- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Köszi a választ!
Ahogy nézem nem hardveres gond lesz.
Azóta még keresgéltem, és az eladó feedbackjeiben az "Additional feedback" részben írják, hogy már olyan verziókat küldenek, amiken nincsen bootloader, és ezért nem őrzi meg a feltöltött kódot.
Most keresem, hogy milyen módon lehet bootloadert rátölteni, de csak azt látom, h egy Arduino kell hozzá ISP-ként, és úgy lehetséges. Nekem sajna nincs Arduino-m, még azt nézem, hogy meg lehet-e oldani, hogy az egyik ATTiny85-öt használnám ISP-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Netfone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest