Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabifotos
üzenetére
Én mindenképp dedikált eszközt készítenék. Vagy vegyél egy mobiltelefont, amit csak erre használsz, és odaadod a bíró kezébe, de ugye az is dedikált eszköz.
Nyilván nem az ő telefonját fogod használni, kivéve, ha ő is szeretné, és mondjuk a play-ről tölthető appot csinálsz, vagy ugyanaz a bíró többször is képbe kerül.
Most már mondd el, mi ez a verseny.
Ha html felület lenne, lehetne a te telefonod a router, és a bíró is arra csatlakozik, de ahogy szó volt róla, a html erre szerintem lassú. Esetleg valamilyen ajax-os megoldás lehetne, ha már webes felület, vagy HTML5 push, de erre megint nem tudom, hogy alkalmas-e az esp.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván nem az ő telefonját fogod használni, kivéve, ha ő is szeretné, és mondjuk a play-ről tölthető appot csinálsz, vagy ugyanaz a bíró többször is képbe kerül.
ekkold