-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalszi
aktív tag
válasz
Elixión #5369 üzenetére
Az gen2, fel ne rakd, mert tégla lesz!
Itt nem nézted a fájlokat?
Link a fájlokhoz: DROPBOX - GEN3 fájlok Flashtoolhoz
-
lalszi
aktív tag
válasz
Elixión #5367 üzenetére
Ebben a hozzászólásban van linkelve gen3 rom is és leírás is: http://mobilarena.hu/tema/atab5_phone_az_m-tech-tol/hsz_5348-5348.htmlL]
Scatter fájlt csinálj magadnak Mtkdroidtoolsal, az a biztos. A többi fájlt megtalálod a gen3 mappában.
-
poganytamas
senior tag
válasz
Elixión #5134 üzenetére
Akkor szürke, ha Huston nem felel, nincs kapcsolat az anyahajóval, vagyis a Google-t valamiért nem éri el.
Próbáld már meg ezt a google apps csomagot felrakni a telóra. -
COPA
tag
válasz
Elixión #5136 üzenetére
Az lehet, de nekem nem sikerül ez a fránya recovery! Egy készüléket már visszavittem, mert az istennek nem akart belépni, még a gyáriba sem. Feltelepítettem a gen3-ast és fehér háttér jelenik meg a power és a hangfel gombokkal. Szarik a fejemre, így nem tudom particíonálni ezt a készüléket.......
-
Elixión
tag
válasz
Elixión #5133 üzenetére
Na sikerült 1 életrekeltenem ezzell..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1836057
de most meg a Wifi jele fent Szürke nem kék.. és aztijra a play áruház h Nincs kapcsolat.. a telefon visszaálíítása minden alapra.. kicsit bekavart neki.. pedig van net.. nemértemmár.mikinnyavan ..
-
poganytamas
senior tag
válasz
Elixión #4025 üzenetére
Erről már volt szó, benne van az első hozzászólásban is.
Alapvetően nem azért nem kompatibilis mert atab, hanem mert a gen3-ban trehány módon rakták fel a google apps csomagot, pár fájl hiányzik. Első hozzászólás, "Gen3-as tulajok, alkalmazás inkompatibilitással!" szakaszban találod mit kell tenni. -
poganytamas
senior tag
válasz
Elixión #3956 üzenetére
Most így egy nagyon hülye ötlet villant át az agyamon:
Belső eszközmemória = 2 gigás partíció (pont mint Gen2-ben)
Telefon memória = (ez ugye Gen2-ben SD kártya), mi van ha ezt meg az alapértelmezett írás-lemez dönti el, vagyis ha az sd kártyán van, akkor ez a pont az sd kártyát jelenti.Lehet érdemes lenne ideiglenesen angol nyelvre váltani, ott hátha egyértelmű, és csak félrefordítás.
-
poganytamas
senior tag
válasz
Elixión #3967 üzenetére
Nézd meg az alkalmazásaidat. Ha látsz olyat hogy Superuser vagy SuperSU akkor sikerült a rootolás.
A felkiáltójeles droidos izé az a gyári recovery. Gen3-as készüléknél pedig hibás, vagy legalábbis nem úgy és nem arra reagál, mint a Gen2-nél. A CWM recovery-t (vigyázz hogy a gen3-ast tedd fel) Flashtool-al vagy Mobileuncle tool-al tudod felrakni, nem a gyári recovery-ből.
-
mckangi
senior tag
válasz
Elixión #3956 üzenetére
Igen ezt elcseszték ,talán próbáld meg átparticionálni a teljes belső tárhelyet rendszermemoriának.
Elvileg akkor ha már nem látja a beépített tárhelyet akkor talán a külső memóriakártya jön fel tényleges sd kártyának.Olvass vissza a forumon hogy is van ez .
A saját telefonomat én nem particiónaltam át ,ezért nem tudok érdemileg segíteni .
Pogány Tamás kollegát kérdezd ezügyben,ő talán tud segíteni .Megjegyzem ,hogy én meg azt a maradék 2gb-ot nem tudom kihasznalni .
Amíg viszont nem szükséges ,addig nem particiónálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged