- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
valaki használja az easyEDA programot? Ha a programon keresztül akarom megrendelni és legyártatni a panelt, akkor hogy tudom, ugy beállitani, hogy a 10x10 cm-es panelméretbe több különálló panel tervét is be tudjam tenni és igy egy panelként legyártattni majd később meg szétszedni darabokra, hogy ne sérüljön. valami perforációra gondoltam amit csak szét kell pattintani a megadott helyen addig meg egybe tartja mig leszállitják.
Láttam a YT videokon, hogy lehet panelositani a PCB-ket, de ott csak azt mutatták be, ha ugyan arról a panelről akarnak többet gyártani , de nekem minden panelből egy kellene csak viszont nem akarom, hogy mindegyiket külön kelljen megrendelni és külön fizetni érte a postát meg a gyártást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest