- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz
Osynho #48139 üzenetére
jólvan akkor
Hát igen, nekem se túl halk.. épp azon filózok,hogy most a venti szarakodik rajta és azért hangos, vagy pedig a bordák között süvít ennyire hangosan a levegő.. de végülis amúgy ha win -be vagyok és leveszem 20% -ra a ventit úgy már jó és nem is melegszik.. azt hittem csak nálam ilyen, de akkor kezdek megnyugodni valamilyen szinten..
-
zip
tag
válasz
Osynho #47950 üzenetére
ezzel azért most bogarat ültettél..., mert azt olvatam (talán pont itt a ProHardveren) hogy a tesztekben az 1GB-os kártya jobban muzsikál, pláne, ha nagyobb mennyiségű textúrát kell betölteni,,, és ha már veszek egy bivaly procit, akkor nemán, hogy a VGA legyen a szűk keresztmetszet,,,
viszont most kellett szembesülnöm azzal is, hogy még egy tápot is vennem kell, úgyhogy az az extra 8 ropi nem jönne rosszul... - te mit tudsz az 1GB előnyeiről? -
zip
tag
válasz
Osynho #47948 üzenetére
igenám, de
1. az íróasztalon spec nagyságú hely van - így a 22"-es monitor nem fér be
2. ahogy látszik az alábbi konfigot használom most. Ezt komplett le kell cserélnem (eddig 217,000HUF -nál tartok és ki tudja még mi jön közbe
3. nekem elég az 1280x1024 max efektekkelvagy nem?
-
Capritain
csendes tag
válasz
Osynho #42819 üzenetére
Köszönöm!
1280x1024, igaz...
PoP és futott, minden full beállal, ami a csövön kifért, plusz catalyst overdrive 740/1050, de nagy terű mozgásnál csak 20-22 volt az fps, valami nem stimmol, ennek legalább 40-45-nek kellene lennie... Mi lehet a gond? Aztán leállítottam az overdrive-ot, ugyanannyi, szóval most akkor...?
Jah és van rajta az oldalán egy kis 4 cm-es venti is.
-
Hunnia
tag
válasz
Osynho #42717 üzenetére
Amúgy az a nem toxic változat, hanem a sima 1gb-os, az a másik pcx-es, meg lehet azért olcsóbb, mert már nem gyártják.
Tudom, hogy nem az a toxic, mert nekem is van egy ilyenem és bár jól néz ki, nem valami bika a hűtője, lecserélwe a twin turbora sokkal halkabb és legalább 20 fokkal hűvösebb lesz ugyanazon ventifordulatszám mellett.Bocs, de már nem tudtam szerkeszteni az előzőt.
-
enjoy018
tag
-
Kötelező
senior tag
-
MPowerPH
félisten
válasz
Osynho #41701 üzenetére
Én mint mondtam, csak a saját tapasztalataimat írtam le. Volt Sapphire 1950XT -m, XTX -em, 2900XT -m, 4870 -en 2db is. És mindegyik nulla volt tuning terén. Kivétel, mert vettem egy Sapphire 2900XT OC -t, han az már jó volt.
Ezek mellett volt MSI 1950XTX -em, ami nagyon ment, 4db 4870 -em, ebből három Gibabyte, egy Gainward, mindegyik GPU -ja legalább ment 850 -en.(míg a Sapphire -ok 810 -nél elakadtak...) Asus 4870X2 -őm ami brutálisan ment.
Én ebből szűrtem le a saját magam következtetését. Ezért nem veszek már Sapphire -t.Szerintem ez már nem véletlen, hogy mindegyik sima Sapphire -al befürödtem tuning téren. És az mutatja azt, mennyire is válogatottak a GPU -k...
Nem mondom, hogy lehetetlen jó Sapphire -t kifogni, de nehezebb.
SzlobiG -nek volt egy Sapphire 4870 -e, annak a GPU -ja ment 860 -on is. De pár hónap alatt kuka volt a kártya.
-
katt777
félisten
válasz
Osynho #41695 üzenetére
Igen, ez az a klasszikus: "csak 1-2% a selejt" - hivatkozás, amit akkor is előszeretettel alkalmaz minden gyártó, ha történetesen a termékük 90%-a bedöglik, hiszen te magad nyilván azt hiszed, hogy na bumm, beleestél abba a pár %-ba, a gyártó meg sosem fogja kiadni a statisztikát. Ezért kell a tapasztalatokra hagyatkozni, más nincs. Ezért vannak az ilyen fórumok is szerte a világon.
-
negro
őstag
válasz
Osynho #40951 üzenetére
Persze. De a teny az, hogy 20 ezer vs 42 ezer. Ergo 2x jobbnak kene lennie. Ha meg megnezed alapon a 2 procit, akkor ~10%-al gyorsabb csak a E8200. Egeszen egyszeruen nem latom ertelemt annak, hogy atalljak Intel platformra 2x annyi penzert mikor nem 2x gyorsabb teljesitmenyt kapok.:S Akkor vennek teszem azt egy ilyen Intel procit a 4850-hez ha az ilyen 25-30 ezer forint kozt lenne.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Osynho #40185 üzenetére
A referencia hűtős neve R4850-T2D512, a nem ref hűtősök neve meg R4850-2D512. OC-s példányoknál ugyan ez, csak ott van a név után, hogy OC. De itt az összes változat. Érdkes, hogy a Quadpipe-os meg az általad linkelt nem ref hűtős is azonos néven fut. Pedig ránézésre sem egy kategória a két hűtés...
-
negro
őstag
válasz
Osynho #39803 üzenetére
Miert lenne normalis? Mert egy HD felbonatas. Azert tettem a 800-as valtozatat zarojelbe mert egy a mostani wide 16:10-es monitorokon ezt is lehet. Gep vasarlas elott allok ki is neztem egy 20" -os wide samsung lcd-et ami tudja az 1680-at de max a desktop fog ebben a felbontasban futni. Jatekokat az emlitett 1280-as 720 vagy 800-as ban fogom.
Mas: Ugye 1 gigas 4850-et akarok. Meg a gepbe neztem 4 giga 1066-os memot. Igan am de vistat en nem akarok feltenni. Maradna az XP...majd a 7. Vistat kihagynam! Viszont ilyet halltam, hogy az XP nem tud megcimezni csak 4 giga memot osszesen? Ergo mivel a video memo az elso akkor hiaba tennek 4 giga ramot a gepbe csak 3-at latna? Ha ez meg igy van akkor meg az lenne a masik kerdesem, hogy harom 1 gigas modul megy dualban? Nem ehez a temahoz kapcsolodik konkretan de jo lenne ha vki felvilagositana.
-
negro
őstag
válasz
Osynho #39798 üzenetére
Azert most mar tenyleg kivancsi lennek egy olyan tesztre ahol "normalis" felbontasban ergo 1280x720(800) -ban es 4xAA-val vetik be egymas ellen a 4850 1gigas es a 4870 512megas valtozatat. Mennyit is szamit ez. Nagyobb felbontasban 1680-ban kijott am szepen, hogy a plussz fel giga memo szarnyakat ad es a kisteso legyurte a nagyot. De ilyen felbontashoz jo proci no meg nagy monitor kell. A tobbsegnek meg 17-19" van ami ezt nem hozza.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Osynho #39791 üzenetére
Nekem 4850 Dual Fan Skin Sapphire-om volt és eggyáltalán nem volt vészes hangja pedíg én is azt hallottam róla...A Zalmanos Gigáról is csak jót hallottam legalábbis pár hónappal ezelőtt azt írták róla,hogy nem hangos és hűvös,bár azt hiszem az a venti fixen pörög(de ez nem biztos).
-
Márk
senior tag
válasz
Osynho #38822 üzenetére
Hali!
Na én is arra a Saphhire Dual Slot HD4850-es karira gondoltam, mert úgy hallottam hogy az fasza halk.
Az igaz, hogy a 4850-et az élsimítás bekapcsolása korántsem fogja meg annyira, mint a GeForce 8800GTS (G92 mag) 512MB-ot?
Öcsémnek most ilyen karija van elég tisztességesen felhúzva (mag: 792 MHz, memória: 1103 MHz, Shader: 1902 MHz) és mondja, hogy a Far Cry 2 alatt hogyha ráadja a 4×-es élsimítást, akkor a kari összefossa magát(1280*1024-es felbontás).
Többek között ezért vennénk most Ati HD4850-es vagy 70-es karit.
Üdv.: Márk
-
lamasz
tag
válasz
Osynho #38809 üzenetére
Hát igen ez volt az alapkoncepció is, 4850 1gb passzív +venti
vagy a 3870 x2!
Van aki azt mondta vegyem az x2, van aki ugyanazt tanácsolta mint Osynho!
Szal tényleg nem tudom melyik mellett döntsek, de legalább tőled is és a többiektől is kaptam segítséget! (tényleg) Mert kb az a válasz, hogy nem is nagyon lehet dönteni. Az egyik ezért jobb, a másik meg azért! Azon van a hangsúly hogy akarok e több fpst nagyobb fogyasztás árán! -
lamasz
tag
válasz
Osynho #38796 üzenetére
Hát igen ez bizony passzív hűtéses, de egy zalman hűtős 4850 512mb kapok 40 k ért!
Szal nagy a hezitálás és megint oda lyukadok ki hogy x2 vagy 4850Marad a régi nóta: x2 többet fogyaszt , 4850 olcsóbb kevesebbet fogyaszt, de gyengébb!
Na jó kb hasamra ütök és ahogy esik úgy puffan !
(SuperB460 táp viszi simán szerintetek mindkettőt?)
(p36 ds3, e8500, geil 4gb ram, dvd, winyó, +VGA) -
SystemRoot
őstag
válasz
Osynho #38407 üzenetére
"Az X800GTO a hivatalos Ati specifikációk szerint 12 pipát tartalmaz. A GTO esetén ha jól emléxem aktiválni lehetett a maradék 4 pipát"
Ácsi, ácsi. A Sapphire X800GTO2 néven adott ki kártyákat, és fennen hangoztatta hogy ebben 16 pipa van, és valóban az első darabokban (amiket teszteltek) tényleg annyi volt.(nekem is ilyen kártyám volt egy darabig). Ez nem X800GTO. Azoknál egyébként soha nem is lehetett aktiválni semmit. Aztán utána már csak a, nyilvánvalóan sokkalta olcsóbb, zöld nyákos cuccot forgalmazta. Ez persze hivatalos hírekben sehol sem jelent meg, csak a hardverekkel szimbiózisban élő fórumlakók tudtak a váltásról, aztán persze később lassan terjedtek el a hírek, de elképesztően sokan át lettek verve.
Ha ez a Te szemedben nem hazugság, akkor nem tudok mit mondani. Ráadásul több ilyen példa is van a Sapphire esetében.
"Egyébként ez egyáltalán nem egyedi dolog: 9500pro@9700pro , 9800se@pro kártyákat is nézhetjük, itt is egy gyengébb kariból lehet jobbat "csinálni"."
Mi köze ennek ahhoz? 9500 Proból tudtommal mindet lehetett modolni és nem volt újabb kiadás ami szutyok lett volna. 9800SE ből pedig soha nem lehetett mindet moddolni, mindig is a szerencse kérdése volt hogy működik e (és ha műxik nem hibázik e) a második quad. Ott senki nem hangoztatott semmit, nem volt átverés.
"GTO-csalás" idején se voltak rákényszerítve a jobb vga gyártásra, szerinted mégis galárdul ezt tették, erkölcstelen piaci előnyszerzés reményében."
Én úgy tudom hogy azokban az időkben a Sapphire nagyon nehéz időket élt és pont olyan hírek keringtek hogy felbontja az abszolút hűségét az ATIhoz és nVket is fog forgalmazni, bár lehet már rosszul emlékszek. Amúgy pedig hogy mi volt a dolog mögött az a kérdés szempontjából irreleváns.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Osynho #38374 üzenetére
A márka szimpátia amit te magad árulsz el, épp elég az elfogultság bizonyos szintjéhez.
"Az, hogy egy gyártó nagy hírveréssel, extra minőségű termékekkel előnyre próbál szert tenni rögtön egy hardver megjelenése után egy ilyen telített piacon, teljesen hétköznapi dolog."
Hát a példa amit mondok azért annyira nem hétköznapi. Milyen más márkák csináltak ilyen hazugság kampányt még? Elég sok cég van a piacon, szal legalább 10 nevet szeretnék látni ha ez általános.
Ráadásul a hazugságuk szinte le sem tagadható. ÉN magam a saját szememmel láttam hogy a Sapphire saját maga az X800GTO2-t 16pipelineal hirdette. Aztán a ráncfelvarrott verzió már 12-t tartalmazott és a 4dik quad azokon szépen el is volt vágva.(mivel már az olcsóbb XL gput használta)
2900Pro-ból amikor már CSAK 256bites volt forgalomban még itthon is, a Sapphire oldalán még sokáig 512bitesként volt feltüntetve.Az hogy a Sapphire miért nem adta ki rögtön az új verziót, hát ha közgázt tanulsz akkor tudnod kéne a választ.(mellesleg én is azt tanulok)
Amíg a konkurenciák nem adnak ki variáns megoldást, addig teljesen versenyképes az ő nulla fejlesztésbefektetéssel gyártott ref kártyájuk. Amikor már tudják hogy lassan a piacon jönnek/vannak jobbfajta/más variáns modellek, akkor ők is kénytelenek alkotni valami újat."Sztem egyszerűen mostanra derült ki, h kell egy ébkézláb hűtési megoldás és egy olcsóbb (nem feltétlenül rosszabb) NYÁK-kal olcsóbban adhatják a kareszt, ill nagyobb profitot érhetnek el."
Sztem azért annyira nem hülyék, hogy ezt a hűde-nagyon-nagyon bonyolult összefüggést ne tudták volna előre.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Osynho #38329 üzenetére
"Az csak dicséri a Sapphire-t, h kezdetben a gyengébb referencia helyett jobb vga-kat adott ki ,már kezdetben is árulhatta volna az Ati referenciája, ajánlása szerint felépülő vga-kat"
Elfogult is vagy amellett hogy naiv.
Gondolkozz kicsit közgazdasági szempontból hogy miért csinálta ezt. MINDEN létező tesztben agyon dicsérték hogy mennyire űberfaszán megérik ezek a kártyák (Prohardver is!), mindenki ezt olvasta Anandtechen, Guru3D-n, Xtremesystemsen. Brutális nagy lett az érdeklődés, és aztán amikor az átlag júzer eljut a boltba akkor hopp, kapja a szutykot. Ez egy mocskos undórítóság a Sapphire részéről.
"Ennek gondolom az volt az oka, hogy az elején nem volt még saját nyákja, és kénytelen volt jobb vga-kat gyártani olcsóbban"
Ez pedig megint naivság, mivel a Sapphire a number1 ATI szállító, ergo ő gyártja az ATI kártyákat, ma már persze több cég is belépett a dologba, de régen sztem párnak lehetett csak saját gyártósora rajta kívül.
A Sapphire egy undorító cég, akárcsak a többi, csak nekik nagyobb kapacitásuk (volt) undorítóskodni.Ollie: én tisztában vagyok ennek az új revíziónak az órajeleivel, nem is arról beszéltem. Amit mondtam az kb ennyi: Mivel a kezdeti Sapphire kártyákon (ref) irdatlanul pocsék hulladék volt a hűtés ezért terveztek egy elviselhetően gagyi hűtést rá, és mivel mindenki inkább majd azt veszi (gondolták) akkor már olcsósítanak egyet a nyákon mert az átlag USA júzer ezt nem veszi észre és amúgy sem érdekli. Ez az én véleményem, nem mondom hogy így van, csak én ezt feltételezem.
Üdv.
-
katt777
félisten
-
SystemRoot
őstag
válasz
Osynho #38322 üzenetére
naiv vagy sztem.
Fussuk át a Sapphire javító áttervezéseit.
-Sapphire X800GTO2
Első verziói még egyeztek az X850XT referenciával, aztán kitalálta a Sapphire hogy áh, ezt fel kell javítani, kapott egy buta zöld nyákot, még tápcsati se maradt rajta, és a gpu is X800XL lett. Hmm egész jó.
Felvonás kettő:
-Sapphire X1800XL
Első szériák még az X1800XT memória chipjeit használta, gyönyörű tuningra volt képes. Aztán jött a javítás. Puff 2.0nsos ramokat kapott, amivel elméletileg egy megahertzel sem mehetne többet a ram. (nem is nagyon ment
)
Harmadik felvonás:
-Sapphire HD2900Pro
Első verziók még 512bites memória interface-el rendelkeztek, két tápcsatival, komolyabb NYÁKal (XT variáns)
Jött a bevált javítás -> áttervezett nyák, minusz egy tápcsait, minusz 256bit. Hmm de fincsik ezek a Sapphire újjítások nem?Remélem ennyivel elég alátámasztanom a szkepticizmusomat.
Üdv.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Osynho #38320 üzenetére
Persze hogy van jelentősége. A megbízhatósága, stabilitása, tuningolhatósága mind függ ettől. Nem értek hozzá komoly szinten de szerintem azért lett áttervezve hogy magasabb hőfokot viseljen el a cucc.
Sajnos a legtöbb egyedi NYÁK az általában butítás. Pl nyák rétegeinek számát előszeretettel csökkentik gagyibb cuccoknál, én az ilyentől rosszul leszek. De nekem ez a Giga kütyü úgy tűnik hogy nem butítás hanem fejlesztés.
-
XoZ
aktív tag
válasz
Osynho #38093 üzenetére
Igen, de talán jobban húzható (a 3870-eseken lévő GDDR4 RAM-ok akár 2500-2600 MHz körül is mentek). Azonos órajelen én is azt feltételezem, hogy a GDDR3-as lenne a gyorsabb (viszont a GDDR4-nek kevesebb fesz kellhet, és így kevésbé melegedhet). És persze az is kérdés, hogy ha sikerül így húzni, az ér-e valamit (milyen sávszélességre van szüksége a GPU-nak, ami ugye felbontás és szűrő függő is). Sajnos ez mind csak feltételezés, találgatás, jó lenne egy teszt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Osynho #37977 üzenetére
De, csak gondolom, hogy azon g**i vastag kábelen, ami az alaplapon van arra az ágra levan korlátozva az áram erőssége, teljesítménye, és feszültsége is. Legalábbis én úgy tudom!
De azért köszi a helpet, remélem nem lesz semmi baj, mostmár csak egy akadály van amiben nemt tudtok segíteni :\ -
Mz/ts250@300
tag
válasz
Osynho #37003 üzenetére
Méghogy nem létezik P4 core 2 duo
-
Departed
őstag
válasz
Osynho #35780 üzenetére
Igen, fix 30%. Nekem ez meg is felel, mert így is bőven 80 alatt van mindig, nem is kell kevesebb, mert minek.
Hát hogy S1 vagy twinturbo rámegy-e azt nem tudom, elég kicsi kártya, de nem hiszem hogy a lyukak máshogy lennének mint a szabvány. Már ha van szabvány.
De nem is gondolkodtam el nagyon ezen, mert megfelel a Sapphire hűtője, igazából tökéletesen elégedett vagyok a kártyával, hűs+csendes, és gyors ahogy kell. -
BandiHUN
veterán
válasz
Osynho #35283 üzenetére
szerintem ne add 12-es alá,és a noctua is javasolt,iszonyat halk,és sok levegőt szállit.és hiába nagyobb,mondom szépen szét van osztva a potyalevegő is.a kicsivel meg kimarad a vrm is,meg a kifelé szellőző rész is,és a sűrű lamellák és a lamellákhoz közel eső panel miatt(max 1mm ha van a vramok és a borda között) nem érdemes abban gondolkodni,mint az s1-nél,hogy majd szétterül a levegő a karin....még műanyag lapok nélkül is jobban jársz a 12centisekkel,a képen látható módon felrakva azért úgyis oda megy a levegő,ahol kell,csak nem annyira optimális hatásfokkal.
-
_Toka_
senior tag
válasz
Osynho #35283 üzenetére
Majd lobog a hajam a monitor előtt
B@szki, ne lennék olyan vizuális természet, amilyen ... Szinte látom magam előtt, ahogy lobog a hajad, közben erősen hunyorítasz, mindenféle színekben pompázik az arcod...
Persze közben patakokban folyik a könnyem a röhögéstől...Nos, valszeg komoly előrelépés lesz!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Osynho #35265 üzenetére
tunningot nem próbáltam még,mert amd proci mellett elég felesleges
igyis kell odacsavarni rendesen,és sajna nemigen mennek az amd-k 3,2 felett,nekem is megáll alapfeszen ennyin,de emelve a tápot is csak 3,4 körül,viszont elkezd jócskán melegedni...viszont felesleges is,nem is azért vettem,pl.sokszor úgy cod4-ezek,hogy a proci alapon 2,6 és a karit visszavéve 450megára,igyis 200fölötti fps,természetesen a zavaró effektek kikapcsolva,mert multiban ugye a szépség,csillogás hátrány...
viszont a gép kevesebbet eszik,mint a hajdani 1950pro-mmal,és sokkalta stabilabb az fps,nem lassul be sem tömegjelenetnél,se füstnél számottevően.egyébként előrevetitve a tunningkérdést a kari szerkezete(vrm,stb) megegyezik a giga oc verziójával,és azon sincs vrm hűtés....extra talán annyi van nekem a hőfokra,hogy én készitettem a 12 centis venti alá egy kivágott műanyaglapot,ami nem engedi a levegőt elmenni,hanem középen egy akkora lyuk,mint a multi core feliratos középső rész,jobbra csináltam egy rést a vrm felé,de a műanyag lap elvágásával és lehajtásával "alagutat"csináltam a vrm alá-felé,vagyis nem megy mindenfelé el feleslegesen az értékes hűtőlevegő,bal oldalon pedig beraktam egy darab műanyaglapot,ami tereli a levegő maradékát a kifelé szeééőző részbe,hogy a két bordafél között a hőcsöveknél ne menjen be a levegő a kari nyákjára,hanem a bordán át csak kifelé távozhassson.ezért ilyen jók a hőfokok,mert ennél sajna az s1-el ellentétben sok helyen "melléfúj" egy 12 centis venti a bordának.
-
katt777
félisten
válasz
Osynho #34991 üzenetére
Ehhez csak annyit (aztán kiszálltam az OFF-ból), hogy nem így van. Nekem is 800-as RAM-ok voltak először a konfigomban, viszont te nagyvonalúan megfeledkezel a RAM-szorzóról, aminek köszönhetően 333-as FSB-vel is 533-on mennek a RAM-ok (DDR 1066MHz), így tuninghoz máris vissza kell venni a szorzót, hiába csak 400MHz mondjuk az FSB. Szóval 1066-os RAM-okkal jóval gyorsabb lesz a gép, nálam is az lett.
twine: MUSZÁJ, vazze!
-
twine
veterán
válasz
Osynho #34991 üzenetére
Bocs Ribi....én megértem amit mondasz,,de ezt nem tudom szó nélkül hagyni:
Osynho: Ha már a Kingmaxoknál tartunk,,én most megnéztem az első üzlet árait amit találtam!
800: 3155Huf
1066: 3550Huf
Az előbb ajánlgattad az 1066-os Ramokat,,amit teljesen jól tettél,,de most jössz ezzel a 800-as hülyeséggel....nem muszály? De muszáj 400Ft különbségnél MUSZÁJ 1066-ost venni!egyáltalán létjogosultsága nincs ilyen árak mellet 800-as memoknak! Hiszen ha akarod mint mondtad az 1066-ot visszaveszed,,és akár kisseb időzitéssel elinditod..."négyszázéééé' bazz"!!!
Többet nem offolok,,,,elnézést mindenkitől,,,reagálni sem fogok ramra itt!
-
twine
veterán
válasz
Osynho #34970 üzenetére
Ezt azért ajánlom figyelmedbe!
Tudom a szándék jó, és a használt piacon még igaz is...de ha valaki most vált DDR2-re...hamar bele tud szaladni egy ilyen csúnyaságba! Szerencsére nekem is a 4. darab az amit vettem és nem figyeltem oda(mert előtte már vagy 8-10db-ot vásároltam és nem gondoltam ilyesmire), és mivel rögtön vittem is vissza, nem is szivóztak....azonnal stornózva lett a vásárlás!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Family Link
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest