- A karcsúság ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Titmouse09 #19049 üzenetére
Köszi a választ! Az USB3 megjavult a Win8-cal, tökéletesen megy már. A CD-ről feltelepítette a LifeFrame-et, de a program indítása után sem csinál semmit. Ha rányomok valamelyik ikonra a bal sarokban, akkor meg elszáll hibával. Hiába kérdezi meg és én hiába klikkelek rá, hogy keressen megoldást a neten, ez bizony nem keres
Így a kamerám egyáltalán nem működik, mindegy mit szedek le a honlapról
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
kokokka #19014 üzenetére
Hali. Nekem is ilyen gépem van.
Én W8x64-el használom, és a kamerát felrakta a CD. Lehet neked azért nem jó, mert a CD W8, a rendszered meg W8.1. Esetleg próbáld meg felrakni a LifeFrame programot, hátha felkelti.Valamint ajánlom figyelmedbe a következő 2 dolgot: Az USB3.0 működéséhez kell egy chipset driver, valamint a kártyaolvasóhoz is kell egy driver, amit nem kapunk meg, és nekem nem működött nélküle. Én azt az X550CC support oldaláról töltöttem le és jó hozzá.
-
huncutka1029
addikt
válasz
mediumgecso #19041 üzenetére
Hívd fel a GLS-t, megmondják milyen csomagolással veszik át a küldeményt.
Egyébként igen, be kell csomagolni egy barna papírba, leragasztani, és felcímezni, feladóval, címzettel, mint minden egyes postai küldeményt.
Ha a tracking számod nincs meg, nem gáz, a futárnál van papír, úgyis ad szállítólevelet, és átvételit, a szállítólevél száma alapján tudsz trackingelni. -
justaview
senior tag
Sziasztok!
N550JK -nál hogyan lehet állítani, vagy kikapcsolni a billentyűzet világítást?
-
csokszi
tag
Nincs véletlen valakinek ilyen gépe? Asus N550jk-cn058H magyar Bill. Van rajta?
-
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso #19034 üzenetére
Bocs mindenkitől, ha sokat problémázok, de nem küldtem még GLS-sel Fixdirect-hez laptopot gar-ban.....Kérdésem: Az eredeti dobozában küldöm el, de ezt az eredeti dobozt még csomagoljam be és írjam rá a Fixdirect Kft címét és RMA számot is?? Vagy csak simán a dobozt és kész??
Még1x bocs ha hülyeséget kérdezek.......
-
ameline
újonc
válasz
csokszi #19039 üzenetére
FixDirect Kft. is megerősítette az információt, csak ők végezhetik el. Ha minden igaz 4-5 ezer Ft-os nagyságrend, ha az ügyfél viszi az alkatrészt.
Tegnap este megrendeltem a laptopot, utána láttam itt, hogy már nincs. Nem tudom, mért van még kint a weboldalon. Gondolom akkor majd engem is hívnak, hogy elfogyott. Bizony kár.
-
peter9228
aktív tag
-
csokszi
tag
Sziasztok!
Asus N550jk-t szeretnék venni tudtok valami megbízható helyet? Laptopszalonnál tegnap elfogyott esetleg más helyet tudtok?
-
NTonee
veterán
válasz
mediumgecso #19034 üzenetére
Cserélik, nem nagy kaland. Ha holnap veszi fel a futár, akkor ő is megmondhatja.
-
mediumgecso
őstag
Üdv Mindenki!
Bad sector-os a vinyóm, így holnap felveszi a FixDirect Kft. Mi a vélemény, tapasztalat a cégről???
Apropó, nem írtam fel a csomagszámot a GLS oldaláról, hogy tudhatom meg így utólag?? -
peter9228
aktív tag
válasz
ameline #19031 üzenetére
Van fejlemény. Megkérdeztem, hogy akkor mi van a +1 év garanciával. Mert ugye ahhoz az kell, hogy x időnként elvigyem egy tisztításra, és ahhoz is szét kell szedniük. Azt a választ kaptam, hogy akkor elküldik a garanciális szervízbe, ahol megcsinálják... Megkérdeztem, hogy akkor ők tudnak-e memóriát bővíteni gari vesztés nélkül. Erre már nem tudtak válaszolni, átirányítottak ide: [link] Úgyhogy most őket kérdezgetem, remélem tudnak valami használható infót adni.
Igen, drágult 10k-val... Pedig délelőtt még csak 230k volt
Ha lenne alternatíva hagynám a fenébe, de sajnos nincs más modell ilyen áron fullhd kijelzővel...
-
Djuree
félisten
na megjött a gépem a mediából végre.
sose volt még laptopom, kíváncsi leszek. -
ameline
újonc
válasz
peter9228 #19030 üzenetére
Helló, üdv mindenkinek!
Tök új tag vagyok, emiatt a topic miatt regisztráltam. Én is hasonló cipőben járok, ugyanezt a választ kaptam a laptopszalontól. Ezután írtam egy e-mailt a Fixdirect Kft-nek (elvileg ők végzik az Asus laptopok garanciális javíítását), de még nem kaptam választ. Ha te nagyobb sikerrel jársz, kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Mellesleg most nézem, hogy egy 10-essel drágább lett a laptop a laptopszalonnál
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam kicsit, látom többeknek mondták, hogy a memória bővítés garanciavesztéssel jár. Fel is tűnt, hogy a Laptopszalon oldaláról eltűnt ez az opció. Rá is kérdeztem chaten, ezt válaszolták:
"Sajnos nem, mivel a hátlapot olyan csavarok tartják amelyeket ha eltávolítunk, nem tudjuk eredeti állapotában visszatenni így a garancia elveszne. Ezért is vettük le a gépről a memóriabővítés lehetőségét."Ez így elég érdekes. Szerettem volna egy SSD-t és 8 GB ramot bele, ezek nélkül már nem is olyan jó vétel... Lehet megkérdezem az Asus-t is, mit szólnak ehhez.
-
matesz5
csendes tag
Lenne egy kis problémám egy Asus N550 jk lapossal. Win 8.1-et raktam rá, minden drivert feltoltam , de az ajándékba adott Sonicmaster Subwoofer meg se nyikkan, fel sem ismeri
A lapiban levő hangszórók kifogástalanul mennek. Mit tudok tenni ? help
(
-
válasz
huncutka1029 #19026 üzenetére
Dehogyis! Nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani.
A ramot bővítheti az eladó cég is és a júzer is. Ha a gépet nehéz megbontani, vagy balf*sz a bolti szervizes, akkor inkább nem vállalja. Inkább erről lehet szó
-
NTonee
veterán
válasz
SeniorTilla #19024 üzenetére
ez a másik, amiért vicces, hogy egy üzlet nyilatkozik ilyet.
-
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #19021 üzenetére
most akkor eldönthetnétek, hogy mi van. Valakinek azt mondják a boltban, hogy garivesztéssel jár (ami nyilvánvaló baromság), most meg már ugyanazon bolt eladója is hülyeségnek tartja? Így csak egyre viccesebb ez a bolt. Most komolyan, melyik üzlet ez?
-
Djuree
félisten
X550LB-XO114D-ra win8-at vagy 8.1-et érdemes rakni? win7-hez már driver sincs.
de ahogy nézem 8.1-hez se hang se chipset se touchpad driver sincs.
vagy a 8-hoz valók jók a 8.1-hez is? -
Kicsirics77
veterán
válasz
kristof123 #18999 üzenetére
lehet felszakadt a csatlakozo valamelyik laba,ergo szerviz,otthon nem ajanlanam
-
NTonee
veterán
válasz
SeniorTilla #19015 üzenetére
én is azt írtam, hülye csavar.
Valaki nekiesett ész nélkül, nem torxal és szétbarmolta. Ezért kell azt visítoznia egy boltnak, hogy garivesztés nélkül nem lehet cserélni/bővíteni? Csak kicsit szánalmas.
-
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #18999 üzenetére
Erre valaki?
-
-
-
NTonee
veterán
válasz
Leleményes #19012 üzenetére
és óvatos kéz
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #19007 üzenetére
vagy kidobod belőle a 4est és veszel 2db 8ast
ezek szerint hülye csavarokat tettek bele, nem sima csillag? Ez sem megoldhatatlan, csak a megfelelő eszközt kell beszerezni.
-
dobragab
addikt
válasz
ZavaBalazs #19009 üzenetére
oké, köszi
-
dobragab
addikt
válasz
ZavaBalazs #19007 üzenetére
köszi
ez azt jelenti, hogy a csavarok épek maradtak?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Leleményes #19004 üzenetére
2 slot van benne, belefér egy második 4 gigás.
dobragab: szerencsére elnyalt csavart nem tudok neked fényképezni, de sajnos épet sem, mert a telefonom erre nem alkalmas
de nagyjából így néz ki (picit konkávabb a minta):
a lyuk kb tollhegynyi, tényleg elég érzékeny cuccnak tűnik. -
bence5527
csendes tag
válasz
Leleményes #19004 üzenetére
2 slot van benn... úgyhogy összesen akár 16 Gb is lehet.
-
NTonee
veterán
válasz
Barris #19000 üzenetére
a hdd egy borzasztó nagy nulla, az asus sajnos minden gépéhez ilyet ad. Nekem nem n550 van, de láttam a hdd specifikációit valahol és még a G szériába is szemét kerül. Ha sebesség kell, akkor wd black, de persze ez hangosabb is, wd blue/green, ha csendes és a gyárinál gyorsabb kell. SSD lenne az igazi, ha mondjuk tárhelynek külső hdd-t, vagy hdd caddy-t használnál. Ha meg hajlandó vagy nagyobb összeget is áldozni rá, akkor van egy érdekessége is a wd-nak. Ez pedig a wd black2, 1tb hdd + 120gb ssd egyben.
Memóriából DDR3L-et eszik, 8gb-osat rakhatsz bele. Hogy milyet, az már rajtad múlik. -
dobragab
addikt
válasz
ZavaBalazs #18971 üzenetére
Sziasztok!
Szintén N550JK... Laptopszalonban azt mondta az eladó, hogy a csavar tényleg szétcsesződik, ha bontják/szerelik. Valaki mutatna róla egy jó felbontású, közeli képet, mit is jelent ez?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest