Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Karácsonyra csináltam egy egyszerű gyerekjátékot a fiamnak.
Arduino nano alaplap, DS3231 rtc, TM1637 piros clock display. Alapvetően azért, mert rá van gerjedve minden olyan elektronikai eszközre amin van kijelző (mikró, tv box, mosógép...), és természetesen meg is támadja ezeket, és nyomkodja a gombjait.
Szóval összedrótoztam amit kell, 2 cellás power bankot használtam tápnak, betokoztam, az előlap kapott 6 különböző színű gombot. Alapjáraton mutatja a pontos időt (óra:perc), de a gombok külön kunsztokat raknak a kis kijelzőre (pl kígyó megy körbe, elszámolás 100-ig, villogás, hőfok kijelzés - RTC chipen van hőszenzor, ilyesmi). Gombnyomáskor egy egyszerű buzzer csipog.Szeretném továbbfejleszteni, tennék bele valami zenelejátszást, és a gombok nyomására különböző gyerekdalok is szólnának. Van erre valami ajánlott modul? A zenék mondjuk egy 1 gigás microSD kártyán lennének. Hangszórónak valami kis pár wattos cuccra gondoltam, erősítő nélkül (akár bontanék valami pc speakerből, esetleg mobiltelefonból)
Ilyesmiket találtam erre a célra, de nem tudom melyik lenne célszerűbb: DFPlayer mini, GPD2846A, WTV020
Új hozzászólás Aktív témák
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Filmvilág
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold