- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Aktív témák
-
katt777
félisten
Megint be fog porosodni, szóval én legelőször egy porszűrőzést javasolok a házba. Női harisnya megfelelő, kiszedni sem kell, mert egy porszívóval tudod tisztítani.
stevve: És akkor semmi szükség a macerára. A régi házamban nem is harisnya, csak műanyag porszűrő volt (körben, mindenhol, egyébként most árulom), és fél év alatt alig került az alkatrészekre némi finom porréteg, pedig a 3870-en pl. Chilla volt, és a megfelelő hűtés miatt 4 venti szívta be a levegőt.
KaiotEch: Azért van az ASUS honlapja.
Rush.89: A használni kívánt felbontás ismerete nélkül a kérdés értelmetlen.
jaja1981: Azért az én P5Q lapom zajszűrős, és a hifi alapzaján kívül nem igazán hallani extra zörejt.
-
Kb. havonta ajánlott jól kifújni és pl.: fültisztító pálcikával (kicsit nedvesített) végig masírozni a bordák elérhető részein. Persze ugyanezt a CPU-n is meg lehet ejteni és minden ventin, ami a házban van. Szép kis pormacska bandák leplezhetőek így le Min. 5, de akár 10 fokot is tud melegíteni egy porral teli hűtő, így érdemes odafigyelni - ha emelkedett és stagnál, akkor poros lehet.
Ha nincs porszűrő, akkor lehet régi harisnyából a ventik elé barkácsolni egy kis védelmet. Sokat segít. -
XoZ
aktív tag
Elvileg lehet szerezni, korábban már láttam itt az apróhirdetések között ([link]), illetve külföldi webáruházakban is van: [link], [link]. Gyakorlati beszerezhetőség már kérdéses, és ha nem lényeges a HDMI-n keresztüli hang, akkor szerintem nem is érdemes foglalkozni vele, egyszerűbb egy DVI-HDMI kábel.
-
XoZ
aktív tag
Ha a hangot is HDMI-n akarod átvinni, akkor a kártyához adott DVI-HDMI átalakítót kell használnod (feltéve, hogy volt hozzá, mert ha jól tudom pl. bizonyos Gainward kártyákhoz nem jár). Ez az átalakító annyiban speciális, hogy ha minden igaz a hangátvitelhez a nem használt DVI tüskéket veszi igénybe, tehát egy nem ATI-s átalakítóval, illetve DVI-HDMI kábellel nem lesz hang.
Ha nem kell hang, akkor elvileg mindegy, estleges minőségbeli különbségről sajnos nincs tapasztalatom, talán másnak van.szerk.: Logout írás a témával kapcsolatban: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik