Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #49433 üzenetére
most visszatértem, jön pár játék ami miatt fejlesztenem kellett
de lesz majd boxom is megint, ha kijön a forza3
-
sellerbuyer
őstag
válasz
->Raizen<- #48326 üzenetére
Most írom róla a Logout blogomba a viszonylag részletes leírást, ami alapján remélem, hogy mindenki meg fogja tudni csinálni. Elvileg délután, estefelé befejezem.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
->Raizen<- #48321 üzenetére
És ha most feljegyzed a helyes venti beállításokat és editálod a VGA BIOS-át, beleírva ezeket az értékeket, akkor az Ati Tools-t sem kell futtatnod. Így nem lassítja a géped feleslegesen.
-
_Toka_
senior tag
válasz
->Raizen<- #48231 üzenetére
Megtennéd, hogy befejezed a személyeskedést?
Köszönöm!Amire meg cserélted...
Miért kérdezel egy ilyen irritáló társaságtól?
Nem kell válaszolni! -
Silex
aktív tag
válasz
->Raizen<- #48231 üzenetére
GYÖKÉR!
-
katt777
félisten
válasz
->Raizen<- #48220 üzenetére
_Toka_ régi topiklakó, vitázni is szoktunk, de korántsem állítható, hogy másokat lehurrogna, vagy hogy megalapozatlanul állítana bármit is. Meggyőzni csak érvekkel és bizonyítékokkal tudod.
Régi DMarkokat nézni teljesen értelmetlen, annyira CPU-limitesek, ráadásul nem is tudják a VGA-t tesztelni, mert az újabb 3D feature-öket nem ismerik.
Vantage nem lesz diavetítés, legalábbis default beállításokkal, de akadni azért fog.
STALKER tényleg gáz az alaptáborban. Grafikai beállításokat jól nézd meg, mert több helyen is kell állítani, pl. DX10.1, aztán az effektek, és csak újraindítás után alkalmazza őket (ill. van, ami csak ott jelenik meg! DX10.1 lehetőség csak élelmosással nyílik meg, de azt ne tedd 2X fölé, mert úgysem ér szart se, ugyanolyan szőrös lesz minden él. Én a .07-es patch-csel nyomtam végig és 9.3-as Catalyst-tel, DX10.1-ben rendben volt, csak DX9-ben hiányoztak a kerítés-rácsok, álcahálók, és még pár apróság.
-
_Toka_
senior tag
válasz
->Raizen<- #48217 üzenetére
Ha te mondod...
Gondolom, ha cáfolni bátorkodnék, keressek utána a cáfolatomnak! Ahelyett, hogy te támasztanád alá az általad leírtakat bizonyítékokkal ... ha már ilyen hangulatosan vádaskodsz.
Derék ember vagy te! -
_Toka_
senior tag
válasz
->Raizen<- #48210 üzenetére
Ha én beszaladtam ide akkor te kiszaladhatsz!
Lenne nekem is pár ötletem, hogy te mit tegyél, de én veled ellentétben magamban tartom...
... úgyhogy elhiszem csak a kicsit aggaszt hogy ...
És ez feljogosít arra, hogy sületlenségeket állíts
Ezen túlmenően pedig a stílusod ilyetén megnyilvánulása után engem pl. abszolút hidegen hagy, hogy téged mi aggaszt.(#48211) tzsolesz: Te, ez a 4850 már csak ilyen! Komoly meglepetéseket tud okozni...
-
dangerzone
addikt
válasz
->Raizen<- #48173 üzenetére
Voltak azért problémás kártyák, persze...
De mivel lassan minden 3. embernek itt ph-n 48xx-szériás kártyája van, így arányában egyáltalán nem sok.
Viszont remélem azzal is tisztában vagy akkor már, hogy hűtőcsere következtében is mentek tönkre kártyák. -
_Toka_
senior tag
válasz
->Raizen<- #48175 üzenetére
Nem viccből kérdez...
Mióta én erre járok, ő itt van.Látott már itt egy s mást...
Te viszont beszaladsz ide, és olyan meggyőződésből kérdezel, hogy azokat, akik nyitott szemmel járnak itt már egy ideje, kíváncsiak lesznek, vajon honnan ez a nagy magabiztosság -
lsc
nagyúr
válasz
->Raizen<- #48173 üzenetére
Amennyiben állítasz valamit akkor hagy ne én bizonyítsam .
-
lsc
nagyúr
válasz
->Raizen<- #48169 üzenetére
Azt a sokat belinkelhetnéd. Volt, de hogy sok az egy "kicsit" túlzás .
-
_Toka_
senior tag
válasz
->Raizen<- #48169 üzenetére
Az enyém július közepe óta bírja úgy, ahogy a dobozból kivettem. Nem szabályoztam, nem cseréltem hűtést, igaz, nem is húztam a kártyát.
-
Osynho
addikt
válasz
->Raizen<- #48159 üzenetére
1680-on nem biztos (3ghz-en bandukol a proci)
-
tlac
nagyúr
válasz
->Raizen<- #48157 üzenetére
ha a legújabb verziók vannak fent, akkor így jártál
ha nem, akkor rakj hozzá fel patch-et -
Osynho
addikt
válasz
->Raizen<- #48148 üzenetére
És magasabb felbontáson is meglenne, mivel cpu limit van
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Vírusirtó topic
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest