- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Az MFRC522 modul használatánál ez a gond:
[link]
"Inverted access bits did not match!"
Az NRF24L01 modulnál pedig hibásan kapja meg az üzenetet pl Hello World helyett
@ello World vagy H!llo Wor d stb..
Sd kárty modulnál pedig a fájlok listázásánál nem listáz mindent csak pár filet és tovább is ugrik.
A modulok zavarják egymást. Nincs probléma ha egyesével használom őket, sőt még akkor sem ha a kettő modult használok, bár akkro már kell az sd kártya olvasó modul MISO lábára egy 330ohm ellenállás. Ha pedig mind a 3 modul csatlakoztatva van akkor zavarják egymást, hiába adtam meg, hogy mikor legyen LOW és HIGH az adott láb.
Szerintem két SPI modulnál többet nem támogat az arduino ez a probléma. Hiszen szeparáltam őket hardveresen és szoftveresen is. Az egyedüli megoldás az volt, hogy az NRF modult egy másik arduino modulhoz csatlakoztattam, bár jó kérdés, hogy ez továbbítani tudja vagy sem a fő modulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Társasjáték topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged