Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
köszi,
Ezeket a reg cimeket, honnan tudom, meg? bármelyik manuált letöltve ugyan az lesz mindegyiké vagy az összes chipnek van sajátja?
Ha egy adott modulnak csak egyfajta registere van akkor kettő vagy többet hogy lehet ugyan abbol a modulbol használni ?HA nem tudom , hogy van e felhuzo ellenállás a panelokon, akkor enélkül nem is tudom tesztelni öket ?
Per pillanat nincs semilyen ellenállásom se itthon.
ÉS azt hogy érted, hogy mindegyik vonalra és nem modulhoz kell ilyen ?Mitől , függ, hogy honnan számit hosszúnak a vezeték aminél már kisebb ellenállás kell?
jelenleg csak 20cm es vezetéket tettem rá tesztelni, de későnn ez változhat.A párhuzamos soros részt, ugy értettem, hogy ha 4 modult teszek rá akkor mindegyik lábhoz 4 vezetéket kell bekötni vagy beköthetem ugy is, hogy az egyik modul SDL lábárol a másik modul SDL lábára aztán a 3. és 4ére kötöm , majd a 4. től vezetem csak vissza a panelra és igy csak két vezeték menne a panel azonos lábaira:
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold