Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Janos46

tag

válasz Janos250 #14090 üzenetére

Köszi a választ (és mindenkinek).
    Valóban nekem a csak a TM1637-hez 4 könyvtár van a libraries-be. Mivel csak kisérletezgetek, összejött több mint 130 könyvtár ott. Most már azt fogom tenni, hogy azokat a progikat, amelyek nem futnak, egy külön konyvtárba fogom rakni és csak a kért fájlhoz tartozó konyvtárakat teszem a lib-be. Igazad volt, mert a Grove könyvtárral indult el, a portmonitor már ok, de a kijelzőn abszolút hibás adatok jelennek meg. Tudnád orvosolni?
    Nem mondom hogy buta vagyok, bizonyos dolgokba bele tudok javítani, de ez így egészben nekem már kissé magas. Amúgy a (sz)ámítástecnika nem ismeretlen számomra (Commodore 64 óta). Megtetszett a programozás, de így 75 éves fejjel már nem fogok elérni nagy sikereket. Környezetemben senki nincs akivel eszmecserét folytathatnák ebben a témában. A pub-ban nem szándékozozm a pultot támogatni, ezért is kezdtem el ezt az egészet, a bringázás mellett egész jó kiegészítés. Ép testben ép lélek. Már volt rá példa, hogy meg kellett mutatnom a szig-et, nem hitték el a korom. Nnnna..., jól kisiránkoztam magam.

Új hozzászólás Aktív témák