- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Én teljesen elégedett vagyok a betekintési szögével (arra amire használom tökéletes).
Fektetve használom, alul-felül nézve hibátlan, oldalra képes romlani. Ahhoz képest milyen olcsó volt több mint jó.Viszont ha te ilyen nagyban utazol akkor biztos számít a sebesség. Itt (is) keresek valami megoldást. A változásokat elég lassan frissíti a kijelző, de vsz. ez nem a kijelző hibája, hanem nem tudom, hogyan kellene rávenni az Adafruit ST7735 könyvtárat, hogy HW SPI-t használjon (ESP32). Én a jelgenerátor chipet már rég így használom és tökéletesen megy.
Szóval, ha így indítom akkor megy de láthatóan lassú:
Adafruit_ST7735 tft = Adafruit_ST7735(TFT_CS, TFT_DC, TFT_MOSI, TFT_SCLK, TFT_RST);
Az irodalom szerint a HW SPI-hoz így kellene:
Adafruit_ST7735 tft = Adafruit_ST7735(TFT_CS, TFT_DC, TFT_RST);
Viszont így egyáltalán nem megy.Nem mellékesen nem is értem honnan tudja a fenti hívásból melyik SPI-t kell használni (VSPI vagy HSPI) . Amikor a generátorhoz csinálom az inicializálást ott meg kell adni, melyiket hozza létre...
hspi = new SPIClass(HSPI);
(A VSPI is hasonló).
Az SPI könyvtár viszont automatikusan tudja, hogy pl. HSPI esetén ezek a pinek:
CLK 14
MOSI 13
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest