- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Köszönöm a millió ötletet, nagyon rendesek vagytok, de én még mindig ugyanott tartok.
Habár a rajzokon cikkcakk varrásminta meg a célkereszt nekem is teccik! Nagy segítség lenne, ha valami egyszerűbb, biorobot nyelven írnátok le: A Wemos A0 lábát kösd a mosfet (az a háromlábú bigyó?) "S" lábához, utána... stb. Na jó, ennyire nem kell lealacsonyodni, de ezek a kapcsolási rajzok nekem túl magas szintűek (ez mennyivel egyszerűbb!), - pedig próbálok folyamatosan utánaolvasni a dolgoknak - főleg a többlábú alkatrészek esetén érzem bajban magam. És milyen típusú/értékű alkatrészeket kell beszereznem? xboy89 rajzán azok jók? Bocs, a totál amatőrségért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest