-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #7217 üzenetére
Végülis mik a paraméterek? 1gb ram...? 4gb belső tárhely...? Rootolva...?
-
hhatika
tag
elejtettem a kis telefonomat a képernyő megy, csak nem tudom irányítani-simizni
tehát a sima atab5 gen2-höz érintőpanelt tudok cserélni-cseréltetni szerintetek valahol? -
hhatika
tag
válasz poganytamas #7157 üzenetére
olvasgattam a concorde 5005 után, neked is megvan ez a telenor sim-es bug?
idő, google fiók szinkornizálás, apn...?
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #6935 üzenetére
Atab.hu - a c-s modellek 512MB-sek, a simák az 1giga ramosak. Debrecenben a kishegyesi tacskóban 42ft az atab5 quad 1gb rammal...
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #6875 üzenetére
Az az érdekesség történt, hogy miután ugye januárra megtörtént a töltőcsatlakozós alsó lapka cseréje 2hónap után sikeresen, most ugyan töltés van, veszi is az akksi, viszont az adatkapcsolat nem megy, nem bligybluggyol a computer sem, ill. a telón sem jön fel az usb csatlakozós ablak. Ugyanakkor a javítás után újra működő automatikus elfordulás is megszűnt működni.
Mit lehet erre mondani...: Bakker
[ Szerkesztve ]
-
-
hhatika
tag
hogy a túróba lehetne azt elérni, hogy a facebook contactokat beszinkronizálja a telefonkönyvbe? iába van bepipálva (mostmár újabban ugye a messengerben), hiába van ott az accounts&syncben a facebook account is, egyszerűen nem csinálja. ez általános ics hiba vajon...?
-
hhatika
tag
Szerintetek ez a script felmehet a mi telefonjaikra is...?
-
hhatika
tag
egyébként ezekkel is van baj, mint a korábbi atabokkal? vagy stabilabbak?
-
hhatika
tag
3hónap után visszakerült az atab5-öm a mercuryból kpl usb aljzat+nyáklapja cserével, érdekesség, hogy az eddig nem működő g sensorom is megjavult
-
hhatika
tag
válasz Torrentpet #6311 üzenetére
Nem nagyon értjük a kérdésed/problémát?...
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #6194 üzenetére
ez már kezdi a perverzió határát súrolni...
-
hhatika
tag
válasz Lacika0002 #6110 üzenetére
lehet lestipistopiznám az alsó kis nyáklapot töltőcsatival kompletten :-)
még várom a merkuriszervizből a végeredményt -
hhatika
tag
-
hhatika
tag
az enyémben (gen2) már igazi kis mikrokapcsolók vannak a hangerőhöz is, illetve a bekapcsológombhoz is... kívül a házon pedig afféle puhább rugózó műnyag akármi, amik nymkodják a mikrokapcsolót...
a home gomb nekem konkrétan a töltőcsatlakozós nyákon van, amit egy csavar tart...lehet távolabb került neked a külső nyomógombtól...
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #6010 üzenetére
eljutottam abba a fázisba, hogy menthetetlen a töltőcsat forrasztgatásosdi...
szóval keresném azt a bizonyos alsó panelt kompletten, nincs valakinek eladó/bontott?
a mercurynak is elküldtem emailban az ajánlatkérésémet magár az alkatrészre, egyelőre várakozok a válaszukra... -
hhatika
tag
válasz Lacika0002 #6018 üzenetére
a kép jobb oldalán azt a hosszabb betoldást bűvöltük mi, az elválós lábak gyáriak...
a keret összeégetése is mi voltunk...kialakításilag elvi hibás az egész, a nyáklapot egy csavar fogja le jobb oldalon (a képet nézve jobb oldalon), egyébként meg összerakva a telefont a keret támasztja felülről a másik oldalon, valamint a töltőaljzat fém kerete kibújik a keret trapézalakú nyílásán...
a töltőt dugdosva ugyanakkor naponta többször ugye mozog az egész nyáklap töltőaljzatostól... nem is csodálom, hogy elpattan...[ Szerkesztve ]
-
hhatika
tag
válasz Zsoltwader45 #5985 üzenetére
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #5986 üzenetére
megmókoltuk cimborailag a töltőcsatlakozót, jónak tűnik, de: hálózatos töltőről nem tölt , computerbe dugva usb kábelkával tölt, de adatkapcsolat nem létesül, nem ismeri fel a computer
keserédes az örömöm így...szerinted?
-
hhatika
tag
Valaki nem forrasztaná meg a töltőcsatimat? Poganytamas, nincs ötleted itt dbben? ;(
-
hhatika
tag
Mi a különbség a kék színű wifi jel ill. a szürke színű wifi jel között? (Felül az óra/simek mellett...)
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #5898 üzenetére
köszi, leállítottam a serviceseket (Y)
egyébként kell ez a mobile uincle tools alapvetően, hogy fent legyen? -
hhatika
tag
Mitől van az, hogy "Modem log stopped"? Notificationben kis csillaggal kapom a tájékoztatást. Ugyanakkor fut ez az application, megnéztem...
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #5868 üzenetére
magaduramhaszolgádnincs...megforrasztottam magamnak, azazhogy átmelegítettem a töltőaljzat minden lábát...-> most jó
-
hhatika
tag
poganytamas: te hová vinnéd az atabod itt dbben javíttatni? eltűnik egy szín, kontakthibás valami nekem, ha megnyomom a burkolatot erősebben a bekapcsgomb alatt bal oldalon, akkor visszavisszajön de alapvetőren ilyen kékes színű...
-
hhatika
tag
szerintetek hová tűnt a subway surfers indítóikonja a programok közül? azazhogy jártam már így néhány szoftverrel, aminek egyszerűen eltűnt az indítóikonja a programok közül, ugyanakkor pl link2sd-ben (vagy más fájlkezelőben is) ott van, illetve el is tudom indítani...
hm
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #5619 üzenetére
te (is) debreceni vagy? :-$
- mármint a "debreceni mentrendből" következtettem...
-
hhatika
tag
segítséget kérek, lehet, hogy hülyeséget csináltam:
a contacts ill. contacts storage nél kitöröltem a data ill cache-t.
most pedig leáll a telefonkönyv, ahogy belépek, és keresgélnék benne... :-(mi a teendő?
-
hhatika
tag
válasz Lacika0002 #5437 üzenetére
Igen, gen3-ról beszélünk, tényleg nincsen ilyen menüpont.
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #5434 üzenetére
Konkrétan ilyen menüpontom nincsen, az auto sync be van kapcsolva az account&syncben.
Viszont az ebaynek meg a vaterának nem kell account... -
hhatika
tag
A "settings"/"developer" options-ben van egy olyan, hogy "don't keep activities", ezt ti hogy használjátok?
Ugyanis olyan gondom van az ebay, vatera ill. facebook appokkal, hogy nem kapok notification-t egyiktől sem, lehet ehhez köze? Avagy mi lehet az oka?
Köszi
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #5219 üzenetére
a legfrissebb mobileuncletools sem írja át... :-(
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #5210 üzenetére
nekem 18-on van mindegyik channel
-
-
hhatika
tag
a scatter.txt a rootolatlan/eredeti partíciós állapotról van itt
illetve van egy system.ext4.tar mentésem is ugyanerről az állapotról, ezeket flashtollal csináltam még anno
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #4813 üzenetére
arzz, lalszi: itt az image.zip az AKL_M501_C04_6577_CONFIG4_V02-höz
[ Szerkesztve ]
-
hhatika
tag
Nekem sem forog el a képernyő... pedig eddig jó volt... Vajon mi történhettett...?
-
hhatika
tag
úgy válaszolnék, hogy lecserélt fájlokkal nem javul a wifi vétel erőssége, különösebben nem változik semmi, csak: az NVRAM hibaüzenet az tűnik el, illetve a folyamatos MAC addresse váltás szűnik meg
a root pedig mindenki saját döntése...egyébként visszaállítható rootolás is
[ Szerkesztve ]
-
hhatika
tag
ez most akkor már gen4?
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #4417 üzenetére
igen igen, jeleztem már korábban én is, hogy kifejezett az én telefonom adatait tartalmazza
csak gondoltam, át lehet írni az IMEI-ket ugye rootolás után, illetve a MAC-ra pedig úgyis kell nekünk az a két módosított WIFI fájl
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #4413 üzenetére
mtkdroidtools-szal lementett tiszta gen3 mentésem van...
-
hhatika
tag
csak gratulálni tudok magamnak: TÉGLA
ez a vietnámi-angol megoldás hibátlanul tönkretett mindenemet...
-
hhatika
tag
válasz Lacika0002 #4374 üzenetére
accelerometer, proximity sensor, light sensor mér
gyroscope, compass waiting for data, ugyanakkor properties gombra kiírja tulajdonságokat
magnetic field sensor üres
-
hhatika
tag
válasz Lacika0002 #4371 üzenetére
hozzáteszem, nem tudtam rootolni a bin4ry-s megoldással... viszont az mtkdroidtool 2.41-gyel igen...
ugyanakkor megvan a factoryreset utáni mentésem is, zipben kompletten 479 MB,
nyilván ebben az IMEIm is benne van...érdekes ez valakinek? tehát config4 v02 változatról beszélünk
-
hhatika
tag
válasz Lacika0002 #4369 üzenetére
build number: AKL_M501_C04_6577_CONFIG4_V02
konkrétan ez az enyém, arról volt szó, hogy ha AKL-lel kezdődik, akkor gen3...
nem tudom különben
-
hhatika
tag
-
hhatika
tag
válasz Elnök úr #4361 üzenetére
megvan a megoldás
a kezdő lökést poganytamas fórumtárs adta meg
az alábbi két fájlt (WIFI és WIFI_CUSTOM) kell felülírni a /data/nvram/apcfg/aprdeb könyvtárban ezzel, és ezzel
természetesen root szükséges és es file explorer
kipróbáltam, működik: eltűnik az NVRAM WARNING és a folytonos MAC address váltás
-
hhatika
tag
válasz Lacika0002 #4362 üzenetére
beállítások/megjelenítésben mnüben van legalul
vízszintesbe lefektetve asztalra mozdulatlanul... én rányomtam
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #4270 üzenetére
nem oldotta meg a problémát sajnos a két fájl cseréje
-
hhatika
tag
[link]
A mentés nagyon nagy méretű, legyen elég helyed a belső tárhelyen és a pc-n!ezek szerint akkor SD kártya nélkül nem csinálja meg a backupot rendesen, ugyanis négyszázötvenvalahány MB a belső tárhely...pont a system.img nem fér el
az SD kártyám meg a melóban van az irodában az asztalon...
úgyhogy türelem...
[ Szerkesztve ]
-
hhatika
tag
tele vannak a külföldi fórumok ezzel a problémával (nvram warning + mac address változás wifi be-kikapcsnál), ez a két fájl készüléktípus függő, avagy egységes az összes android ICS-ben?
-
hhatika
tag
válasz poganytamas #4274 üzenetére
köszönöm
bonyolódik a helyzet viszont: az normális, hogy napról napra változik a MAC addressem?
vagy ezzel az NVRAM WARNING-gal összefüggésben van ez is? -
hhatika
tag
így vettem ki ezzel a jelenséggel a dobozból... :-(
mindenféle piszkálás nélkül felül tudom írni?
-
hhatika
tag
ezzel találkoztatok már?:
NVRAM WARNING: Err = 0x10
bekapcsolt wifinél jelenik meg az elérhető hálózatok között
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia