Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
Próbáltam régi drivert,újjat is gyárit is sőt még a PRO és az EX4-es nek a driverét is mindegyikkel ugyan az.
Fent van ez a THX-is de semmi, van hozzá egy progi amivel minden funkció és hangszín beállítás elérhető lenne mivel még azt sem tudom állítani hogy rock vagy pop ugyebár, de sajnos megszerezhetetlen mert fizetős és nem tudtam sehonnan leszedni.
Sound Blaster X-Fi MB -
béke
aktív tag
válasz
Pancsermeste #3910 üzenetére
na hát ez az nálam nem így van.
-
béke
aktív tag
Van 2db sony studió hangfalom,logitech Z3,és a sony erősítő sony hangfalakkal,és mint mondtam mindegyik gépemmel remekül üzemel minden hangrendszer csak ezzel a fossal nem sajnos pedig amikor megvettem örűltem hogy AsrockEX3 7.1stb.. most már kevésbé örülök és igazából azt akarom kideríteni hogy akinek ugyan ilyen lapja van annak is szar a hangerő???
Asrock Csak mert nem szívesen szedném szét a gépem és vinném vissza 2 hétre az aqua-ba hogy utána vissza adják azzal a hogy semmi baja -
béke
aktív tag
Hát egyenlőre nem kaptam okosabb infót
digitális,analóg is mindent kipróbáltam.
Nem nem dinamikus bár az sincsen egyszerűen az a külömbség hogy P4-es gépem 50%hangerő üvöltés,zene rovaj.
Új gépem 111%-os hangerő és kb. a másik 5% hangerejének felel meg.
Mindegy megkérdezem holnap az aqua-t hogy ez milyen hiba jelenség lehet garanciába vissza lehet e vinni ez miatt?
Dinamika EQ meg nincs is ez a leggvicessebb20K-ért.
-
béke
aktív tag
Sziasztok 1 probléma+kérdésem lenne!!
Asrock 970Extreme3 Lapom.
Realtek hang
THX-es hangminősítés Elméletileg
Már korábban is észre vettem hogy a hang egy fos és a gépem teljes hangerőn üzemel.
De van egy sony erősítőm amire ha rákötöm és teljes max hangerőn nyomatom+a gépem is maxon van akkor is úgy szól a mint ha a telefonomat hallgatnám sőt...!!!!
A másik régi p4-esem felrobbantja a házat.Ez milyen probléma lehet?,nem vagyok nyomi szóval próbálkoztam pro driver-ével is meg mással is eredetivel is egyértelműen stb.. de semmi eredmény ugyan az minden.
Először tapasztalatot és választ kérnék szépen addig nem fikázom a THX-et
Ja és van több hangrendszerem itthon mindegyiknél ugyan az.
A lapom kb. 2 hónapos. AQUA garis.
És mellékesen pedig (idáig 2-3× produkált BIOS beállítás elfelejtést is.) -
béke
aktív tag
-
béke
aktív tag
Nos azóta is fut semmi baj, de nem szólom el magam mert volt már ez ugyebár tegnap is majd holnap reggel kiderül minden hosszabb kikapcsolás után mit reagál ha nem lesz gond akkor viszont:
A magfeloldás is hibátlan és remekül fut de a memória viszont nem stimmel és csak 1066-on fog futni valamiért esetleg még 1333-ra fel lehet tenni de szerintem ez a ram 1066-on CL7-en is tudja azt amit más ram 1600-on CL9-en szóval szarok bele csak működjön.
Reggel még jelentkezem az infó-val most szétjátszom az agyamat isamíg lehet.
-
béke
aktív tag
Tudom nekem kellett fel rakni 1600-ra de alapból annyin kellene mennie ha egyszer 1600Mhz-es a ram!
És egyébként most CL7-es 1066Mhz ez az alap beállitás ezek szerint. Már kb 1,5órája fut a gépezett és iádig semmi baj.
-
béke
aktív tag
Megcsináltam a clrcmos-t elméletileg nos beléptem a bios-ba és minden szintén elméletileg gyári bell. értéken van.
Ezt kb fél órája csináltam itt van mellemet szét kapva a gépezet azóta megcsináltam a képeket netezek stb. csinálom a dolgomat egyenlőre semmi hiba jelenség nincs majd nemsokára leállitom azért bekapcsolom futtatok valami tesztet is de ezt a prime95-öt nem értem elkezdett futni de meddig menjen??
Valami memória teszt kellene?? mert ahogy látjátok gyári beáll. mi az a 2000Mhz és közbe meg 533Mhz ?? Nem vágom ezeket!
Bolond Tuning Ramok -
béke
aktív tag
Panel nincs bojler még a tv-sem megy
Nos ma reggel ismét szivroham leállás és ezt tetőzve
2*is egymás után kb fél óra időközönként, viszont 3*ra is most pedig kifagyott az egész jég csap lett... most szétszedem a k. anyát is össze teszem újból.
viszont a ram párom 1066-ot jelzett ??!!
meg van őrűlve a gépem.
-
béke
aktív tag
Hát a tápot azt nehéz lenne mert nincs rá zsém és kölcsön se tudok kérni
de azt nem igazán hinném mert akkor nem működne egész nap a konfig igazából furcsa varázslaos az egész szerintem csak reggel és csak egyszer csinálja ezt
Ja és a szomszéd házban lévő boltosnak is pont ugyan ez a jelensége van ezt kb 2hete mondta nekem és nem tudtam rá mit mondani mondtam neki hogy asus lapja van és ha esetleg az lenne hibás váltson asrock-ra még be is ajánlottam neki erre tessék
, és neki is csak az első szűz indításnál jelentkezik és ő semmi tuning meg egyéb csak haza vitte a konfigot össze dobta és ennyi. na erre varjon valaki valamit ???!!! Ez egy rejtély és lehet hogy ragályos
-
béke
aktív tag
amikor 4 magos volt akkor természetesen internetezés közben pont hardvereztem kifagyott az egész majd kakukk ujra indult ekkor állt vissza 3 magos-ra.
A ramok 1600Mhz-en futnak CL8-as időzítéssel. Alap beáll.
Ha reggel ismét kikapcsol inditás után akkor szétkapom csinálok egy jumperes bios törlést, ha viszont utána is ezt csinálja/ spanomnak ugyan ilyen procija van szóval a procit talán jó esélyel ki is zárhatjuk majd illetve ramot is tudok kölcsön kérni ha viszont gond lessz akkor is akkor szerintem csak az alaplap lehet.
Az az igazság hogy mindig inteles voltam soha semmi gondom nem volt aztán váltottam egyszer amd-re asus lappal haza vittem szar volt az egész meghalt 2-ik nap a lap azonnal vissza váltottam intelre
Most második neki futásra ismét ilyen hibákkal találkozok és nem tudom mit gondoljak?!!
Az egyéb cuccaimat egyébként intel konfigból hoztam át de szerintem azok nem számítanak igazából és tényleg semmi bajom nem volt vele és most is azon gépelek egész nap játszanak vele meg én is amikor ide ülhetek a gépemhez persze
, csak reggelente van ez.
Most tényleg gyári beáll. minden kiváncsi leszek reggel mit fog csinálni.
-
béke
aktív tag
Sziasztok egy s.o.s kérdésem lenne?
Asrock 970 Extreme3
AMD X450 prociTeljesen új a konfig 1hónapos eddig semmi baja nem volt 4.ik mag aktíválva auton semmi gond aztán egyik napról másikra a következő tőrtént:
Azonnali leállás (mintha kihúznád a tápot) majd ujra indult nem tudtam mi ez,megnéztem az aida-t és láttam hogy a proci vissza ugrott 3magosra,leállitottam mondom bele nézek a biosba,bekapcsolásnál sok idő gondolkodás majd hirtelen jött a (win8) és láttam hogy megint 4 magos a gépezett, na ekkor leállitás,vissza állitottam mindent 3magos auton kikapcsoova minden féle unlock cucc. na minden okésan müködött ez idáig itt jöna furcsa probléma figyelj csak!! :
A gép tökéletesen müködik, DE Reggel szűz inditás után kb. fél óra használat után egyszer csak azonnali leállás magától!!!???!!! Majd ujra indul és utána semmi hiba,baj,bármi egyéb nem jelentkezik egész nap reggeltől estig,hajnalig megy a gépezet semmi baja.
Csak reggeli inditás után csinája ezt ez mitől lehet?Én vagy lap vagy proci gondra gondolok de a 4 magosítás előtt nem volt ilyen próbléma mikor haza hoztam összeraktam, utána másnap kipróbáltam a 4iket és minden gond nélkül futott de vissza állitottam mert még csak a gyári hűtésem volt, de utána sem jelentkezett ilyen gond. ez a problém 1 hete jelentkezett de sajnos nem tudom mi lehet a problém és ha vissza vinni meg nem igazán tudom mert akko nem lesz gépem és nem lesz mit néznem meg nem lenne mivel dolgoznom ugyan is a. garancia ugyebár min 1hét aqua.
Ha valaki valami ötlet azt köszi előre is.
Ja és minden egyéb érték/hőfok/volt stb. teljesen ok.
Egyéb cuccaimal müködik:
HKC 580w
Patriot sector 5 2*2GB 1600MHz
GTS250
ha számit valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest