- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
Egyszerű a magyarázat :
Nyugvó állapotban ez van:
Ha elindítunk egy 3D valamit , vagy játszol máris felkapcsol :
De sajnos az [Asrock 990FX extreme4]
3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4 @ x16 mode; PCIE5 @ x4 mode)
VGA hiába PCIe 3.0 , ha alaplapod PCIe 2.0 -t tud csak !
-
-
Swen017
csendes tag
RVR400 azt nem nekem írta
Viszont van olyan program, ami méri, hogy folyamatos áram ellátást biztosítva van-e a gépnek? Mert az én 'házamban' ahol lakok csak 1 hosszabító jön anyáméktól. És arról megy minden kb. Persze szét van osztva villanyóráról, de konkrétan 1 szálról megy minden.
-
Jim76
aktív tag
Nem sajna, a 970-es árkategóriába úgy látszik nem fért bele, de inkább kéne egy ezressel többért adni, és mellécsomagolni, mert ez a lap így lesz teljesértékű. Egyébként minden tekintetben teljesen jó, nagyon megkedveltem, nekem az uefi-je is jobban kezelhető, mint a sokat magasztalt asus-oké.
-
RVR400
veterán
Nem jól tudod.
1. AMD FX 8320 Black Edition (3.5/4.0GHz, 125W, 8MB total dedicated L2 cache, 8MB L3 cache, 5200MHz HyperTransport™ bus, socket AM3+)
2. Az AMD 990FX lapkakészlet úgy készült, hogy támogassa az akár 5.2 GT/s HyperTransport™ 3.0 (HT 3.0) csatolósebességet.Tehát 2600 MHz.
-
-
MrM94
addikt
Irj nekik levelet teis, par hete enis irtam nekik a CLRCMOS gomb miatt ra 3 napra kuldtek a javitot biost,most nemreg kijott a 2.30 as amiben javitottak mar official.
Windows 7 esed van?Nem ismeri fel automatikusan? Hangkarikhoz nem igazan ertek,de ragugliztam es nem egy ratyi darabnak tunik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Ultimate előfizetések
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest