- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Ehehe, megnéztem az anandtech.com-on levő DX10 tesztet, most nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
-
válasz
Alvin_ti4200 #1587 üzenetére
Mi lesz a a teljes játék a Guruban?
-
-
válasz
marcias #1171 üzenetére
Én egy kicsit szkeptikus vagyok.
Több lehetőség van:
1. Szélsőségesen optimalizálatlanok a DX10-es driverek. Tegyük fel, hogy az új driverek tényleg 100%-ot fognak dobni a teljesítményen, de ez még mindig a játszhatósági szint alatt lesz a mostani játékoknál, a jövőben megjelenőknél - a nagyobb komplexitás miatt - meg még inkább.
2. Még meg kell tanulniuk a fejlesztőknek DX10-es kódot írni, ezért a jövőben jelentősen gyorsulhatnak a DX10-es játékok. Ez esetben sem vagyunk kint a vízből, hiszen nem 1-2 hét alatt tanulják meg az új architektúra programozását, és senki sem fog sietni már megjelent játékokat optimalizálni (a kiadók még egy sima hibajavítást sem akarnak finanszírozni). És persze a közeljövőben megjelenő játékok komplexebbek lesznek, ezért hiába optimalizált a kód, már kevés lesz a kártya.
3. Mindkét eset igaz, amivel a legjobban járhatnánk, hiszen mind a drivert, mind a játékokban levő DX10 kódot lehet optimalizálni. Viszont az első két pontban felsorolt okok miatt szintén semmit sem érünk vele.
Következtetés: a mostani DX10-es középkategória csak a kirakatba jó, hiszen DX9-ben lassabbak az előző generációnál, DX10-ben meg játszhatatlanok a játékok velük.
[Szerkesztve] -
válasz
TomBoy1986 #1169 üzenetére
9500 nonPRO nem is létezett hivatalosan, a hibás GPU-s 9700-eket és 9500 PRO-kat kezdték el 9500 nonPRO-ónak árulni (4 pipeline-al és 256 vagy 128 bites busszal).
de ez off -
válasz
Komplikato #799 üzenetére
Én arra számítok, hogy teljesítményben kb egy szinten lesz az X1950 PRO-val (AA nélkül és max 1280-ban), szóval neked megéri majd váltani. Persze az ára még kérdéses...
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest