Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Remek!

" a NANO ugyanazt a μC-t tartalmazza, minden UNO példaprogram változtatás nélkül fut " Pont ezzel próbálkoztam az UNO után! A méretre vágott próbapanelon szépen el tudtam volna tenni a mikrovezérlőt a kijelző mögé, de sajnos valami nem stimmelt (dugaszolós panelon) . A kijelzőn csak egy sor "telekarakteres" kijelzést tudtam megjeleníteni. Nyilván itt Én rontottam el valamit.
Újra fogom próbálniszerk: Kalapács... Neeem, de láttam pár olyan megoldást a világhálón, ami kb. ezen szerszám használatával egyenértékű volt! Pusztítás és azután csodálkozás, hogy nem megy a masina!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gran Turismo
- RAID
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Újra fogom próbálni
ekkold