Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csubuka

addikt

válasz fpeter84 #9740 üzenetére

Köszönöm szépen! :R

"Az említett modulok mind tudják a hanghívást, sms fogadást és küldést, a többi csak extra ezen felül a jövőre nézve!"

Szuper, egy olyat lehet, hogy beszerzek akkor.

"Nekem egy MR3220 V1 a routerem (egyelőre, bár egy Xiaomi MIR3G már be van tárazva hogy leváltsa), és nálam is extroot-al pendrive adja a tárhelybővítést. A szépséghiba, hogy a mai openwrt már túl kövér, a 4MB-ba épp csak cipőskanállal fér bele és már nincsen hely az USB támogatás utólagos telepítéséhez, de szerencsére ImageBuilder-el előre belerakva még éppen elvan minden ami kell az extroot-hoz..."

Ettől az image builder-es dologtól féltem kissé.

"De ha van net a router alatt és csak ezt a vezérlést végzi, akkor erre sincsen szükség! Minimál rendszerrel bebootol, GPIO lába van elég (IO kártya se kell), egyszerűen crontab-ba beütemezhető hogy kapcsolgassa a GPIO lábait és kész!"

Ezt a crontab-ot úgy érted, hogy a routeren futó Unix-szerű akármilyen rendszer tudná a router kimenetét kapcsolgatni? Szóval ennek a routernek van kapcsolható kimenete?

(#9742) fecske13:

Köszönöm szépen az ismételt választ! :R

Értem, szuper! Viszont akkor a riasztó kimenetének felprogramozása is egy kihívás lesz, végig kell nyálazni a leírását...

Új hozzászólás Aktív témák