ahogyan kéne, stb.Minden másra meg tökéletes ez a gép, hülye lennék lecserélni.
CPU-t meg nem huzunk! Ez nálam alap. (szinkron 200as fsbn ugyse tud futni . )
A ram pedig segTeni fog, ugyanis most nem a cpu miatt szaggat mikor szaggat, hanem mert folyamatosan szkreccsel a vinyó . -
tildy
nagyúr
válasz
Dead_slow #2845 üzenetére
Ha olcson jutsz (25E ft) xt-hez azert lehet erdemesebb inkabb azt venni. Mert a gpu nagyobb orajelen megy.
Bioshockot nem próbáltam, UT3 meg... Szerintem kevés a RAMom hozzá, pénteken veszek 2 gigát, majd inkább akkor mondom milyen.
Erre keszulj fel te is. Mert oke, hogy a játékok elmennek alatt grafikailag, de nagyon ramigényesek... -
-
tildy
nagyúr
-
-
tildy
nagyúr
Basszus, játékokban olyan részletes a grafika, hogy 10 perc után kifolyik a szemem
Azt még mondták itt egyesek, hogy "hülye" voltam, mert 2600Xt-t vettem... Már ez is sok!!Más: játszik valaki crysissal? Van benne egy olyan, hogy reflex sight. Nos ebben középen kéne lenni egy piros célzópontnak, más gépen volt is, itt nekem nicnsen. Ötlet miért nincs?
-
tildy
nagyúr
Na én is beléptem a "klubba"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest