- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
viszont, én ugy látom, hogy a játékok többsége azonnal Nvidia logóval és utánna egy Intel Core 2 Duo logóval indul... kapásbol 3: 2007 leghiresebb játékai, crysis bioshock gears of war is .. talán... mind1, a lényeg hogy ATi és AMD lovogal induló játékot szinte alig láttam. Persze Half-Life... az igen, és nagy fan vagyok, és ott jobban is mennek az ATi-val
De azért lehetne több ATi kedvelő játék is
-
magyarl
tag
Köszi a tippeket, de sajnos a dvi átdugós sem működött
(még úgyis próbáltam, hogy mind2-t üresen hagytam, de úgy is resetelt...)
Természetesen szemethunyni nem fogok felette
Majd nappal kipróbálok egy xp-t is, hogy azzal boldogul-e.
Tehát akkor ha jól látom, ez nem tömöges jelenség Vistáknál, lehet a végén télleg gari lesz :S (pedig hogyvártam a "kicsikére", erre meg két napja csak a töltőképernyőket bámulom...)
-
cizoe
őstag
anyagilag biztos...
Utálatos hogy mennyire bután szórják egyesek a pénzt - mellőzve bárminemű értelmes gondolkozást... Marom le magamrol a bört mikor ilyesmiket hallok, bár remélem immunis leszek rá , mert egyre több Vér gyermek van...
ON: Mióta valaki előhozta ezt a 4850 kihajtás témát, nem értem mi történik. Egy 8400 Farkaskával 43ghz körüli órajel felett már minimális eltérések vannak. Gbors írt erről sok szépet, mintha leperegne egyesekről. Nem egy ultrabrutál vga ez, és a többi sem a piacon jelenleg (egy gpu rol beszélek) amit ne hajtana ki elegendően (nekem ez azt jelenti hogy a kártya erejének nagyrészét megkapom) egy 3 ghz-re húzott c2d vagy quad. AMD téren más a szitu , erősen a cache a szűk keresztmetszet ott is, nameg egy dual core e2xxx-nél is, de még ott is bőven elég a power ha húzva van. Conroe-k meg gond nélkül - tán még feszt sem kell emelni.
MIért jött ez most így elő? EGy kb 88 ultra szinten levö kari ez, erre mindenki elkezd aggódni hogy semmi sem hajtja ki. CF meg olyan amilyen - ott se a cpu lesz feltétlen a szúk keresztmetszet. NE kelljen már mindenhez q9xxx mert behalok. Kamu.
Macka: Volt nem is olyan rég egy darabig AGP-s ddr2-es 7300gt-m. CS source 1280 maxon szűrők nélkül 60 fps. Kell ennél több? Strafejump meg ilyesmi jolvan, de a fanok kb 1%a nagy ívben le van szarva mint vásárloi réteg.
-
Speed®
titán
Rövidebb
Csak engem zavar a feltűnően sok hülyeségeket kérdező\állító\linkelő újonc?
Kéne valami póttevékenység a suli helyett a <14éveseknek. Közmunka pl.A GTX280at nem fogja meg egyhamar még szvsz, abban is van bőven kakaó.
Persze ár\érték és teljesítmény\watt arányban ütős lesz, az nem kétségeskatt777
UH részletesség alatt a proci miatt nem pörgött ki rendesen, köze sem volt a chipsethez. Még szép, hogy húzott C2D\Qk alatt jobban skálázódik.
A többi meg nyugodtan ráfogható a driverekre, amik azóta fejlődtek ugye.
Ettől függetlenül tudod mi a véleményem a CFről, beszélgettünk régen is.
Hogyne ismerném, de milyen kontextusban is hoztad elő a nevét most? -
IreN!CuS
addikt
Hát itt a "Nagy" ph-s bazárban is van olyan ember h kb....
Én pl 6-7k buktam mert a srác elnézte a terméket aztán elment nyarlani(3hét) ezek után vissza jött hivtam flegmázott meg h küldjem vissza neki,visszaküldtem nem vette át...meg ilyenek!
én ha phról veszek most már csak 1 emberhez mek!
-
katt777
félisten
Az CFX lesz.
Tomboy: Azok nem x8xx karik.
Def26: Sajna sok "teszt" (ált. az ilyen "Screenshot"-ok) Photoshop-pal születik, és ha konkrétan erre rákeresel, már a fake-híreket is megtalálod (mint anno a 4870-teszt).
CF-ben mindenesetre az ATI leírása szerint a lassabb kártya sebességén és a kisebb memóriájú VGA duplájával mennek a karik. CFX-ben most elbizonytalanodtam, ha tudtok ilyen tesztet, vagy leírást, előre is kösz egy linkért. Azért lehet, hogy 3 db 3870-e volt a srácnak, tényleg jó lenne beállításokat látni ehhez.
-
leviske
veterán
-
Vagy létezik hajlékony híd is, ilyen problémák elkerülésére. Persze, péntek fél egykor kicsit nehéz szerezni.
Keldor papa: lehet, hogy Te dolgozol rossz helyen...
Ezen a fórumon legalább van élet. Máshol úgyis az a baj, hogy kihal a fórum. Van kb. 30 állandó tagja, meg pár emberke, aki úgy érzi, hogy az élethez nélkülözhetetlen közölni valója van a világgal, aztán annyi.
-
Elég egy csatis táp is. A VGA-hoz úgyis adnak átalakítót, és "felesleges" molex csatlakozókból simán össze lehet hozni a másodikat. Jó, CF-nél mondjuk már kevés lehet.
Alvin_ti4200: épp pár perce olvastam egy másik hardver oldalon, hogy az általuk tesztelt 4850 alapon 80 fokos 2D-ben, és izzik az egész kártya. A másik részhez nem tudok hozzászólni. Azért az egy slotos hűtés ennek már kevés.
Mindenki nagyon képben van így éjfél táján...
-
Dare2Live
félisten
csatit majd adnak a kari mellé.
Az én gépem meg megrántott c2dvel, 3hhdvel... 8800al eszik 210Wot terhelve aminél 4870se fog érezhetően többet enni. Akkor minek 750Ws monstrum?
Ha +1 4870et vennék CF miatt az legyen még +130W akkor már 340Wnál járok. Legyen 400W. Még mindig nagyon messze vagyunk a 750Wtől.
Apropó a VX450Ws tápom alatt volt már agyonhuzot quad is 8800GTS SLIvel. Csont nélkül vitte, ott mondjuk nem mértem fogyasztást.szerk: De PH igen. [link] btw ez vmi rántott quad procis gép...
Egyébként is ződ vagyok
nem vagyok hajlandó olyan gépet összerakni amit nem visz el a 14Ks VX450W. MOndjuk annyi pénzem sincs, hogy összerakjak egy olyat.
-
eisento
addikt
PH! teszt a 750-ről és a 650-ről nem seasonic belsős, (mármint a 750-es) nekem bőven elég lesz a 650-es is
-
00roli00
aktív tag
Össze tudod. Valahol volt már linkelve egy teszt 3850/4850 CF-ről.
Most csak ezt találtam, de ha 3870-nel megy, akkor 50-el is.
-
rocket
nagyúr
Azert voltak paran akik elrugaszkodtak ebben a topicban a foldrol, es olyan dolgokat remeltek ami tudhato volt ugyse valik valora, nekem nem meglepetes, ezt vartam, azert is irtam, hogy hozta a kotelezot, es a nagyobb testver meg ott van, meg az NV valasza is, ha lesz valoban belole valami (199$ 9800GTX, 230$ 9800GTX+), es nem csak FUD az egesz
-
leviske
veterán
A Phenomok játékban már most is az Intel szintjén vannak azonos órajelen...sőt.
És a Denebek már új steppingel jönnek, magasabb órajeleken.
luw2win kérdésére válaszolva pedig azt tudom írni, hogy a CF és CFX támogatás nem a SB750-en múlik. Attól függ, hogy milyen nb-s lappal együtt veszed... egy 790FX+SB750-es lap lazán... 790X+SB750 pedig CF-re tökéletes... márha ki is adnak ilyet a Giga félén kívül.
MOD: elnézést kérek az offért
-
rollins
őstag
Ja, 2900 és 3800 -nál 16 tmu van. Mennyit érthet +8 tmu? Fogalmam sincs.
Gondolom korán kezdték az RV770-et, mert látták, nem csak shader-based dolgok lesznek. Kellett a több tmu és úgy néz ki az élsimitásnál is talán visszacsempészték a hardware-based msaa-t (?)
Ezt a szakik jobban el tudnák magyarázni.
-
janos666
nagyúr
Netudom, de egy időben az nv driverek szinte verzióról verzióra variáltak ezzel. Volt ami uninstallt és rebootot követelt frissítés alőtt, aztán egyszer megjelen olyan hogy egyáltalán nem kellett újraindítani, hanem úgy ment mint ez a catalyst, aztán visszatértek a régi módhoz hogy nem kötelező újraindítani, de addig nem lép életbe a frissítés.
Biztos a Vista SP1 variált valamit.
Szerintem ezután is az lesz a biztos ha azért uninstal, reboot, install, reboot... -
emmm
őstag
Gondolom igen, amúgy én még csak most veszek egy 3870-et, amint lemegy az ára (még jobban) a 4000-es széria miatt.
Ez az AMD/Ati részéről azért igazán kedves gesztus a vásárlói irányába, ilyenkor eszembe jut az első 8800 GTS széria, amint kijött az új, a régi GTS szériát vevő emberek jól beszívták, magas áron véve a kártyákat. Mivel nem tudtak betenni mellé mást, csak ugyanolyan kártyát, inkább érdemes volt eladni. Személyes tapasztalat, tesómnak volt ilyen kártyája, 80-ért vette és örült, hogy 25-ért eladta egy évre rá.
-
BloodyEddie
őstag
Már csepeg az, csak vissza kéne olvasni
-
keIdor
titán
-
janos666
nagyúr
Ez nem pesszimizmius, csak hírértékelés. A 4850-esek elvileg már rég ott ülnek a legtöbb ország nagykereiben, rajtra várva. A 4870-esről még csak ATI-cimkés fénykép készült, senki se ugrál hogy neki már van otthon (csak NDA), vagy hogy pakolnák be raktárakba.
A VR-zonen már GTX-280 Tri-SLI-vel meg 4850 CF-el játszanak, 4870-ről még hihető kamuteszt, vagy gyártómatricás fénykép se volt (még a dobozáról se).Én is elgondolokodtam még egy 4850 CF-en is, pedig ódzkodom a több-VGAs megoldásoktól, de ezzel lehet jobban jönék ki mint a GTX-260al, vagy azzal ha 4870-re várnék.
(#3139) - Egy HIS IceQ verzió engem is érdekelne, de az IceQ Turbo szerintem a legnagyobb hülyeség amit egy relative olcsó VGA-ból vehetsz. (egy 70-80k VGA-nál még csakcsak megéri a gyárilag húzott ha épp olcsón jutsz hozzá, de egy 40-50k-s kártyánál kár erre ráfizetni, főleg ha van ugyanolyan speckó hűtős darab emelt órajl nélkül is)
Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged