- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Én is így vagyok vele. Csak a gépbe már nem szeretnék több pénzt fektetni. De hát ha a mostani játékok nem futnak gond nélkül akkor mi lesz később
. 50k fölött meg semmikép nem szeretnék másik kártyát(még az is sok) Dx10 miatt meg a 8800GTS 320-as lenne még elfogadható de ki tudja hogy vinni-e fogja rendesen az új játékokat vagy x1950xtx ha valóban annyi de az meg ugye nem dx10-es
.Szar ügy a hardware vásárlás
-
TomBoy1986
veterán
-
proper
őstag
azt a pénzt amennyivel drágább a 512-es költsd másra mert nem fogja tudni kihasználni
én most vettem egy 7900gs-t és megvárom szépen a hivatalos teszteket hogy mit tud majd a 2600xt ezeknek a hirmorzsáknak és 1képes teszteknek valahogy nem tudok hinni
vártam a 8600-at mint a messiást de valahogy nem büvölt el most lehet várni a 2600-at -
athomi
veterán
Vagy vmit összekeversz vagy teljes homály van. De ha már kavarod, akkor inkább az utóbbi.
Amit mondasz az olyan mintha azt mondanád, hogy a 7900GS egy annyira butított 79xx, hogy egy 7600GT is erősebb nála, ami ugyanaz mint a 7900GT csak órajelekben tér el, de ez tuningal megoldható.
Az x1950GT ugyanaz, mint az x1950pro, csak órajelekben térnek el egymástól (a GT órajele kisebb). Az x1650XT meg alig húzható...
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
Mindegyiknek 3Ghz környékén van a vége, így szvsz a kisebbet éri megvenni, mert ugyan úgy húzható és olcsóbb.
Azért említettem HerrZ kollégát, mert ő előre teszteli a procitkat amit te megkapsz, így nem veszel zsákbamacskát, ráadásul 1 év garancia van rá. Az enyém is tőle származik, előre tesztelve. A vége valahol 3035Mhz-en van, de azt még nem próbáltam. -
rudeee
senior tag
A 6000+ nagyon drága és olyan mint a kazán.
Ha AMD fronton szeretnél maradni, akkor a X2 4000+ vagy X2 4400+ Brisbane lesz a te barátod ami 3000Mhz körül szaladgál huzigálva.
(Nekem a 4000+ 2800Mhz-en megy, de följebb is lehetne, csak így is vga limites majdnem az összes játék.)
Így talán kijönnél egy 19k körüli Brisbane-al és a 2900xt-vel.
A Brisbane procikat HerrZ kollégánál kaphatod meg, ha érdekel keresd őt fel, előteszteli őket.
[Szerkesztve] -
-
rudeee
senior tag
A CrossFire nem a legjobb biznisz, mert van olyan játék amiben nem működik a két kártya.
Ugyan ez a helyzet az SLI-nél is fennáll NV fronton.
Amúgy kötve hiszem, hogy a HD2600XT kezdeti ára 30k körül lenne, így a 60k a kettőért felejtős szvsz.
Mivel ezt a kártyát a 8600GTS ellenében szányja az AMD, így az ára is 40k környékén lesz majd.
Ebből adódóan 80k lenne a CF, ami nem elfogadható.
Meg hát egyenlőre nem tudjuk milyen teljesítményt hoz magával.
Akkor már inkább kicsivel többért 8800GTS 640MB vagy HD2900XT. -
GuMipOkE
senior tag
Hja, én is csak 1280x960-as felbontásban használom, és asszem még egy jó ideig marad ez a felbontás.
Azért nem gondolom, hogy a 2600XT-t temetni kellene. Ha csak ugyanakkora javulás várható tőle az újabb driverekkel, mint a 2900-astól láttuk, akkor már teljesen versenyképes lesz a GTS-el szemben.
Off: Amúgy nem tudom miért megy a marakodás. Ha egy kártya jobban megy, az a vásárlónak jobb. Ha meg valaki vett már egy kártyát, és utólag gyengébbnek minősül mint a konkurenciáé, akkor csak pusztán irigységről lehet beszélni, ha nekiáll fikázni a másik vga-t.
Jó lenne, ha nem csak fröcsögés menne, hanem kicsit józanabb és ''objektívebb'' hozzászólások lennének. -
venember83
nagyúr
Szvsz jatekok kellenek amik kihasznaljak az erot az r600ban meg jobb driverek, illetve 65nm-es technologia is jol jonne, fogyasztasa enyhen sok... Nem memoria kerdese a teljesitmeny HD 2900-nal, elsosorban. S ezzel (jatekok nem hasznaljak ki) olhetik meg a 2600xt-t is, bar az joval gyengebb kari akarhonnan is nezzuk.
-
Bundás22
őstag
akkor csak pár hónap hát így is lehet mondani de úgy is hogy jó fél év
ne bagatellizáljuk a dolgokat. fél év meg nagyon sok
és mégse gyorsabb a 2900XT mint a 8800GTX ha megnézed...akkor se és pont.(nem is beszélve a fogyasztásról, hőtermelésről...
)
a közép kategóriában negyed évet késtek ''csak'' már ez is sok...
Szal az nvidia sokkal jobban csinálja, ha mégis kihoznak az atisok valami csoda-drivert-t és 10%kal gyorsabbak lesznek akkor lejjeb viszi a 8800ultra árát és kész
persze én is szerettem az atit főleg a 9600XTmet de ezek..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szemüveges topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest