- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
braunz
tag
Húú..Egy naív kérdés: Ez az ATI Tray tools egy driver vagy csak valami kiegészítő a driverhez?
Már csak azért érdekelne ,hogy ha felrakom befolyásolja-e alapból a catalyst driverem vagy csak akkor ha megváltoztatom a beállitásokat.mert most elég jó driver van fenn...
Ja és ezzel lehet VGA hőmérsékletet mérni? -
braunz
tag
Helló!
Tud valaki egy progit a videokártya hőmérséklet mérésére?
ABIT Rad. 9600Xt 256mb-van
Az everest home-nál nem tudom hol kell keresni ..vagy az nem is tudja? -
braunz
tag
Hát...Már a kártyacserén gondolkoztam mert a Doom3 olyan szemét módon akadt akármire állitottam a felbontást és a minőséget...
aztán valaki mondta a driverfrissitést és kipróbáltam: azóta 1280x1024-ben high-ban tökéletesen élvezhetően fut a program...(DRV. Cataliyst 05.03) nem is gondoltam volna,hogy ennyit számít...
configom AbitNf7s2G/ 2800+bartonXP /2x512 ddr400 infineon/ abit radeon 9600XT 256MB...valószínűleg elhalasztom a vgacserét
. -
braunz
tag
Helló! Tanácsot kérnék...a videokártyám ABIT radeon 9600XT 256MB..
Kb. 2 hete ha bekapcsolom a gépet (és csak akkor ha már pár órát nem volt bekapcsova) iszonyatosan elkezd zúgni meg remegni a a kártyán a venti. és addig csinálja míg a rendszer fel nem áll..?!?
Utána abbahagyja és semmi furcsa hangja nincs...van valakinek ötlete,hogy mi lehet a gond?
Lehet,hogy kezd meghalódni a hűtése? -
braunz
tag
Teljesen kész vagyok...Nem tudok rájönni mi lehet a gond..
Abit NF7S2G /Barton 2800+ proc./1Gb DDR400 infineon Ram/ Abit RADEON 9600XT 256MB konfigon élvezhetetlen a DOOM3...Minden ismerősömnek normálisan fut sokkal gyengébb konfigokon is, én meg bármilyen felbontást állitok mindig csúnyán belassul mikor több szörny nyomul felém...
Elvileg azért vettem meg az abit vga-t ,hogy minél kisebb legyen az esélye az akadásnak az alaplappal de lehet,hogy abit-abit között is előfordulhat probléma?...Kicsit későn gondoltam bele,hogy az NF7S2G Nforce-os (Nvidia chipsetes) alaplap..Lehet vajon ez a gond?
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a videokártyával? -
braunz
tag
válasz
Calogero #1806 üzenetére
Hello!
Kösz a segitséget , végignéztem a teszteket ..
Valami olyasmit szürtem ki a káoszból,hogy a 9600 xt jobb választás mint a gf 5700 mert az valamivel jobban támogatja az ujabb programokat/játékokat...
Ugyhogy maradok ennél..És valószinüleg megpróbálkozom az abittal nekem az utobbbi két vga-m abit volt, az egyiket 2 évig a mostanit 1 évig használtam gond nélkül...lekopogom de eddig csak jót mondhatok róla...
Mégegyszer kösz,,, -
braunz
tag
Üdv mindenkinek!
Kicsit határozatlan lettem, videokártya cserén gondolkodok,mégpedig Abit siluro Gf 5700 vagy Abit radeon 9600 xt között variálok...
Több kérdésem is lenne,ha valaki tud hasznos tanáccsal segiteni a döntésben azt előre is köszönöm.
A mostani konfigom:abit nf7-s2g alaplap, barton 2800+ proci, 512 mb ddr 400ram, abit Gf 5200 128mb vga. Az alaplap nvidia chipset-es ezért inkább a gf 5700 felé húzok(az összeakadásnak kisebb az esélye talán) de minden ismerősöm azt mondja, hogy nem vagyok normális ha nem radeont veszek mert az AMD-vel jobban összefér, meg amugy is jobb?!?
Elsőre az érdekelne,hogy egyáltalán lesz-e jelentős javulás(megéri-e most kártyát cserélni) vagy már érdemes várni a következő generációs kártyákra?
Mennyire van jövője egy 9600 xt-nek?És ha nvidia chipsetes alaplapba rakom nem képzelhető-e el valamilyen összeférhetetlenség?(mondjuk abit alap.-abit vga-t veszek).Ha van valakinek ilyen vagy hasonló konfigja szivesen fogadom a véleményét.
Ja és végül az is érdekelne ,hogy milyen egyáltalán az Abit Radeon 9600 Xt,(vivo)
mert pl. a Ab.Gf 5200-omon nem volt még gyárilag hütő!!!Remélem ezen van.
nem tudom az enrgiafelvétele számit-e, most 300-as tápom van..
Bocs ha kicsit ''egyszerü'' kérdéseket tettem felde hát nem veszek minden nap videokártyát és nem tehetem meg,hogy feleslegesen dobálok ki 30-40E.-et az ablakon...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- ASUS RT-AC68U
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest