- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabjan
tag
Az hibás lesz szerintem. Ezt egy fejhallgatóval lehet legjobban ellenőrizni. Komoly hallgatható hangerőt kell produkáljon simán a kimenet. Ha nagyon minimális a hangerő akkor csere lesz a lap. AQUA hoz hétfőn kell vinni mindent és köv. hétfőre ált. megvan. Hasonló problémám volt már hangkártyával Giga lapon. Nem volt bemeneti jel. Szó nélkül cserélték. Csak most már nem úgy van mint régebben. Nem helyben cserélnek, hanem minden esetben visszamegy előbb a rossz árú a nagykerükbe és onnan jön az új alkatrész. Nincs már mint régen a pincében, hogy hátravitték a lapot és fél óra múlva adták is a csereszámlát.
-
Pancsermeste
őstag
A hangerővel nálam sincs semmi baj.
Az erősítőmön a nulláról egyet-kettőt nyomok felfelé a távszabi hangerőn, és átlag úgy használom. De ha pl. áramtalanítom az erősítőt, akkor automatikusan beáll közepes hangerőre és ha elfelejtem visszavenni akkor így majd szétesik a cucc, olyan hangos. (hozzáteszem, minden szoftveres csúszka maxon van). -
bozont
veterán
Az enyémen is ugyan az a Realtek integrált van (adatlapomon a konfigom), de most kipróbáltam analógon és nincs baj a hangerővel, kb ugyanakkora mint a HDMI esetén. A hangminőség is sokat fejlődött az idők során, de még mindig elmarad jócskán még egy 10-15e Ft-os hangkártyától is. Mondjuk optikán vagy koaxon nincs ez a probléma.
Feltettél valami külön drivert a Realtek oldaláról? Mert én nem, az van ami a windowsban van alapból (Win8 64bit). -
-
-
bozont
veterán
Én igazából nem vagyok jó véleménnyel az integrált hangkártyákról, de az a THX minősítés egy vicc, azt bárki megveheti ha van elég pénze.
Az erősítőre is analóg módon kötötted, vagy digitálisan? Mert utóbbin azért jól kellene szólnia, úgy nem sokat szól bele a hangkártya.
Melyik BIOS verzió van fent? Mintha az utolsó, legfrissebb verzióról írtak volna olyat, hogy elfelejt egy-két beállítást.
-
Most az a baj, hogy halk, vagy az, hogy kevésnek találod a dinamikát? Mondjuk ez utóbbival én se voltam kibékülve, trükközni kell az eq-val winampnál is, hogy szebben szóljon. Gigabyte lapom sokkal jobb volt. De ez legalább stabil, jobban kezeli a hűtést, csendesebb gép összességében, plusz normálisan kezeli a phenom magfeloldását
Valamit valamiért.
-
béke
aktív tag
-
béke
aktív tag
Nos azóta is fut semmi baj, de nem szólom el magam mert volt már ez ugyebár tegnap is majd holnap reggel kiderül minden hosszabb kikapcsolás után mit reagál ha nem lesz gond akkor viszont:
A magfeloldás is hibátlan és remekül fut de a memória viszont nem stimmel és csak 1066-on fog futni valamiért esetleg még 1333-ra fel lehet tenni de szerintem ez a ram 1066-on CL7-en is tudja azt amit más ram 1600-on CL9-en szóval szarok bele csak működjön.
Reggel még jelentkezem az infó-val most szétjátszom az agyamat isamíg lehet.
-
PlayMax
nagyúr
Gondolom CL7-en megy stabilan 1066-on,CL8 on meg 1333 és 1600Mhz-n.
Tomko78 Nekem is kézzel kellet fel raknom a Mhz-t Phenom és FX mellett is egyaránt. Csak annyi különbséggel,hogy alapjáraton 1333-on ment és nem 1066-on. De vannak furcsaságai is béke által használt memóriákban,vlmikor 1145Mhz-t ír neki a biosban.
-
-
-
szabjan
tag
Énnekem ugyan ez az összeállítás ment az FX procimig. Leszámítva a RAM tipusát.
Auto beállításon tökéletesen kéne mennie. Fontos kérdés viszont, hogy az újraindulás előtt lefagy -e a winfos pár másodpercre vagy nem. Ha nem, akkor sajnos lehet alaplapi hardware elem hibája is akár. A monitorozó chip pedig azonnal kilöki a resetet. Ha kifagy a win akkor jó eséllyel a RAM ok és azok időzítései környékén kell körülnézni. Bár ezt a 3 magosodást nem értem.UI:
Ja most látom nem a Phenom II 450 ről van szó :-)
De kb ugyan az a helyzet az utolsó soromat leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest