- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Aktív témák
-
Bagira01
veterán
512-es his iceq x2600xt 34k. Jobb lehet mint az x1950 pro?
-
Bagira01
veterán
Valószínű az árcsökkenés de azért 8k elég sok és ha nem is lesznek jobbak mint az x1950pro akkor feleslehges csökkenteni annak az árát. Lehet én is eladom a pro-mat és várok egy kicsit. De azért az áraktól én nem várok csodát. Az ember úgy van hogy vár amíg még csak új gépet akar de mikor megvan és valami más kéne akkor már bukik is azzal ha vár
-
Bagira01
veterán
Én is így vagyok vele. Csak a gépbe már nem szeretnék több pénzt fektetni. De hát ha a mostani játékok nem futnak gond nélkül akkor mi lesz később
. 50k fölött meg semmikép nem szeretnék másik kártyát(még az is sok) Dx10 miatt meg a 8800GTS 320-as lenne még elfogadható de ki tudja hogy vinni-e fogja rendesen az új játékokat vagy x1950xtx ha valóban annyi de az meg ugye nem dx10-es
.Szar ügy a hardware vásárlás
-
Bagira01
veterán
válasz
VaniliásRönk #961 üzenetére
Akkor most eladom a kártyám 30k-ért és aztán pár hónap múlva veszek egy xtx-et ugyanannyiért
Ez csak találgatás sajnos.
-
Bagira01
veterán
válasz
TomBoy1986 #956 üzenetére
Az biztos de ahhoz kéne 15k-t szereznem és sztem nem kerülhet annyiba. Azt várom hátha valakinek sikerül vennie és akkor én is rástartolok. De kíváncsi vagyok azért az x2600-as szériára bár csodát nem várok. És ha lehetne használtan venni 8800GTS 320Mb-os változatot45k-ért az még jobb lenne. Csak sok jövője akárhogy nézem nincs a mostani kártyámnak(lemegy az ára aztán 15k-nál többet sehogy sem tudok összekaparni
)
-
Bagira01
veterán
Én is gondolkozom hogy inkább x2600xt-re cserélem a mosatni karim. De abból csak az 512-es 0,7ns-es ddr4-es érné meg aminek az ára sztem nem lesz valami kedvező
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest