- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Kedves tibi-d!
Én is éppen egy riasztó (DSC márka, egy ingatlanon van épp, nem egy autón) GSM modulos kibővítésébe fognék mostanság. Lapozgattam a riasztó topikot meg itt a mikrokontrollereset, hogy egy gazdaságos megoldáshoz tudjak ötletet meríteni és úgy akadtam ezen korábbi hozzászólásodra.
.Sikerre vitted ezt a projektet végül vagy túl sok buktató volt?
Hamar megoldható, ha csak a GSM modult kell elkészíteni, a riasztó már adott? Nagyon alapra gondolok, hogy adott három számra küldjön egy SMS-t, ha a sziréna beindul. Ennyi. A gyáriak relatíve drágák és túl sokat tudnak, ahhoz képest ami nekem kell.
-Szerinted ez mennyire kivitelezhető? Illetve tapasztalatod alapján hogyan kötnéd a riasztóhoz?
Van a riasztónak olyan kimenete, ami közvetlenül beköthető lehet egy Arduino vagy ESP digital inputjára? Azonos föld esetén gondolnám, hogy riasztási esetben akár egy digital HIGH történet lehetne. Persze lehet nem ilyen egyszerű ez sajnos. De pl. akár figyelhetném a sziréna feszültségét, ha az egyszerűbb.Tényleg egy viszonylag alap dologra gondolok, amit hamar össze lehet rakni.
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest