- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
-
rantotthusi
tag
Sziasztok! Van nekem egy asrock b75m alaplapom egy intel i5 3470 es procis és most szereztem egy r9 280x vgát ami ugye amd s és win 10 alatt is és win 7 alatt is kifagy a driver telepitöm ez vajon miért lehet? A tápom 430 wattos fsp és lehet az lenne a baj mert van amikor a vgan nem forog az egyik venti vagy épp a win be belépáskor kiirja hogy nincs jel! Nem volt esetleg valakinek ilyen lapja aki segithetne megköszönném!
-
rantotthusi
tag
sikerült megoldani !!!de azért köszönöm!
-
rantotthusi
tag
sziasztok! van nekem egy fx 6300 as cpu m és egy asrock 970 extreme 3 as lapom meg volt már huzva a proci csak uj gépházat vettem minden átpakoltam és visszaállt gyári órajelekre a cucc Én meg elfelejtettem a beállításokat! Tudnátok nekem abban segiteni hogy ehhez a procihoz az:
oc fül alatt:
spread spectrum-----auto
amd application power management------autoadvanced fül alatt:
cool n quiet------enabled
enhanced half state (C1E)------disabled
secure virtual machine-------enabled
core C6 mode------enable
cpu thermal throttle-------autoigy vannak jelenleg a beállitások és ha meg akarom huzni tudom másképp kell belőni őket! Kérem aki érti ezt irja már meg legyen szives melyik beállitást mire állitsam a húzás előtt! Nagyon Szépen köszönöm a választ!
u.i.: azt tudom hogy a turbo modot ki kell kapcsolni! pontositottam az előbbi bejegyzésemen!
-
rantotthusi
tag
Sziasztok! Lenne egy amator kerdesen de sajnos elfelejtettem a beallitast! Az lenne a kerdesem hogy akinek asrock 970 extreme 3 as lapja van volt es a procit huzta az a biosban az advance ful allatt hogy allitotta be az energia beallitasokat! 5 opcio van ott azokat felejtettem el! Nagyon szepen megkoszonom a valaszt! A procim egy fx 6300!
-
rantotthusi
tag
válasz
Debilon #5069 üzenetére
nagyon szépen köszönöm!!! mondják hogy kevés a proci tuninghoz az fx 6300 most 4,4ghzen megy nem tudom megprobáljam e a 4,5 ghzen ja és most a feszkó 1,388 volt 4,4ghzen de nem szoktam azt a kis bordát fogdosni hogy mennyire melegedhet fel viszont a proci hütő pont arra tolja alevegőt igy gondolom hogy kap valami hütést habár igaz hogy az langyosabb levegő !!!
-
rantotthusi
tag
válasz
ebegab92 #5067 üzenetére
és azt nem tudod véletlen hogy 4,4 és 4,5 ghzen hány wattot eszik??? köszönöm a választ!
ja és lenne még egy dolog ezen a lapon hol található a vrm ne haragudj a kérdés miatt Én sem tudhatok mindent!
itt egy kép bejelölnéd ezen piros karikával hogy merre van avrm?!?!?! nagyon szépen megköszönném!!! mert teszek rá egy ventit ha tudok!
-
rantotthusi
tag
Sziasztok! volt már valakinek asrock 970 extreme 3 as lapban fx 6300 4,5 ghzen?? és birta e???
-
rantotthusi
tag
Sziasztok egy asrock 970 extreme 3 hany wattot vesz fel???
-
rantotthusi
tag
sziasztok valaki azt meg tudná nekem mondani hogy egy 970 extreme 3 as lapon használt cpu hűtők azonos fordulaton forognak e? mert nekem az egyik max 2600 a másik 2200 két különbözö venti ugyan de mind a kettő a cpu fan 1 és a cpu fan 2 be van dugva és a dobozukon az van rajta hogy 2600rpm szal a másiknak is tudni a kéne biosba fullra van kapcsolva mégsem azonos fordulaton járnak ez miért lehet??
-
rantotthusi
tag
sziasztok nekem van egy asrock 970 extreme 3 as lapom a ht auton van maradjon annyin vagy rakhatom 2400 re?
-
rantotthusi
tag
Sziasztok Nekem egy Asrock 970 extreme 3 as lapom van egy Fx 6300 al most 4ghzen megy ugy hogy az nb 2200 a kerdesem hogy hasznaljatok ti ??? vagy hogy hasznaljam?? igy ahogy most van vagy inkabb tegyem vissza az nb t 2000 re a gyarira es a procit meg jarassam 4,2 ön???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest