- Netfone
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #11793 üzenetére
Belső oszcillátorról hajtom.
Megírtam a mérő kódot. Nem is 21us volt, hanem 36! (Úristen, a digitalWrite-nak ekkora lenne az overhead-je?) Átírtam közvetlen portmanipulálásra (köszi a tippet
), ezután lett az általam feltételezett 21us. Ezek után már be tudtam állítani pontosan a ciklust.
A vicc pedig, hogy 16MHz-re állítva az órajelet, majdnem pontosan 26us lett a linkelt kód futásideje (27 egész valamennyi), tehát közvetlen portmanipulálás nélkül nem 1, hanem 16MHz-en futott jól a kód.
Az infra valóban nagyon toleráns, mert 38kHz helyett 27kHz vivőfrekvenciával is átment a jel, igaz csak közelről. Most már jól működik.
Nem is értem, hogy miért nem találtam timert nem használó IR lib-et (attiny-ra legalábbis nem volt). Úgy kellett írni magamnak egyet, ami pinchange interrupttal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged