- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
cizoe
őstag
Én csak azt linkeltem, egyszer, sőt még kiválogattam is nektek. Az hogy utána Emesék napi 30szor visszalinkelik visszaolvasás helyett, csak úgy hogy hasznosnak érezzék magukat, az engem is szétidegel.
Úgy tűnik félreértettem a véleményed.#6502: Alright nigga
ON: Naszóval akkor július második hetében jönnek a 4850 rev 2.0-ások. 50 MHz-el húzott Gpu, húzott ram, összesen 5-6 GB/s sávszél eléréséhez. Új hűtés (gondolom továbbra is egyslotos).
-
cizoe
őstag
"felesleges teletömni a userek fejét valótlan adatokkal/eredményekkel.."
Mi vagyok én admin? Ez egy fórum, ha csak realt akarsz olvasni ragadj meg a ph főoldalnál. Odaírtam hogy megkérdőjelezhető a hitelessége. Az jelen esetben nem számít hogy szerintem úgyahogy korrekt a teszt. Akinek meg annyira nem képes hogy magában eldöntse hisz-e vgay sem az infóknak az meg feküdjön be az ágyba és húzza fejére a paplant, ne fórumozzon.
"Mert a 90%-a fake azért..."
Ok. Szerinted az, OK. ennyi. Mit kell ezt ragozni. Pont az ilyen felesleges gerjesztések b*sszák el megint a topikot.
ON: Kíváncsi leszek a második kiadású 4850-ek hűtésére. Remélem vmit csiszolnak rajta. Várok én még ezzel a vásárlással. Jönnek itt még fincsi kiadások. -
wmarci
senior tag
Nem tudom. Ami nekem jött minden számtech cucc nem lett vámoltatva.
Lehet, hogy az ürge nem tudta mi van a kezében, és más kategóriába sorolta.
Azért én már elég sok dolgot rendeltem az ebay.com-ról ( monitor, videókártya,alaplap ), és semmilyn vám nem volt.
Nem tudom, mit nézhetett el a csávó. -
A Pixmania francia cég, franciaországból küldi a cuccost, EU-n belül pedig nincs VÁM. Én éppen ezért nem is nagyon ajánlom senkinek. Egy tőlük megrendelt, elvileg raktáron lévő fényképezőgép 3 hét alatt bírt megjönni, és az oldalon feltüntettetekkel ellentétben sem magyar menü nem volt a gépen, sem magyar kézikönyv nem járt hozzá. Mikor ezt szóvá tettük, az volt a válasz, hogy küldjük vissza nekik franciaországba (a saját költségünkön!), és levásárolhatjuk a vételárat ill. a visszapostázás költségét. Azóta Pixmaniától soha semmit...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest