Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuja1
aktív tag
válasz
tzsolesz #9762 üzenetére
hajajjj . Last Ninja, wizadr of war, barbarians ahol már volt lefejezés
játék élmény nem csak a grafikán múlik, sőőőőttt.....
ma ha felrakom a rendszerem egy játék kap helyet mielőtt ghostolnám a rendszer winyót.
Az IL-2 sturmowik 1946.
A többi csak két rendszer visszaállítás közti 30-40 napig kap esélyt.Azalatt meg végig viszem és minek koszolja a winyót
-
Tuja1
aktív tag
nemkem egy 7600gt-m volt amíg ki nem nyiffant
és kaptam helyette egy asus 2600prot ddr2eset
a 7600gt agyon húzva ment 6012 pöttyöt 3dmark05-ben
a ddr2es prom meg alapból vitt 6000pöttyöt
meghúzva 6600 pöttyöt
ha odanyomtam a procinak 7940 pöttyöt
úgyhogy egy "sima" pro is lazán alázza a 7600gt-t
nagyon úgy néz ki váltok pci-os lapra 13kért elvitték a karim és ennyiért vettem itt egy 1950pro-t.
Pedig szerettem ezt a karitúgy néztem azért a 1950pro jobb egy 2600xt-nél
Vagy nem?
-
Tuja1
aktív tag
baccus menetközben leszedtem a ccc-t és már uninstall közben megjelent a kép a tv-n.
kíváncsi vok, hogy újraindítás után jó lesz e a kép -
Tuja1
aktív tag
a következő a problémám.van egy asus 2600pro-m.Tv-re kivittem a kiterjesztett asztalt.
Bootolásnál tökéletes a kép. Amikor az Xp bejön akkor is.Viszont 5-10 perc mulva lassan el kezd sötétedni a kép, majd a tv már nem is érzékeli a bejövő jelet.Ilyenkor megfogok egy ablakot és áthúzom a tv-re, akkor pislogások közepette visszajön a kép de már sötétebben.Olyan mintha a kontrasztot csökkenteném.
A "kissárga" SVHS-AV átalakító van bedugva a kareszba, majd 5m Av kábel a TV-ig.
Gondolom az 5m kábel a sok neki.(nagy lehet a jelveszteség)
Van valami tippetek hogyan lehetne megoldani a problémát?
Köszi!
-
Tuja1
aktív tag
válasz
BIZ0906 #9322 üzenetére
Ritkán szólok akkor is minek.
De elég cinkota, hogy már egy magát rendesen letakarító soft-nak is örülni kell.
és akkor hol tartunk a 1000 gyártó 1000 féle alaplap,vga,mem,HD...stb kompatibilitásától...Ilyenkor gondolok arrra tuti nem mi (emberiség) építettük a piramisokat.
-
Tuja1
aktív tag
Ezen a helyen van egy csomó. 2600-as bios nem lehet ezeket valahogy átirkálni?
-
Tuja1
aktív tag
valaki csinált voltmod-ot az asus karikhoz?
-
-
Tuja1
aktív tag
-
Tuja1
aktív tag
héééé
Nálam, van ez a clear type meg a szabványos.
Clear volt beálítva, kipróbáltam a másikat, majdnem odahánytam hogy lehet ilyen darabos betűkkel együtt élni?
Még ha piros lett vona valami az már csak hab lenne a tortán.
-
-
Tuja1
aktív tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a AMD GPU Clock Tool-ban nincs se gpu se mem limit??
Mert ugye az atitool-lal kivittem a pro-t 857Mhzig
-
Tuja1
aktív tag
válasz
bolcsodal #7883 üzenetére
Régebbi az atitoolod mint a kari. Tölsd le a [ATITool - 0.27 Beta 3-at]
ezzel a gput max 857Mhzig húzhatod a mem sztem nincs
nekem asus a karim mégis a sapphire driverét használom
http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php
VGA---->
ati radeon tm 2600 series---->
pro vagy xt---->
Download driver gomb---->
Windows XP---->ATI RADEON™ HD 2400Pro/2600Pro/2600XT(AGP Only!) Windows XP(32/64-bit)(multilanguage)
Nov 4th, 2007
233935.4KB
Jó nagy de nekem bejött.Ha lesz időm a későbbieket is kipróbálom de eddig nem voltam rákényszerítve
-
Tuja1
aktív tag
válasz
bolcsodal #7857 üzenetére
én éppen most vagyok túl egy procituningon
3dmark05benCPU 3Ghz, 2600proDDr2 600/500 : 6000 pötty
CPU 3Ghz, 2600proDDr2 850/657 :6600 pötty
CPU 3,94Ghz 2600proDDr2 850/657 :7950 pötty
sztem 3,25Ghz és xt-vel alapon megkapod 7500at és ha még húzol az xt lehet abból olyan 8300 körül.
de lehet hülye vok
-
Tuja1
aktív tag
Bocsi de úgy látom sata ddr4es ramja alapból 1100MHz jár
és 1300MHz-re húzta.
elég lenne neki gpu voltmod sztem de előtte valami olyan progi amivel egyszerre lehet memet és a gpu-t is húzni.
Ti a gpu-t meddig tudtátok húzni és melyik progival?Én atitoolt használok a pro-hoz de ott is belimetel 857MHz-nél.
-
Tuja1
aktív tag
Az én karim tökéletesen fut a Sapphire AGP driverével [Driver]
pedig nekem asusom van.
Ha Xp-d van (mert nekem az) én a 2007 nov 4. 233MB-osat töltöttem le.
de már látom van fent újabb is azokat még nem próbáltam(van még olyan ami 32-64 bites Xp-hez is jó,meg olyan is amelyik csak egyikhez vagy másikhoz. Meg 8.1 hotfixel meg minden.....
3 driver biztosan jó ezek közül a karidhoz, próbálgasd.Az alaplapi chipset driverét sem ártana frissíteni elképzelhető az kavar be.
Legvégső esetben, az alaplap bios-át kell frissíteni.
Sok Sikert!
-
Tuja1
aktív tag
hát nem tudom de én a pro-mat ha 830 ra húzom akkor sem megy 55 foknál följebb (asus)
Kapcsold be a gpu recovert és ha hibát érez akkor kilövi a karit, mielőtt megsülne.
Mondjuk azt hittem, hogy az atitool tényleg kifűti a karit sec-perc alatt, de való igaz néhány játéknál még mehet feljebb a hőmérséklet 5 C° is."Temperature of Temp. chip" sztem a kártya környezeti hőmérséklete lehet, memória ilyesmi de olyan ezen nincs, ezért mutat 99C°
érdekes mert előtte egy 9600xt volt és azon mérte
Mivel az enyém AGP-s van rajta rialto chip is ami aztán tényleg forró
minden esetre zalman ragival raktam rá jó nagy bordát és még az is forró,sztem egy 8cm-es ventivel megtámogatom a hátulját a karinak.
Ja és a memókra nem külön-külön süniket raktam, hanem két mem-re egy hosszabb bordát.
Régi procihűtőjéből. Így a 500MHz helyett 657MHz megy. Ami sztem egy ddr2 től egész szép -
Tuja1
aktív tag
válasz
barnam_ #6170 üzenetére
Sziasztok! Nekem még a 9600xt-m ről maradt rám egy ilyen átalakító.Bele is dugtam a karimba (asus 2600pro) majd rca kábelen a tv-be de nem akarja a ccc felismerni a tv-t. A 9600-asommal nem volt ilyen gondom. Van valami tippetek? Jó lenne a tv-n nézni a filmjeimet
Köszi!
-
Tuja1
aktív tag
Az atitool "szőröskockája" jól megdolgozza a GPU-t
úgyhogy ha itt nem lesznek gondok a hőmérséklettel akkor a játékoknál se fog jobban izzani
-
Tuja1
aktív tag
Nem tudom, értesültetek-e róla, de az idén a 50 Ft-os bekerült a világ legszebb 15 pénzérméje közé. Az alábbi linkre kattintva szavazni tudtok, hogy a miénk legyen az első hely! Én már voksoltam!!
No Reg csak klikkelni kell
http://numismaster.com/ta/inside_numis.jsp?page=Coty
Adjátok tovább ha tetszik
-
Tuja1
aktív tag
Én at atitool 0.27 beta3 -at használom ismeri a karit és tökéletesen teszteli.
ja és ha izzasztani akarod a kártyát a működési hőmérsékletett 10-20 mp alatt eléri a szőrös kockával
de már van atitool 0.27 beta4 is
-
Tuja1
aktív tag
huppsz az lehet
sőt biztos
viszont azt tartom ha egy 3 GHz prescot, alapórajelen hajtott karival, hoz xxx pontot,
ha a procinak vége lenne akkor már nem számítana a kártya túlhajtása mert nem lenne érezhető a különbség pöttyökbenvagy mi
a fenének iszom ennyit!!!!munkában még elnézik,
de itt??
-
Tuja1
aktív tag
Én atitool-t használok tuningra a 0.27 beta3 -at de már van beta 4 is.
Nem tudom a 2600 szériához melyik a megfelelő config
de nálam
2600pro ddr2 600/500 6012
830/648 6600 pöttyöt ad 3dmark 06 ban
gondolom ha teljesen kihajtaná a procit, akkor hiába emelném az órajeleket nem mennék semmire vele . Vagy mi
azt tudom, hogy ugyan ezzel a konfiggal 7600gt 5200 pontot adott 3dmark06ban
és csak az agyon húzott 7600gt-k adtak 6000 pöttyöt
-
Tuja1
aktív tag
Tildy. Nekem asus 2600 prom van és a Shappire meghajtóját használom eddig gond nélkül.
ATI RADEON™ HD 2400Pro/2600Pro/2600XT(AGP Only!) Windows XP(32/64-bit)(multilanguage)
Nov 4th, 2007
XP_8.42-070914a-053413E-ATI
233 MB
http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php
Hátha
-
Tuja1
aktív tag
500MHz-es ramokat eddig 648Mhz-re (1296Mhz) mertem húzni.
Meddig mennek el általában a ddr2-es Qimonda 2.0 ns-os ramok? -
Tuja1
aktív tag
Egy 7600gt helyett egy asus 2600pro-t kaptam (600/500)
Elég ehez a kártyához a gépem?A másik kérdésem 500MHz-es ramokat eddig 648Mhz-re (1296Mhz) mertem húzni.
Meddig mennek el általában a ddr2-es Qimonda 2.0 ns-os ramok? -
Tuja1
aktív tag
sanos a garinak úgy is annyi mert a Mistral nem arról híres, hogy a csere alkatrésszel (hiába bontatlan) újra indítaná a garit.
tehát februárig van garim
A ram hűtés amit mutattatok tényleg szuper
pedig már vágtam a ramokra párossával egy hosszabb egybefüggő bordát (számtech boltban vágták hozzám
abból nyestem)
látom azokon a bordákon gyárilag van 2 oldalú ragi, ilyet nem lehet szerezni?
ja és a legfontosabb a PCI-AGP átalakító chip pedig lazán ÉGET
!!
de, hogy arra mit tegyek?
Kösziiii
-
Tuja1
aktív tag
friss ah2600pro tulaj vok.(a garis 7600gt-m szált el és egy az egyben erre cserélték
a ramjaimon nincs külön hűtés és a PCI-AGP átalakító chipen sincs:
a chip sztem nagyon forró égeti a kezem.
van valami tuti tippetek a hűtésére?
A ramokra, milyen módszerrel ragasztjátok fel a bordákat?
Hallotam már FBS-paszta 60-40es keverékéről....
2 Pici pillanatragi valamelyik sarokra a többi paszta....
3 kétoldalas hővezető ragtapi (na ezt nem tudom hol lehet beszerezni)
köszi
-
Tuja1
aktív tag
Athomi, Kiscsáko köszi a válaszotokat.
Még 1 kérdés ezen a karin (asus 2600pro) a pci-agp átalakító nem a GPU felöli oldalon van és semmilyen hűtése nincs csak a síma proci látszik ami forró. Hűtenem kellene-e valamilyen módon? -
Tuja1
aktív tag
Sziasztok!Tegnap kaptam (vettem?) egy asus 2600pro karit.
Eredetileg még februárban vásárolt, xarakodós club3d 7600gt vettem át a gazdijától.
Gyárilag 560/1100MHz ment.1,4 nanos ramok voltak rajta de 1100MHZen is betojt időlegesen
ezért 15 000Ftért megkaptam.A lényeg a szervíz egy az egyben becserélte egy asus 2600pro-ra 600/1000MHz
Jól jártam-e? Igaz ddr2 ramok vannak rajta.
Köszi a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest