- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3272 üzenetére
én visszaküldeném annak aki az eladó volt. Mert ez nem működik, money back garantie! Egyéb esetben elviheted szervízbe, aztán vagy megcsinálják vagy nem, vagy kapsz egy gen3-at ami orosz roulette, illetve megint money back.
Én a "pézt vissza" választanám mindegy honnan, és megvárnám az új masinát amik most jönnek 5,3"-al.....
-
Levente75
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3270 üzenetére
Az összefirkálással azt próbáltam demonstrálni, hogy rajzolja a képernyőre hol járkált az ujjam. Azokat mutatja, illetve a fix pont pedig azt, amikor az ujjam rajta tartottam miközben megpróbáltam képernyőt fotózni.
Ez van, szilva után már csak ilyen egyenes vonalakat tudok húzni
-
Levente75
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3268 üzenetére
-
Levente75
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3265 üzenetére
Írd meg konkrétan mit csinálsz, le ellenőzöm neked az enyémen Gen2 V3, hogy nálam mit csinál!
Ebben a fejlesztői módban mit nézzünk, és mit kapcsoljak be, hogy megtudjunk valamit.
-
mckangi
senior tag
válasz
mrskatejoe #3264 üzenetére
Hát ez szerintem panelhibás lesz.
Azt még azért teddmeg, hogy csinálsz egy factory resetet.
Ha ez sem segít, akkor vidd el szervizbe.
Esetleg még amit megtehetsz ha a fenti mószer nem válik be: dugd rá a gyári töltőt majd egy kicsit mozgasd meg fel-le irányba óvatosan!
Lehet te vagy az előző tulaj ráült a telóra, vagy a rendőrök nekinyomtak a falnak amikor a kabátod felső zsebében tartottad, ezért valami zavarja a panelt.
-
solamonte32
csendes tag
válasz
mrskatejoe #3259 üzenetére
Sziasztok,
a jelenség valóban nálam is előfordult a Gen3-nál, amire azóta sem válaszol emailben a mercury. Úgy kezdődött, hogy nem reagált az érintősgombokra, majd a képernyő vagy magától csinált dolgokat vagy nem reagált egyáltalán az érintésekre. Irtam a digistreetnek, ők átirányitottak a mercuryhoz, oda irtam szoftver frissitésért, először azt mondták küldjem be, majd megkértek, készitsek pár fotót a készülék hátáról és oldaláról. Meg is tettem, azóta baxnak rám.
Ezen kivül van még egy Gen 2-2-es is, amit Leventével rájöttünk, hogy hibás, mivel GPS és adatforgralom aktiválása után nem fogad hivásokat.
A telefonok ma lesznek postázva a digistreetnek, valószinűleg vagy cetlit kapok vissza, hogy vigyem cserélni, vagy gen3-akat fogok kapni 1 aksival. Egyik variáns sem jó, de más megoldás nem lesz.
Neked is azt tanácsolom, küldd be, nincs mire várni.
-
poganytamas
senior tag
válasz
MobileUncle toolsban engineer mode, mtk, touchscreen, multitouch, és itt tudod megnézni hogy a képernyő produkál-e érintés eseményeket. Ha igen (persze akkor ha nem nyúlsz hozzá) akkor hardverhiba, amúgy szoftver.
-
mckangi
senior tag
válasz
Én elsö körben bekapcsolnám a beállításoknál a fejlesztői opciónál az érintések mutatása opciót.
Ezzel legalább megtudod hogy a kijelző szarakodik-e vagy szoftveres hibáról van-e szó.
Nekem ilyet akkor csinált mikor a gyári töltővel töltöttem a telefont.
-
Levente75
aktív tag
válasz
"A volt tulajdonost kérdeztem , de azt mondta, hogy nála ilyen nem volt..."
Bocs, de szerinted, ha a telefonod használt volt, akkor miért adta el? Ha használt, és nem újonan vetted, akkor nehéz lesz bizonyítani, ha megérkezésekor is rossz volt.
Egyébként 1-2-3 hete valakinél volt ilyen jelenség a fórumon, majd előkerül ha ráismer a hibára és elmondja nála mi lett vagy mi nem lett a megoldás.
-
ufo13
tag
válasz
mrskatejoe #3251 üzenetére
Nekem is gen3v2-es atabom van, és szerencsére lekopogom minden rendben van vele.
Nincs térerő dobálás, hangszóró hangos... szóval eddig kipp-kopp nagyon meg vagyok vele elégedve. -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #3249 üzenetére
nekem most is v2 van a skaten..legjobb
-
Levente75
aktív tag
válasz
mrskatejoe #3245 üzenetére
az inkognyitózást meg a szám elküldést pedig a kék színű telefonkagylónál, ami gyárilag benne van!
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #3245 üzenetére
skate után ne legyél már ennyire suta..leégetsz???
beállitások,audio profilok...ott kiválasztasz egyet és tudod állitgatni
magyar bill?
minek az?
hungarian IME -
wooper91
tag
válasz
mrskatejoe #3220 üzenetére
Én azóta nem postáztatok, mióta egyszer kihoztak egy győri édes nyereménycsomagot
Nem volt otthon senki. Mi a teendő ilyenkor? Beb****uk a kerítésen túlra, úgy hogy ami benne van minde ripityára rörik, a kekszet is beleértve, amit a legjobban sajnáltam
Egy szó mint száz, sz*rnak a kisemberre.
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #3052 üzenetére
én ezt használom nekem bejön...
-
Levente75
aktív tag
válasz
mrskatejoe #2995 üzenetére
akkor már 2!
de csak egy pezsgő volt
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #2977 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő...
azóta már 75%
remélem 7főre már 100%
-
válasz
mrskatejoe #2975 üzenetére
Nekem meg 1db gen2 van. Reggel volt meg 5, viszik mint a cukrot...
-
jagada
addikt
válasz
mrskatejoe #2968 üzenetére
"nincs plusz hátlap"
Egyikhez sem volt ilyen sose. A Gen1-nél volt olyan merev műanyag védő tok, amit a hátlapra lehetett pattintani.Egyébiránt nekem egyáltalán nem karcolódik a hátlap (Gen2v2), bár van hozzá puha tokom is.
-
poganytamas
senior tag
válasz
mrskatejoe #2968 üzenetére
Ez így most meglepett, hogy gen3-ból is refurbished csomagok vannak
Lehet jobban ki lehet jönni akkor ha gen2-nek megfelelőt rendel az ember külföldről. -
mlaci01
tag
válasz
mrskatejoe #2937 üzenetére
Ha többet bele gondolás az hogy működjön, akkor igazad van.
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #2875 üzenetére
én nem adtam el....
1 mert ajándékba kaptam
2 mert tartalékba jó
(mondjuk tartalékba van még vagy 8 mellette)
de akkor is megmarad(#2874) gog
akkor az nem gen2 v3
de a talknak akkor is fent kéne lennie..szériától függetlenül mert azaz android rendszer része..
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #2870 üzenetére
zsír
de azért a skatet el ne add !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest