Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
c.zsolti
őstag
válasz
_MaSTeRFoXX_
üzenetére
Szerintem keress egy tuningbarát geforce 6600-ot.
-
DigitXT
félisten
válasz
_MaSTeRFoXX_
üzenetére
Felesleges a 256MB-os, nyugodtan vegyél 128-asat: olcsóbb, és jobb!
De amúgy egy 3gigás P4 mellé esetleg lehet izomsabb kari is, pl. 6600GT.
Amúgy mind a GeCube, a Sapphire, és a Connect3D ugyanolyan jó, asszem, nekem Sapphire van, ez speciel egyáltalán nem húzható, de amúgy ''jól viselkedik'': én speciel OmegaDriverrel használom.
A HL2 viszont szinte bármin elmegy jól, mert ügyesen megírták!
Remélem valamit segítettem.
-
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
Sziasztok!
Elhatároztam hogy a az új gépemben Radeon9600XT (256MB) videókártyát veszek, csak a gyártóban nem vagyok biztos. Alaplapnak Asus P4P800SE-re gondoltam, procinak 3GHz-s Pentiumot. Nem tudom hogy GEXCUBE, SAPPHIRE, Connect3D legyen a gyártó, vagy egyáltalán maradjak-e az ATI-nál vagy inkább hasonló képességű Nvidia legyen. Kinek van Radeonja, hogy viselkedik, mert hallottam róla rosszakat. Terveim szerint HL2-znék rajta, az előőször.
Segítsetek!
Üdv. MaSTeRFoXX
-
bobace
addikt
ja elfelejtettem Zalman Zm80c+op1, és ezzel alapon olyan 26 fok a gpu terhelve vagy 2 óra játék után olyan 35 fok volt amit néztem és nem huzva, csak az overdrive volt rajta, huzva már nyilván több lett volna valamivel
gyári hűtővel 30 fok körül volt bekapcs után terhelés után vagy 40 alapon! vagy még több már nem emlékszem pontosan, gyárival nem olyan nagy a tuningpotenciál hogy finoman szoljak...
bocs hogy most válaszolok...
[Szerkesztve] -
Kbali
nagyúr
Hi All!
Most gondolkodom egy ilyen kariban.
A gépem P4 3GHz, 512 RAM, 9200SE van benne gyárilag, de már meguntam, hogy minden game gynegén megy.
Elolvastam sok korábbi véleményt, amiből azt szűrtem le, hogy Sapphire-t érdemesebb venni, 128 mega RAM-mal.
Jól gondolom?
Köszi. -
n3ur0
csendes tag
Nekem is Sapphire 9600xt m van . 256 MB os 500/600 de mar az overdrive -ot sem birja annyira nem lehet huzni
. Vagy csak en vagyok bena? -
wedlock
tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
A kari teljesen a gyári állapotban van,gyári cooler,ramokon nix borda.VPU hőfokok:
idle:32-33 C
Terhelt:45-47 C -
wedlock
tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
NIncs szerencsém a ''Bencsmárkokkal''....feladom

-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
Leszedtem a sima 1.0-ás verziót is,eredmény ugyanaz..Ilyenkor mi van?
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
Hagyom a P-be,annyira nem érdekel..
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
Ugyanezt a 1.2.0-ásat....
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
A 3Dguru oldalárol szedtem le,de kétlem hogy letöltési hiba lett volna,hisz akkor a telepítő se indult volna el.Szerintem
-
× B@LINT ×
csendes tag
válasz
wedlock
üzenetére
Honnan töltötted?
Próbáld meg innen hátha... -> Bővebben: link -
wedlock
tag
Egy kis segitséget kérnék......Letöltöttem a 3Dmark05-öt,feltelepitettem,de amint a ''run3dmark'' feliratra kattintok,a progi kilép.Egy fél pillanatra elsötétül a kép,és visszadob a desktopra.A legujabb 5.4-es catalyst van fenn,szal nem értem mi a hiba oka.Valakinek van esetleg valami ötlete ezügyben?
-
wedlock
tag
válasz
[infinity]
üzenetére
550-en,de az 580-tól se retten meg
-
wedlock
tag
válasz
[infinity]
üzenetére
Az én memóimon sincs hűtés,mégis 100 mzh-val lehet felljebbküldeni őket.(Igaz,én csak plusz 80-at használok)
[Szerkesztve] -
[infinity]
csendes tag
Egyébként tud vki ajánlani rá valami jobb hűtőt ?
-
válasz
[infinity]
üzenetére
szvsz firebladed van. húzott 9600xt. ameddig akarod de a gyarival nemsokáh tod majd.
-
wedlock
tag
válasz
[infinity]
üzenetére
Addig érdemes húzni amig nem hibázik teszteknél,játékoknál.A végeredményből visszaveszel 5mhz-t,és használod egészséggel
-
[infinity]
csendes tag
Van 1 Sapphire Radeon 9600xt 128mb karim. A kérdésem az lenne hogy meddig lehet/érdemes húzni ? Alapból 500/650 mhz [overdrive nélkül természetesen]. Gyári hűtővel [a memóriákon nincs].
Ha vkinek van ilyen karija esetleg megoszthatná véleményét !
[Szerkesztve] -
wedlock
tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
Leszedem,és lefuttatom....Úgyis kiváncsi vagyok hogy milyen teszteket kell túlélnie a gépnek
-
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
más cucc más driver ... ettől függ sokat az eredmény ám. pölö egyik havernak 52 csinált a 2k3

-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
Na itt a kép az eredményről:
Bővebben: link
a '05-öt még nem próbáltam sosem,szerintem feleslegesen szenvedtetném a gépem -
× B@LINT ×
csendes tag
Amúgy 3DMark05-ben mennyit kaptál?
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
Igen,3Dmark03-om alatt néztem,alapbeállitásokkal.Igaz,a kari húzva volt 550/680-ra.Ha tudtok ajánlani valami ingyenes,egyszerü képlopó progit,linkelek képet
-
wedlock
tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
A te prociddal csak 4400 pötty?Furcsa mert az én öreg Willamettemel 4350 pötty..
-
Steve 018
csendes tag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
Látom neked Sapphire 9600 XT-d van. Hány pontot kapott 3d mark 03-ban? Mennyit sikerült kihúznod belőle?
-
-
AlyArkhon
őstag
valaki? ....

-
Steve 018
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni. A Sapphire 9600 np 128MB videókártyámat szeretném lecserélni egy kicsit erősebbre, én ASUS 9600 XT-ben gondolkodom. Szerintetek érdemes lecserélni a kártyámat egy ilyenre. A Sapphire-ba azt sajnálom, hogy a gyenge mem-ek miatt nemtudom húzni, ugyanis szétesik a kép.
Várom a véleményeiteket. A konfigom az infoban találjátok. -
braunz
tag
Helló! Tanácsot kérnék...a videokártyám ABIT radeon 9600XT 256MB..
Kb. 2 hete ha bekapcsolom a gépet (és csak akkor ha már pár órát nem volt bekapcsova) iszonyatosan elkezd zúgni meg remegni a a kártyán a venti. és addig csinálja míg a rendszer fel nem áll..?!?
Utána abbahagyja és semmi furcsa hangja nincs...van valakinek ötlete,hogy mi lehet a gond?
Lehet,hogy kezd meghalódni a hűtése? -
AlyArkhon
őstag
Az uj slotos alaplapokra tényleg olcsóbbak a 3d karik ??
-
× B@LINT ×
csendes tag
-
_stick_
őstag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
A legújabb Catalyst van fenn, de már megoldódott a problémám, újra felraktam a drivert... Most jó...
Egyébként szerinted mekkora aza tunning, amit még elvisel? -
Troy.
addikt
Mekkora zajt csinál a Gecube 9600 XT ???

-
_stick_
őstag
válasz
× B@LINT ×
üzenetére
Nem tuningolom....
-
Spur
tag
a kérdésem mi a különbség a 128 és a 256 mb-os karik között? (gecube 9600xt) elöny,hátrány?
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nekem is 9600 xt-m van (club 3d), és mostanában egyre gyakrabban előfordúl egy olyan hiba, hogy amikor bejönne a játék, lefagy, szines csíkos lesz a képernyőm, és ''sípol''... Van amikor csak a játék kezdésnél, de van ahol már a menünél -mindig...

szerintetek? -
AGE-T
őstag
ÜDV!
Véleményeteket s tapasztalataitokat szeretném kérni egy Gecube ATI 9600XT Extreme karcsival kapcsolatban
Érdekelne ki meddig bírta húzni problémamentesen? -
Atic
tag
Hali!
ATI tray tools-ban az fps számláló csak openGL alkalmazásoknál fut?
Mert nekem csak a CoD-ban jó. -
Neck
veterán
-
szerintem a zalaman miatt nem bár mikor a gef4emen is az volt és elvittem a gépet procicserére (éreztem zűr lesz
) akkor meghalt a gef4
de most van helyette egy xt. jah amúgy én artic coolig silencert vennék atira. ha visszaraktad a gyárit akkor valsezg ha garis elfogadják. nyugi 
-
Neck
veterán
Tudtam h vissza fogok ide jönni.
Meghalt az XTm

Játék közbe széttöredezett a kép.
Mielőtt arra gondoltok, no OC, no Overdrive (CS alá minek?
), nem volt meleg, 32 fok Zalman ZM80C+OP1el...
Végülis működik, 2Dbe még csak itt-ott hiányoznak dolgok...
De 3Ds kép katasztrófa...
BIOSban is töredezett a kép, Windows Boot Logo is töredezett...
Élt majdnem 1 évet.
És ez a szerencsém, mert garis, és remélem becserélik. Visszaraktam rá a gyári hűtést (40fok helyből). Sztetek gáz hogy volt rajta Zalman? No garivesztés ugye? -
pcmagus
csendes tag
Jómagam tuning nélkül és 1280x1024-es felbontás mellett használom de ennek ellenére sem okozott még csalódást a kártya!

-
pcmagus
csendes tag
Üdv!
Egy HIS EXCALIBUR 9600XT TURBO 128MB PLATINUM TV/DVI (500/650)
kártyát használok már több mint egy éve és nyugodtan kijelenthetem hogy szerintem még most is ez a legjobb ár/teljesítmény vétel a mai napig.
U.I.: GeForce 6600 GT tulajdonosok kíméljenek!!!
-
Napster
tag
a 6600 egy kicsivel jobb !
milyen karirol akarsz váltani ? Ha 9600XT -t akarod lecserélni sima 6600-ra akkor NE TEDD !
Inkább vegyél 6600GT -t ! -
sziasztok! egy geforce 6600 és egy radeon 9600xt közt mennyi a különbség teljesítményben?
-
koenig
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De amúgy egy 3gigás P4 mellé esetleg lehet izomsabb kari is, pl. 6600GT.

. Vagy csak en vagyok bena?

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/dulled.gif)

) és futtott minden fagyás nélkül: teszt, játék, stb. Azért nem húztam tovább mert a ramok már majdnem vörösen izzottak.
Majd teszek rájuk bordát...