Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz Tankblock #13412 üzenetére

    Igen, volt már rá példa. Inkább az a kérdés, hogy észreveszem-e ha meghal a hdd, igen, és mekkora a valószínűsége annak, hogy a munka hdd és a mentésre használt hdd egyszerre hal meg. Ez nagyon kicsi esély, mindig van időm az egyik meghalt wincsit cserélni, és a másikról a mentést újra létrehozni. Bár mostanában már olyan gyorsak a flash-ek is, hogy akár pendrive, akár microsd kártya is megfelel a lokális mentésre. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint felhőbe szinkronizálni. Ha programot írok, akkor én akár percenként is mentek egyet, általában sorszámmal megkülönböztetve a mentéseket, aztán addig megyek vissza ameddig akarok, mind ott van. Egy 32 GB-os drive-ra 32 millió db 1 kB-os program változat fölfér.
    A githubot nem használom, egyszer néztem valami verziókövető programot lokális változatban, az nem tűnt túl egyszerűnek, nyilván időt kell rá szánni és megtanulni. De nekem jól bevált a helyben mentés sorszámmal.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák