Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Khailmaan
üzenetére
Bővebben: link A poénon kívül ekörül olvasgass, asszem volt vki.

-
Khailmaan
csendes tag
tud vki infot azzal kapcsolatban, hol es hogy lehet voltmoddolni a powercolor/club3d 9600xt-ket? es milyen teljesitmeny plusszt lehet elerni igy?
koszi -
DigitXT
félisten
válasz
Gabeszku
üzenetére
A tuningpotenciált vágom: ebbe a kariba nincs.
(Na jó, a GPU azért elszaladt 560-on, de a RAM max 303-on, ami egy vicc.
) De legalább full stabil.
Ja és a gariba nehogy azt hidd, hogy karit cseréltek! Ventit csak!
Amúgy ha sikerül 9800XT-re váltanom, akkor valszeg átpakolom ezt a hűtőt, és sanyi.
-
Gabeszku
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Re

Szal kezdem azzal ami nem volt világos. Ugye tudjuk, hogy még gyártó azonos karijai közt (PL inno9600XT és inno9600XT) is van külömbság leginkább tuningban. Arra akartam célozi az előbb, hogy addig gariztatod, míg kifogsz egy olyat mainek 1000évig jó lessz a ventije, de nem lessz jó a tuningpotenciálja. remélem már érthető.
Zalmannal kapcs: nem jó rá--- önmagában szívás lenne, mert a karim (Palit GF6600GT gyári bordája 1 darabból áll és mindent lefed. ha leszeded és zalmant teszel rá, szabadon marad a HSI chip....... ezért kellett egykis moddingolás
-
DigitXT
félisten
válasz
Gabeszku
üzenetére
Én az alaplapomat voltam lusta kiszedni egy chipsethűtő miatt
Nekem is ilyen emlékeim vannak, de valahogy csak lecseréltem.
nem jó rá a 700-as zalman sem
De igen, mert ráhegesztetted!
Amúgy mindenki így moddolgatja a 6600GT-t?
a végén addig cserélgetnék a karti míg kifogsz egy örök tartós ventijú szutykot
Hát ezt nem értettem...
Mindenesetre félreértés ne essék: természetesen megtartottam a zörgős ventit is, jól jöhet még egy esetleges eladáskor.
-
DigitXT
félisten
válasz
Gabeszku
üzenetére
a silencer az jó cucc
Nanáhogy!
de nekem a HSI miat nem volt ok
Vágom, de úgy tudom, a VF700 is jó cucc!
9600-ra meg még sok is
Pláne, hogy nem tuningolom!
Csak azért kellett, mert már untam gariba hurimászni a karit venticsere miatt: ezek a sz*r gyári ventik 2-3 hét után csúful zörögni kezdtek: egyszer kicseréltettem, de sok volt az az egy (2?) hét a kari nélkül, úgyhogy legközelebb nem kegyelmeztem a kis vacaknak.
-
Gabeszku
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
a silencer az jó cucc, de nekem a HSI miat nem volt ok. mert még annyi hely sem mardt volna, hogy rátegyek egy borgát.

9800-ra tökéletes (HIS Excalibur karikon gyárilag hasonó van) 9600-ra meg még sok is. Feltéve ha nem 900/1000mhz-n akarja valami elvetemült hajtani. (de annak értelme nem sok)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Van VGA Silencer, és ATI Silencer, mindkettőt az Arctic cooling csinálja, elvileg a VGA Silencer már kifutott széria, én mégis azt szereztem be, mert amit írtak ATI Silencerből, hogy jó rá, sajna nem volt jó, mert nem refdizájn ez a ''vacak'' Sapphire a gépemben...
Amúgy ez lett volna az: Bővebben: link De végül ez lett Bővebben: link, csak azóta is azt írják, hogy ez Rev2, szóval nem itt vettem, hanem aprónetről Rev3-at. Ámbátor nem vagyok biztos benne, hogy a Rev2 nem menne rá. Viszont az RAM-ot nem hűt. Emlékeim szerint az előbbi 7K, az utóbbi 5K körül van/volt.
Mod: tényleg kifuthatott, nincs az árlistában.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
Úgy néztem a vidkari hőmérsékletét, hogy miután lefutott valamelyik 3DMark bekapcsoltam az Everestet és úgy mértem a hőmérsékletet. Ez legalább 10-15 fok csökkenés (mire belépek az Everestbe, ami kb 5 mp) mert 5 mp alatt a hűtőm lehűti a karit.
Tehát örülök mint majom a farkának, hogy a karim 45 fok fölé nem megy, aztán mikor v.ki-től ezt hallottam és megcsináltam néztem mint a hülyegyerek, hogy ez nem 45 hanem 60-65 fok!
Kicsit hosszú lett, bocs
[Szerkesztve] -
Cramo
tag
És a Zalman VF700 biztos rámegy a HIS Radeon 9600XT-re? mert egy netes kompatibilitási listán nincs rajta...??
-
Gabeszku
senior tag
6600GT-re váltók figyelmébe!
Köztudotthogy melegedős kari lévén illik lecserélni a hűtőt. Én is így tettem, de mivel a karimon van HSI chip ezért moddolni kellett, mert nincs olyan extrém hűtő ami jó lenne az ilyenekre
Itt egy link!
Bővebben: link -
DigitXT
félisten
Mekkora egy mázlista vagy!
Nekem két HIS kari is ramhibás volt, kapcsiból vihettem gariba, és aztán lett a Sapphire: azok tényleg gyorsabbak voltak...
(Most speciel elvagyok a default 500/297-en, VGA Silencerrel, ha már nem extrém, legalább legyen halk.
Meg hűvös, gondolná az ember, de az érdekesség: 40 fok alapjáraton, ergo terhelve simán elszalad mondjuk 50-re!
) -
Cramo
tag
Köszi mindenkinek!

amúgy gyári hűtővel 500/297Mhz-ről 660/340Mhz-ig lehet húzni
(memória is menne többre, de kell hűtőborda) 3dmark 05-ben ez +320 pont! (nekem 1932 pontom van) -
Cramo
tag
Valaki tudna javasolni HIS Radeon 9600XT-re memóriahűtős(vagy hozzá járó bordák)ventillátort? lehetőleg 10K alatt
ja, és valami eccerűen szerelhetőst, mert még garis az egész gép!
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
Csak nem tudom, hogy adnak e vissza pénz, mert akkor én is a 9800xt-re gondoltam

De az tuti, hogy ha a rosszabat adják azt át se veszem...........
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kb 1 hete elfüstölt a Club 3D típusu ati-m, van még rá gari és jövő7en kapok 1 újat.
Ma felhívtam a boltot, ahol vettem, de azt mondták, hogy ebből a típusból már csak 128 megás van (nekem 256 volt), és csak egy saphire tipusból tudnak adni 256megásat. Na most a bolt es s szervíz, ahonnan kapom majd a kártyát nem ugyanaz. Ha megnézek egy Club 3d-t és egy Saphire-t ugyanabból a típusból (128mb) van közte 7000ft különbség.
Mit gondoltok, ha a boltba nem tudtak olyat szerezni, ami volt, attól a szervízbe majd tudnak??
Vagy kapok 1 Saphire-t de akkor bukok 7000-et?? MIben rosszabb a saphire? -
geree@bl
senior tag
sikerült? jó lett? vagy még nem próbáltad ki?

-
geree@bl
senior tag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
esetleg próbáld meg ezt: Bővebben: link
-
geree@bl
senior tag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
nekem is voltak problémáim pont ebben a játékban, az árnyékokkal!

ha jól emlékszem vagy lejjebb kellett venni, az árnyékok minőségét, vagy ki kellett kapcsolni, és akkor minden ok, utánna!
-
cbrfireblade
aktív tag
Bővebben: link
a 130-as hozzászolásnál vannak képek!
mi okozhatja ezt?találkozott már valaki ilyen problémával? -
Gabeszku
senior tag
letöltöttem neked a leírást ebben bennevan. Az oldalamról letöltheted.
Bővebben: link -
Cramo
tag
ez milyen ram?(hány ns vagymi)
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050605/RAM.JPG][/url]
-
geree@bl
senior tag
Lehet h hülye kérdés lesz, de számít valamit ennél a kártyánál, hogy 128mb, vagy 256mb, azon kívül h nagyfelbontást nem bírja 128mb-al?

-
Cramo
tag
menne feljebb is, de minek...sok javulást nem érnék el, ahhoz a procim gyenge(2.6Ghz Cel.)--de igy is minden megy nagyon jól
3d mark 2003-ban 3900 pontom van húzás nélkül asszem
[Szerkesztve] -
geree@bl
senior tag
A His oldalán a Classic részen van, és Platinum néven!
Fene tudja h akkor most mi, de itt a link rá: Bővebben: link -
Cramo
tag
hi!
valaki tud fotólinket olyan HIS 9600XT-ről, amin nincs memóriahűtő-borda?
akkor az pontosan milyen típus?(platinum, turbo...)
500/3xx(nemtudom)--és 256 Mb ram
köszi!
-
Szabesz
őstag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
1.) töltsd fel a képet a www.kepfeltoltes.hu ra
2.) kapsz egy cimet ahonnan el tudod érni a képet, a címet bemásolod egy hsz edbe (IMG) és (/IMG) ((a kerek zárójel helyett szögletes!)) közé és a fórum motorja megjeleníti nekünk
Vagy:
[L] és [/L] közé és mi egy kattintással elérjük a képet.
[Szerkesztve] -
cbrfireblade
aktív tag

nem értem sajna!
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
-
válasz
cbrfireblade
üzenetére
csinálj egy iet (IMG) ide kerül a link majd zárod ezt egy (/IMG) vel. ezek a zárójelek () helyett kapcsoszárójelet rakj!
[Szerkesztve] -
cbrfireblade
aktív tag
tud valaki segiteni nekem hogy hogyan tudok képeket betenni amiket készitettem a játékrol hogy lássátok milyen problémám vanl!
ha tud valaki segiteni hogy hogyan tudom itt veletek megosztani akkor segitsen légyszi!
irjon ide vagy keressen msn-en!
msn:hadesz01@freemail.hu -
Szabesz
őstag
-
Somejko
aktív tag
Sirály!
Meg az a 460w-os táp
Eszem sz@rom megáll,a 300w-ot is sokallom,nem arra kéne törekedniük a számtech fejlesztőknek,hogy minél kissebb legyen a fogyasztás?A tv-k is már csak 75-80w -ot esznek,pedig 82centis képcsöves,az asztali felvevőm meg 5-15w-ot eszik meg.És ezek csak csökkeni fognak,főleg az LCD tv-é.Laptopra meg kinek van pénze
Bocs az offért
Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Na jó, a GPU azért elszaladt 560-on, de a RAM max 303-on, ami egy vicc.
) De legalább full stabil.
Ja és a gariba nehogy azt hidd, hogy karit cseréltek! Ventit csak!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, mert asszem veszek zalman VF 700 Cu-t és akkor lehet majd tuningolni a memóriát is
--meg a VPU-t még
![[kép] [kép]](http://www.hisdigital.com/newimages/products/9600XT_Classic_r9j_xx_a_Lighton_1446S_500.jpg)