- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Mármint feleslegesen erős oda? Minimum kettő, mert ugye két versenyző. Távolság passz. Átlagos wifi térerő elég lenne. Bár láttam külső antennás esp-t is valahol...
Lehetne dedikált eszköz is, saját kijelzővel de haladjunk a korral. Ma már minden okos telefonra hangolható. Ezért gondoltam, hogy helyi webszerver és telóról mehetne. Szervernek megintcsak azért nem jó telefon, mert nem felhasználóbarát. "Figyeljen bíró bácsi: átalakítjuk a tlóját szerverré, addig tessék ide adni. "
Csak a kezébe nyomni és működik felcsatlakozás után.Hmm.. lehet lassú a html, mire reagálna. Próbáltam már relét kapcsolni. ott is kellett kb. 3sec a reaction-re.
Akkor hogyan gondoljam újra az egészet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged