Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Janos250
üzenetére
Szia!
Nagyon jó ötleteket írsz, ezt köszönöm! Nagyon érdekesen hangzik amit mondasz, amúgy is gondolkodtam a programozási ismereteim bővítésével, szóval ez jó iránynak tűnik. Viszont ha ennyire visszanyúlok, akkor a projektet kb kezdhetem előlről, mert a szoftverek már működnek, van távirányítás stb, csak az IO-k számába buktam bele. Ennek is amúgy hosszúra nyülik az oka, kb 4 éve vettem aliról egy távirányító vezérlőt, mondom na de jó, csak a körítés kell hozzá. Ekkor még sehova sem akartam szoftvert írni. Igen ám, de 1 évvel később mikor sikerült összeraknom és letesztelnem, kiderült, nincs ki/bekapcs. Írtam az eladónak, hát az külön panel, plusz pénz. 1 évvel később rájöttem, hogy arduinoval is meg tudnám oldani. Elkezdtem írni a szoftvert ehhez is, mert a ki/bemenet választáshoz már folyamatban volt, egy csoporttársam unsztolására elkezdtem foglalkozni az arduinoval. Na és szép lassan kilyukadtam itt, hogy hát csak meg kéne csinálni komplexbe, mert jelenleg két küllön 328 van, az egyik az eredeti projektre, a másik meg a távirányítóhoz.
JulianSinulf: köszi a tippet.

Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold