- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Na, akkor egy kérdés a nagyérdemű felé. Adott egy Asrock 990FX extreme4-es lap és egy MSI RX 480 8GB Gaming X. GPU-Z szerint a Bus Interface PCIe x16 3.0 @ x16 1.1. HWInfo szerint a PCIe Link Speed 2.5GT/s. Terhelésnél ennek 5.0GT/s-nek kellene lennie ha nem tévedek. Van valakinek ötlete mi lehet a gebasz?
-
macy
addikt
Jól tudom, hogy a 990FX HT órajele 2200MHz? Mert 2600-on van de nem tudom miért. BIOS-ban auto-ra vannak téve a beállítások.
-
macy
addikt
Úgy tűnik nem a fesz miatt nem kapcsolta be a monitort indításnál. Most DCS World alatt 3700MHz-en 1.345V volt a fesz.
-
macy
addikt
Egy hülye kérdés. Dual channelben az 1600-as RAM-oknak 800MHz-en kell menniük?
-
macy
addikt
DCS World alatt csúnyán elvérzik a konfig.
-
macy
addikt
Jut eszembe, már nem sistereg kikapcsolásnál. Nem tudom mitől gyógyult meg.
-
macy
addikt
Köszi. Na nekem olyan, hogy van a full load, ilyenkor ugye nem tudok állítani semmit. Aztán olyan, hogy megjelenik két opció. Az egyik a target temperature, a másik fan target speed. Ha a target speedet belövöm level1-re akkor az a minimális fordulat? És ha a target temperature-t mondjuk 50°C-ra akkor onnan kezdi el emelni automatikusan a venti fordulatot?
-
macy
addikt
Na akkor egy kis idevágó téma. Nem nagyon vagyok tisztában az UEFI adta lehetőségekkel. Van ugye ilyen hogy Active Core Control. Disableden van, nem tudom kell-e nekem ezt piszkálni /FX8320-as procim van/
A másik a venti vezérlés. Most Full On van beállítva. Ha jól látom ilyenkor mindig fullon pörög a venti. Hogy kell beállítani? -
macy
addikt
Androidos telóval, Sound Meter progival. Mondjuk én elalszok akkor is ha ágyúval lövöldöznek mellettem
-
macy
addikt
Én a 7 ventitől nem hallom hogy sistereg
-
macy
addikt
Elég régi darab már. Úgy emlékszem Win 7-re már nem is csinált a Creative ehhez a kártyához drivert, aztán megjelentek külömböző mókolt cuccok, majd később a cég vagy átvette valamelyik drivert vagy csinált hozzá, nem tudom. De az biztos, hogy Win 7-en már nem szólt olyan szépen mint XP-n. Van vagy 10 driverem letöltve de már nem tudom melyik volt jó. Emlékszem volt, hogy fél napon át szarakodtam vele mire megszólalt ez a szar.
Az enyémen még 1.8-as BIOS van /990FX/ de ha jól láttam a 2.0 Win 8-hoz kell. -
macy
addikt
Sziasztok.
Volna egy kis gondom. Ma megjött a 990FX lap és ugye van rajta egy 8 pines 12V-os csatlakozó. A tápomnak viszont csak 4 pines csatija van. Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest