Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Karácsonyra csináltam egy egyszerű gyerekjátékot a fiamnak.
Arduino nano alaplap, DS3231 rtc, TM1637 piros clock display. Alapvetően azért, mert rá van gerjedve minden olyan elektronikai eszközre amin van kijelző (mikró, tv box, mosógép...), és természetesen meg is támadja ezeket, és nyomkodja a gombjait.
Szóval összedrótoztam amit kell, 2 cellás power bankot használtam tápnak, betokoztam, az előlap kapott 6 különböző színű gombot. Alapjáraton mutatja a pontos időt (óra:perc), de a gombok külön kunsztokat raknak a kis kijelzőre (pl kígyó megy körbe, elszámolás 100-ig, villogás, hőfok kijelzés - RTC chipen van hőszenzor, ilyesmi). Gombnyomáskor egy egyszerű buzzer csipog.Szeretném továbbfejleszteni, tennék bele valami zenelejátszást, és a gombok nyomására különböző gyerekdalok is szólnának. Van erre valami ajánlott modul? A zenék mondjuk egy 1 gigás microSD kártyán lennének. Hangszórónak valami kis pár wattos cuccra gondoltam, erősítő nélkül (akár bontanék valami pc speakerből, esetleg mobiltelefonból)
Ilyesmiket találtam erre a célra, de nem tudom melyik lenne célszerűbb: DFPlayer mini, GPD2846A, WTV020
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- BMW topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold