- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
személyes meglátásom és tapasztalatom (hiszen végigtoltam a game-t), hogy valóban fullon visz mindent (amit lehet ultra high-ra, amit meg nem, azt csak very high-ra), azonban az élsimítás már egy kicsit húzósabb dolog. csináltam még a játék előtt benchmark-ot 8xAA-val, rég volt, de ha jól emlékszem, az fps 30 felett volt. oké, elindítom a játékot, elkezd fuvarozni a csóka a dzsipben, ott az fps csak 19-22 között mozgott. meg sem vártam a végét, hogy mekkora lesz az fps, ha befejeződik a fuvarozás. inkább átállítottam 2xAA-ra, és minden más maradt max-on, és így 40-50 fps-em volt.
szóval amit ki akarok hozni, hogy igen, jól viszi a kártya a játékot, és marha szép vele, de ha az élsimítás is max-on van (azt hiszem 8xAA volt a max), akkor már az fps is érezhetően esik vissza. egyébként meg laggolni fog a játék (hacsak időközben nem adtak ki valami patch-et), pont a sűrűn ugráló fps-ek miatt (nem azért, mert egyszer alacsony, egyszer meg magas, hanem végig normális szinten van, csak pl. hol 60, hol meg csak 30). de persze erre is van megoldás: konzol kinyit, és be kell állítani a max fps-t, és így nem laggol. a fórumában majd megmondják, hogyan.
ja, és még a felbontás is stimmel (1440*900)
-
Bluegene
addikt
jah én is 1440-ben ultra fokozaton toltam ki egy 4850-nel és egy 3,6ghz-es E5200-assal
nagyon szép játék
más: dead space nekem XP alól 85 Fix FPS-sel megy(85 hz-es a monitorom gondolom a v-snyc miatt, anélkül több lenne, de minek), DE vista64 alól 38 FPS-t megy, miért fut vista alól ilyen gyengén??? nekem mondjuk mind1, akkor XP-vel tolom, de nektek is gyengén fut a Dead space VIsta64 alól?
más: a tegnapi képfrissítős-FPS vitához: direkt nem olvastam vissza a kommenteket nincs kedvem idegelni magam az értetlenségen, és nem akartam durván se válaszolni az nekem jelent ban-t, de hallgassuk meg egy öreg számtech róka (PH-Addikt)véleményét:[link]
mondjuk 24 FPs tényleg kevés, de egyébként igaza van
-
Osynho
addikt
4850 CF 80ezer, 4870 meg 60. Azért itt van különbség... És a 4850CF többet fogyaszt, hangosabb, jobban befűti a házat, sok helyen nem megy a driverek miatt a CF, ha meg működik, akkor is messze nem 2x a teljesítmény. De ez csak az én véleményem
A Sapphire DualSlot meg nem rossz kari, ATT-vel vezérelve még halkan is tartható. -
dangerzone
addikt
Radikális esetben a crossfire rendszer lassabb mint a single. De ez kb az esetek töredékében fordulhat elő,de benne van a pakliban. A legtöbb esetben viszont a kétszeres ár messze nem hoz 2x-es teljesítménynövekedést. Ez a fő gond. De ha neked nem elég a 200 fps, és 300-at akarsz. Hajrá.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest