Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Remek!

" a NANO ugyanazt a μC-t tartalmazza, minden UNO példaprogram változtatás nélkül fut " Pont ezzel próbálkoztam az UNO után! A méretre vágott próbapanelon szépen el tudtam volna tenni a mikrovezérlőt a kijelző mögé, de sajnos valami nem stimmelt (dugaszolós panelon) . A kijelzőn csak egy sor "telekarakteres" kijelzést tudtam megjeleníteni. Nyilván itt Én rontottam el valamit.
Újra fogom próbálniszerk: Kalapács... Neeem, de láttam pár olyan megoldást a világhálón, ami kb. ezen szerszám használatával egyenértékű volt! Pusztítás és azután csodálkozás, hogy nem megy a masina!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Újra fogom próbálni
ekkold