- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rumkola
nagyúr
válasz
Csokibácsi #6877 üzenetére
Régebbi driverekkel próbálkozz (7.7 ilyesmi), az újak nem működnek helyesen AGP-s karikkal...
-
rumkola
nagyúr
válasz
sammiedavis #6842 üzenetére
Akkor viszont októberi vagy régebbi drivert nézz....
-
rumkola
nagyúr
válasz
sammiedavis #6833 üzenetére
szintén driverhiba, pl. legújabb 8.1-es catalyst is csak hotfix-el működik rendesen agp-s karival....
-
rumkola
nagyúr
Nekem volt ATI és NV is felváltva többször. Ezt a szebb a képe marhaságot sohasem értettem. És nem csak én, hanem egyik ismerősöm se akinél rákérdeztem erre. Szebb a képe.. beszarás
DDDDDDDDD
Esetleg annyi különbség van, hogy az NV-nél driverből állíthatod a digital vibrance-t ami alapból nulla, az ATI-nál meg feljebb van tolva pivcit. Ezért élénkebbek ATI vga kártya színei egy lehelletnyivel. De mondom, ez NV driverből állítható akár a csillagos égig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest