-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz
hhatika #7218 üzenetére
1 giga ram, 4 gigás rom, ezt kicsit átpartícionáltam, így 2 giga elérhető programok telepítésére, a fat-os belső tárhely ennek megfelelően 800 megára lecsökkent. Rootolt, igen. 2013 decemberi vétel, az akksija még úgy becsülöm 3/4 évet simán kibírna.Nem a gyári fólia van rajta, és nem is a legszebben rátéve (ebben bevallom béna vagyok), de adok vele 3 nyers fóliát (magadnak kivágós), lehet próbálkozni. Egyéb részleteket privátban tudok mondani.
-
poganytamas
senior tag
válasz
hhatika #7162 üzenetére
Nekem T-s kártyám van. De azt olvastam, hogy a 100 éves Telenor kártyát nem fogadja csak el. Ami egyébként az ataboknál is így van, kétféle simmel nem működik, volt is dobozban kis lap, hogy melyikkel. Új Telenor kártyával semmi baja, de talán szoftver szinten is javították, 4.4-esben mindenképp.
-
quakej
tag
válasz
hhatika #6877 üzenetére
USB kártyára úgy is tudsz másolni, hogy miután összekötötted a telót a géppel
és bejön az USB csatlakozási lehetőség ott a média eszközt választod ki,
nekem így egyből felismeri a telót, ha amúgy USB-n nem ismerné fel.
Ha mást is akarsz a másoláson kívül, ahhoz már kell a rendes USB csatlakoztatást. -
Lacika0002
aktív tag
válasz
hhatika #6011 üzenetére
Helló.
Ezt már ti forrasztottátok vagy gyárilag ilyen? Ha gyárilag ilyen akkor ezt már eleve javították vagy kézzel forrasztották fel. Van egy jó páréves tapasztalatom ilyen panelok gyártásában, és hát ez undorítóÍgy a kép alapján a balról a 2. lábnál a forrszem fel van szakadva, ezt csak nagyon profi javítósok tudják megcsinálni. Kb 2 éve még megtudtam volna csináltatni szépen, de most sajna eszközök híján nem megy
Ja és csak annyit hogy a cin-cin az egérlyukban van, a forrasztó anyag az ón -
lalszi
aktív tag
válasz
hhatika #6011 üzenetére
Több módszer is van, de csak óvatosan használd, nehogy olyan helyre is menjen, ahol kárt okozhat:
-Hagyományos forrasztóvíz: sósavban oldott cink. (Háztartási sósav, hagyományos szárazelem cinklemeze.) Ez természetesen készen is kapható elektronikai boltokban.
Előtte mechanikailag tisztísd meg a felületeket, pl. vakargasd meg késsel óvatosan. Utána teszel rá kis forrszatóvizet , rá a pákát és amikor elforrt a forrasztóvíz és jól felmelegedett a munkadarab akkor jöhet az ón.-Vagy a leg egyszerűbb folyató és kötést elősegító anyag a KALMOPIRIN tabletta. Semmi más tablettával nem helyettesíthető !!! Vigyázat, a tabletta forrasztáskor a légzőszerveket erősen irritáló füstöt képez, ne lélegezzük be. Nagyjából minden lágyforrasztható anyaghoz tökéletes, de a mechanikai tisztítást nem helyettesíti.
-Vagy vakargasd meg óvatosan a forrasztandó felületeket késsel és kend be óvatosan háztartási sósavval.
-
poganytamas
senior tag
válasz
hhatika #5910 üzenetére
Szürke wifi: wifi hálózathoz csatlakozott
Kék wifi: sikerült felvenni a kapcsolatot a Google szervereivelEz utóbbi nyilván csak akkor ha a szinkronizáció be van kapcsolva a Google fiókhoz. Tehát pl. egy csont gyári telefonnál, ha nem állítasz be Google fiókot, akkor mindig szürke wifi jeled lesz.
A kék wifi jel mindenképpen aktív, élő netkapcsolatot jelez. A szürke pedig értelemszerűen csak azt hogy egy routerhez csatlakoztál. Onnantól pedig a szinkronizáció dönt, tehát szürke + szinkronizáció aktív = nincs netkapcsolatod (mert ha lenne kék lenne). szürke + szinkronizáció inaktív = hát ilyenkor csak annyit tudsz hogy a routerhez csatlakoztál, egy böngészővel kell pl. tesztelni.
-
lalszi
aktív tag
válasz
hhatika #4906 üzenetére
(#4906) hhatika
Megköszönném a scatter fájlt is, ha lenne. Még nem hozták a telefont, de félek ahhoz is mtkdroidtoolos mentés kell majd, mert rossz lett a saját mentése, legalábbis a scatter fájljára hibát írt.(#4909) arzz
Még nem kezdtem bele, mert csak később hozzák a telefont. -
Tbs82
tag
válasz
hhatika #4659 üzenetére
Olvastam pár fórumon , hogy szoftveres hiba, ha nem akar elfordulni.... egy újratelepítés általában megszokta oldani...
De én nem merem újra rakni...mellesleg inkább visszaküldöm majd gariba akkor...
Jelenleg nekem ezzel a screen rotation control nevű appal elfordul, amit a play-ről töltöttem le...
-
quakej
tag
válasz
hhatika #4645 üzenetére
Köszi a választ.
Tehát, ha nekem jól működik a wifi és nem zavar ez a hibaüzenet, akkor nincs értelme a rootolásnak nekikezdeni, maradhat így a telefon.
A folyamatos MAC addresse váltás jó vagy nem jó? Bocsi de nem is értem mi ez. (Régen chellos netem volt és ott cserélgették a MAC cimet a letöltési korlát miatt. De gondolom ez teljesen más.) -
quakej
tag
válasz
hhatika #4366 üzenetére
Szia,
Kérdésem, hogy ha jól működik a telefon wifi-je (gen3 v2, Config04_V02) de megvan a NVRAM WARNING hibaüzenet, ha bekapcsolom a wifi-t, akkor érdemes lecserélni a 2 db fájlt?
Mivel rootolni kell hozzá a telefont, ezért kérdezem, mert nekem még gyári, de eddig jól működik.
Választ, előre is köszi! -
poganytamas
senior tag
válasz
hhatika #4269 üzenetére
Megsérült az nvram-od wifi-s része. Valakitől, akinek pontosan olyan telefonja van (nem csak generációra, de verziószámra is), szükséged van erre a két fájlra, és azzal felül kell írnod a te sérült fájlaidat:
/data/nvram/APPCFG/APRDEB/WIFI
/data/nvram/APPCFG/APRDEB/WIFI_CUSTOMJogosultságok legyenek rendben felülírás után, reboot, és menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest