- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
Dr. Gonzο #4611 üzenetére
A fejlesztésre nem tudok konkrétumot, lehet holnap veszek valamit, de lehet hogy csak 1 év múlva.
Probléma nincs eddig.
Akkor csak laikusként kérdezném, hogy minek adják ki a frissítéseket? Csak az új alkatrészek miatt?
Illetve egy játékom szaggat néha, és valamelyik oldalon írta valaki, hogy neki az megoldotta, hogy frissített. Ez elképzelhető? BIOS frissítés okozhat szoftveres javulást?
Köszi előre is! -
Pancsermeste
őstag
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Dr. Gonzο #4426 üzenetére
Azért kicsi tuning belefér 4+1 fázissal is.
(#4427) Saphirahick: 4+1 tápellátás = a proci és memória tápfeszültség szabályozó elektronikája = VRM. Az alaplapra csatlakoztatott 12V-os feszből állítja elő a CPU-nak szükséges szabályozott és stabil feszültséget.
És persze, minél több táp fázis van a lapon, annál stabilabb lehet a feszültség és nagyobb áramot kitud préselni. -
Saphirahick
tag
válasz
Dr. Gonzο #4424 üzenetére
Igen, alapból kellett neki hogy BIOS update, hogy tudja kezelni ezt a procit, most 14-én lesz pont egy éve amúgy, azóta nem volt vele gond, csak most. Azt mondjátok újra frissíteni kéne? Az az érdekes, hogy a gyártó honlapján, ehhez az alaplaphoz nem is látom a 8350-est, mint supported CPU... tavaly, mikor vettem még benne volt
Viszont az oprendszer újratelepítés, lehet, hogy nem ártana, az utoljára még CPU csere előtt volt. Köszi a válaszokat, ha bárkinek eszébe jut még valami, írjon bátran.
Köszi szépen -
Hogiii
tag
válasz
Dr. Gonzο #2051 üzenetére
Úgy néz ki rájöttem..... ASROCKnak van egy olyan progija hogy ASROCK tuning
mindent lehet állítani feszültésget stb. procit behúztam 45 fok ez a legkevesebb és level1-re raktam
AIDA64 ezt mutatja
Hőmérsékletek:
Alaplap 35 °C (95 °F)
CPU 38 °C (100 °F)
1. CPU / 1. mag 36 °C (97 °F)
1. CPU / 2. mag 36 °C (97 °F)
1. CPU / 3. mag 36 °C (97 °F)
1. CPU / 4. mag 36 °C (97 °F)
GPU dióda 33 °C (91 °F)
WDC WD5000AAKX-603CA0 39 °C (102 °F)Hűtőventilátorok:
GPU 39%
CPU 2749 RPM -
seederking
őstag
-
seederking
őstag
válasz
Dr. Gonzο #2035 üzenetére
Nos amit leírtál nem is tudtam.Pl én annyit csináltam általában hogy az axtu "intelligent energy saver" menüben általában bekapcsoltam ezt az üzemmódot mert észrevettem,hogy ilyenkor a cpu kevesebb órajelen üzemel és áramból is kevesebbet eszik a gép.
Viszont nem tudom hol találom ezt "Energiaséma beállítás" Axtu-n belül keressem vagy win-ben?
Ha úgy állítom be mint te a kiegyensúlyozottra akkor az axtuban ezentúl ne is használjam az említett energy saver üzemmódot? -
seederking
őstag
válasz
Dr. Gonzο #1979 üzenetére
Akkor csak én értem félre?
"Igazából ott van a hiba, hogy az energia séma irányítását teljesen átvette az "Asrock eXtreme Utility".
Ennek a beállításaiban szerepel, hogy nem legyen alvó mód.
Sőt rávilágított engem másra is. Beállításaiban kutakodva fedeztem fel, hogy a processzor minimális teljesítménye: 100%. " -
seederking
őstag
-
szabjan
tag
válasz
Dr. Gonzο #1970 üzenetére
Még egy ötlet. Én ezeket mindig belövöm Win telepítés után.
Menjetek a vezérlőpultba, a Rendszer/energiagazdálkodáshoz és az aktuális téma speciális beállításainál tiltsátok le a felébresztési időzítőket...és/vagy a hálókártya energiagazdálkodás fülén vegyétek ki a pipát ha van az : az eszköz felébresztheti a számítógépet négyzetből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest