Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
válasz
Janos250
üzenetére
Köszi a választ (és mindenkinek).
Valóban nekem a csak a TM1637-hez 4 könyvtár van a libraries-be. Mivel csak kisérletezgetek, összejött több mint 130 könyvtár ott. Most már azt fogom tenni, hogy azokat a progikat, amelyek nem futnak, egy külön konyvtárba fogom rakni és csak a kért fájlhoz tartozó konyvtárakat teszem a lib-be. Igazad volt, mert a Grove könyvtárral indult el, a portmonitor már ok, de a kijelzőn abszolút hibás adatok jelennek meg. Tudnád orvosolni?
Nem mondom hogy buta vagyok, bizonyos dolgokba bele tudok javítani, de ez így egészben nekem már kissé magas. Amúgy a (sz)ámítástecnika nem ismeretlen számomra (Commodore 64 óta). Megtetszett a programozás, de így 75 éves fejjel már nem fogok elérni nagy sikereket. Környezetemben senki nincs akivel eszmecserét folytathatnák ebben a témában. A pub-ban nem szándékozozm a pultot támogatni, ezért is kezdtem el ezt az egészet, a bringázás mellett egész jó kiegészítés. Ép testben ép lélek. Már volt rá példa, hogy meg kellett mutatnom a szig-et, nem hitték el a korom. Nnnna..., jól kisiránkoztam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold