- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg itt valakinek tapasztalata Nordic és/vagy Texas Instrument BLE mikrokontrollerekkel? Gondolok itt CC2650 és nrf52840-re például. Van egy elég nagy projektem, amit korábban ESP32-vel készítettem el Arduino környezetben, de muszáj lesz kisebb fogyasztású utód után néznem. A CC2650-et próbáltam a napokban, be kell valljam a TI nálam nagyon mélyre került, miután a kétéves példa alkalmazásokat csak az akkori CCS, Compiler és BLE Stack verzióval tudtam lefordítani... Rengeteget szenvedtem vele, plusz számomra nevetséges, hogy nincs egy basic, egyszerű out-of-the-box példatár, amiből könnyen lehetne copy-pastelni. A Nordicot tervezem kipróbálni legközelebb.Az is érdekelne, ha valaki adna tippeket, hogy miből kupáljam magam ki beágyazott programozásban. Egyetemi anyagok, könyv címek jöhetnek angolul is. Az alapok megvannak, de mondjuk callbackek, RTOS taskok írása nem menne fejből, ezeket szeretném alaposan átvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- BestBuy topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bittorrent topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest