- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
bobace
addikt
egy zsir kis hütüvel elmegy az még akár 600/800-on is de gyárival ne várj csodát főleg nem ilyen melegben bár ma már franko az idő
jo a géped, nekem alapon a gépemen olyan 4000 pont kb. Ati tool nekem is szar volt, én még egy tavalyi omega driverrel huzom és zalmannal viszi 600/780-at is és ugy 4700p, de van itt olyan akinek 620/800 is volt és 5000pont felett. zalmannal nálam most az ultra meleg idökben olyan 45 fok volt terhelve amugy még 35 felé se ment, töb feszkot nem tudom hol kell adni, lehet hogy nem lehet
[Szerkesztve] -
bobace
addikt
válasz
Anthony001 #3628 üzenetére
az elérhető legnagyobb tuning állitolag 600/800-gyárilag azt mondják ennyit bir, nekem 580/760 a vége, 600/800-on már hibázik rendesen.
-
bobace
addikt
ja elfelejtettem Zalman Zm80c+op1, és ezzel alapon olyan 26 fok a gpu terhelve vagy 2 óra játék után olyan 35 fok volt amit néztem és nem huzva, csak az overdrive volt rajta, huzva már nyilván több lett volna valamivel
gyári hűtővel 30 fok körül volt bekapcs után terhelés után vagy 40 alapon! vagy még több már nem emlékszem pontosan, gyárival nem olyan nagy a tuningpotenciál hogy finoman szoljak...
bocs hogy most válaszolok...
[Szerkesztve] -
bobace
addikt
bocs a befotlankodasert de szeretnem megkerdezni hogy az igaz hogy a 9500pro teljesitmenye majdnem egyenerteku ezzel? es a 9600pro szarabb, legalabbis a ph-s testekbol ez jon le. a 9600pro az nem erre a strukturara epul?
Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Könyvajánló
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest