- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beleültetted a bogarat a fülembe, addig olvastam, míg rá nem jöttem, hogy az enyémen gyárilag tényleg nem volt bootloader, úgyhogy elővettem a digispark klónomat (még jó, hogy nem hajítottam ki). Nekem szerencsére volt itthon uno, szóval összeütöttem gyorsan egy isp-t belőle, feltöltöttem rá a micronucleus bootloadert, és...
És semmi.
Viszont arduino IDE-ben a ledvillogtató programot fel tudtam rá tölteni az arduino-isp-n keresztül, szóval végülis féleredmény.
Usb-re dugva viszont unknown device, és rögtön bedugáskor elindul a ledvillogtató program, tehát valamilyen okból egyszerűen átugorja a bootloadert, és rögtön indul a sketch, így sajnos semmilyen usb hid projektben nem fogom tudni használni. Hiába gugliztam, nem találtam semmit. Újraflasheltem vagy 50x, különböző bootloaderekkel, de egyik sem hatotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest