-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt értettem én, hogy két soros kijelzőt kérdeztél
Csak én abból indultam ki, hogy ebből a fajta ledes kijelzőből még nem láttam két sorosat, ehelyett pedig egy akár egy 2x16-os, akár egy grafikus, akár egy oled kijelző szerintem csökkentené a funkcionalitását az eszköznek, a láthatóságát tekintve. Szoftveresen pedig a két egyforma kijelző szerintem kevesebb módosítást igényel, mintha a meglévő kiírást akarnánk adaptálni egy nagyobb kijelzőre.
Az, ha felváltva mutatná a jelenlegi és a cél hőmérsékletet, se kívánna több változtatást szoftveresen (én ezt választanám, ha nekem készülne a dolog, sőt, én úgy csinálnám, hogy gombnyomásra írja ki a beállított hőfokot, mondjuk 2mp-ig, meg módosítás közben, utána csak a valódi hőfokot jelezze kia kódot megnézve pont ezt csinálja, 5mp-ig mutatja a beállított hőmérsékletet, utána pedig a valódi hőmérsékletet mutatja).
Ha döntöttél a hardverről, írj be ide és segítünk a szoftver részében.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Sigma 15mm f/2.8 EX DG Fisheye (Canon bajonett)
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest