-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Karácsonyra csináltam egy egyszerű gyerekjátékot a fiamnak.
Arduino nano alaplap, DS3231 rtc, TM1637 piros clock display. Alapvetően azért, mert rá van gerjedve minden olyan elektronikai eszközre amin van kijelző (mikró, tv box, mosógép...), és természetesen meg is támadja ezeket, és nyomkodja a gombjait.
Szóval összedrótoztam amit kell, 2 cellás power bankot használtam tápnak, betokoztam, az előlap kapott 6 különböző színű gombot. Alapjáraton mutatja a pontos időt (óra:perc), de a gombok külön kunsztokat raknak a kis kijelzőre (pl kígyó megy körbe, elszámolás 100-ig, villogás, hőfok kijelzés - RTC chipen van hőszenzor, ilyesmi). Gombnyomáskor egy egyszerű buzzer csipog.Szeretném továbbfejleszteni, tennék bele valami zenelejátszást, és a gombok nyomására különböző gyerekdalok is szólnának. Van erre valami ajánlott modul? A zenék mondjuk egy 1 gigás microSD kártyán lennének. Hangszórónak valami kis pár wattos cuccra gondoltam, erősítő nélkül (akár bontanék valami pc speakerből, esetleg mobiltelefonból)
Ilyesmiket találtam erre a célra, de nem tudom melyik lenne célszerűbb: DFPlayer mini, GPD2846A, WTV020
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Parkside szerszám kibeszélő
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged