- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos46 #14095 üzenetére
Erre szokták mondani, hogy most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
75 évesen ilyen hozzáállás és nyitottság igazán példaértékű.
Én is C64-en kezdtem, megtanultam a gépi kódot is, amit AVR-rel már hasznosítottam is (nyilván nem ugyanaz a nyelv, de a logikája hasonló).
Ha bármi kérdésed van, ide nyugodtan írhatsz, a topik tele van okos és segítőkész tagokkal. Ja, és itt vagyok én is. -
Janos250
őstag
válasz
Janos46 #14095 üzenetére
Így a távolból nem sokat tudok mondani erre a konkrét problémára.
Először is: milyen lapot használsz? 5V-os, vagy 3,3 V-os.
Ha szenzorokat akarsz csatlakoztatni, akkor én nagyon javasolom
ennek az eszköznek a megvételét:
https://www.aliexpress.com/item/1005001564915722.html
Ha ezt csatlakoztatod az Arduino lábaira, tudod rögzíteni egy idő tengelyen, hogy melyik láb mikor, mennyi ideig lett alacsony, illetve magas. Ha ezt visszabogarászod, és összehasonlítod az eszköz adatlapjával, akkor látod, hogy ez ment ki, pedig emennek kellett volna. Így már gyakorlatilag meg is van a hiba, hova kell belenyúlni.
Higgyétek el, sokkal eredményesebben lehet dolgozni, ezzel a módszerrel, és nagyjából 2000 Ft az ára.
Szoftvert meg ingyen is el lehet érni hozzá, több félét is. Nem törött, vagy akárhonnan letöltött vírusosat! Könyvtárakkal - ha irodalmi könyvtárat használok - többnyire azt csinálom, hogy a .h és a .cpp fájlt átteszem oda, ahol a .ino is van. Ez némi hátránnyal jár ugyan, de előnnyel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- PlayStation 5
- PayPal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1 humoros
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27%, 16.1" Retina LCD IPS, i7-9750H, Radeon PRO 5300M, 16, 500, gar
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest