Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
zsolti_20
üzenetére
Igen, én ajánlottam, de már nagyon megbántam. Nem gondoltam, hogy belegabalyodsz. Még én se használtam, de a leírások alapján úgy tűnt, megy rendesen. Elolvastad a manualt, és a kódok leírását? Tudod, ha minden húr szakad, olvassuk el a használati utasítást. Ott ugyanis le van írva, hogy használható HID és USB-n sorosport üzemmódban. Ha nem akarod egyiket se, akkor jumperrel közvetlenül az UART-ját kötheted az arduino panelhoz. Van a neten számos leírás.
Videó is van róla, igaz, valami hottentotta nyelven, de mutatja a bekötést.
https://www.facebook.com/econtec/videos/572034406744537/Az arduino.cc-n is van róla szó:
"Instead of soldering, you may be able to remove the two jumpers on the scanner and connect a cable between the pin marked S-RX to the TX of one of your mega's serial ports and also the pin marked S-TX to the RX of the same mega serial port.
You need also a common ground connection between the mega and the scanner.
Write a sketch to read the chosen mega serial port and write the data read (at 9600baud) to the serial console."
Mutatja is, hol a lábak:
https://forum.arduino.cc/index.php?action=dlattach;topic=692554.0;attach=370803Egy mintaprogram is van rá:
void setup() {Serial.begin(19200) ;Serial.println("starting") ;Serial1.begin(9600) ;}void loop() {if (Serial1.available() > 0) {Serial.print(char(Serial1.read())); // !!! x 2}}Nem gondoltam, hogy ilyen galiba lesz belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook MC9E4MG/A (Bontatlan)
- Eladó Belépő Ryzen Pc
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold